bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Hayata farklı bir yerden bakmaya başladım:))) Artık farklı dileklerim var ve dileğimin gerçekleşmesi için onu serbest bırakıyorum:))

Kafam ve duygularım karmakarışık:((( Bu da geçecek biliyorum.Şükürler olsun Rabime.

Erteleme alışkanlığım bazen geri geliyor :((( Çekirdek inanç çalışmalarına ara vermiştim.Bugün itibarı ile tekrar dinlemeye başlayacağım.Faydası olacağına eminim::)

Hayat her zaman güzel kımıltılara gebe:)) İnşallah Rabbim her zaman iyi insanlarla karşılaştırır :)))

evet evet bu erteleme alışkanlıgının geri geldiginin bende farkındayım telkini sonsuza kadarmı dinlicez yoksa ya

evet evet bu erteleme alışkanlıgının geri geldiginin bende farkındayım telkini sonsuza kadarmı dinlicez yoksa ya

:)))) 26 yılın alışkanlığı ama ceko_25.Gitmesi zor oluyo bazen.Eski alışkanlıklar aklımı çelmek için baya çaba sarfediyor. Bu savaşı ben kazanacağım ama inanıyorum :)))

kesinlikle aynı fikir ayrıca savaşı çoktan bitmiş sayıyorum son çırpınışları

bide mesela bloke etmeye çalıştıgım bi düşünce geri gelmeye başladıgında resmen bilinçaltıma küfür ediyorum sahibinin köpeginin azarlaması gibi bi duruma benzetiyorum bunu çok yanlış mı bu yaptıgım

Valla ben konuda çok bilgi sahibi değilim ama bilinç altına küfretmek değilde bilinç altındaki düşünceleri tamamen kabul edip bunu defalarca kendine tekrar edip, ardında da bu konuda olumlama yapmak gerekiyor.Bilinç altınla savaşma be ceko_25 bırak şu hayat denen kısa döngüde o da bir rahata ersin:)))

Bugün Öğretmenler günüydü. Öğretmenevine okuldan arkadaşlarla eğlenmeye gittik.Eskiden dansa kalktığımda nasıl görünüyorum acaba diye çok merak ediyordum.Telkinlerin güzel etkisi olsa gerek bu eğlencede gayet rahattım.Arkadaşlarda çok olumlu dönütler verdi.Telkinleri seviyorum.Şükürler olsun :)

Kurban rolünü bırakıyorum.Büyümeyi ve olgunlaşmayı seçiyorum.Böylece yaşamımı güven ve huzurla sürdürüyorum:)))

Ne demek Azraist ekle tabi:))

Sevgili günlükçüm bugün ego, suçluluk ve koruma kalkanı dinlemeye başladım vee en az 1 hafta dinleyeceğim bu telkinleri

Sevginin Kökleri kitabını okuyorum.Bu kitabı okurken geçmişe ait sadece ablam ve abimden ağırlıklar getirmediğimi fark ettim.Halalarımı da saygıyla onurlandırmam gerektiğini gördüm.Ölsede herkes aile dizilimine ait herkes sevgiyi ve saygıyı hak ediyor.Artık geçmişten getirdiğim yükleri bırakmaya hazırım şükürler olsun Rabbime:)

Aşık oldum evet yanlış duymadın günlükçüğüm aşık oldum.O ne hissediyor bilmiyorum ama :(
Tek bildiğim onu görünce havalara uçtuğum, beni ona doğru iten bir enerjinin var olduğu ..

Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 956k çok sevindimmmm.Bu heyecanı yaşamak bile çok güzell,umarım herşey tam istediğin gibi olur. y789

Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 956k çok sevindimmmm.Bu heyecanı yaşamak bile çok güzell,umarım herşey tam istediğin gibi olur. y789

Teşekkürler Kontes'im:)) gerçekten duyguyu yaşamak çok güzel liseden sonra tekrar aşık olmam derken aşk tekrar kapımı çaldı.Hala insanın karnından kelebekler çıkabiliyormuş ve artık hissediyorum o da bana karşı birşeyler hissediyor:) Rabbim karşıma güzel ve hayırlı şeyler çıkıyor biliyorum.Şükürler olsun:)))

sabırlıyım, mutluyum, her zaman gülümsüyorum ve nezaketimi koruyorum şükürler olsun..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri