bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Geceyi,aydınlatan ay ve yıldızların içime işleyen huzuruna,gündüz uyanıp yağmurun yada güneşin beslendiği gökyüzünün altında yaşayacak günüm olduğuna,gözlerime sevgiyle bakan insanların varlığına,gözlerine sevgiyle baktıklarımın varlığına, Yaradan'a hamd olsun.

Yürüdüğüm her adım için şükürler olsun.

Rabbim beni insan suretinde, müslüman bir ülkede, müslüman bir ailede müslüman olarak yarattığı için sonsuz şükürler olsun.

Hayatın devamı için bana cesaret veren herşeye şükürler olsun..

içimi dolduran sevinç dalgası için,
etrafımda olup biten her şeyin farkında olduğum için,
şükürler olsun

kalbim huzurla dolduğu için şükürler olsun....

yaşadığım her gün için şükürler olsun

olumlu düşünmeyi öğrenebileceğim bunun için şükrettim

farkındalıklarım artmaya devam ettiği için şükürler olsun

ark5oğlum ufak bir kaza geçirdi onun iyi olmasına defelarca şükrettim şükürler olsun onu bana beni ona bağışlayana

dünyamda herşeyin iyi güzel ve tam olmasına şükrettim.. bunu dilime tespih ettim günde bunun için onlarca kez şükrederim :)

Yaşadığım her an'a... hissedebildiğim her duyguya şükürler olsun. İyisiyle kötüsüyle hissedebildiğim müddetçe varım, hissedebildiğim kadarım. Yüreğimi sıkıştıran bir duygu da olsa bu, yine de şükürler olsun...

bugün ve her gün güzel şükürler olsun......

herzaman gülümsemem icin bir nedenim olduguna sükürler olsun... Günden güne farkindaliklarimin arttigina sükürler olsun

Hava kapaliyken, birden bire günesin acip isinlarini odama vurmasina sükürler olsun... Bununla birlikte icime güzel bir enerji dogmasina sükürler olsun =)

Herşey ve herkes için şükürler olsun.....

girlhahaşükredebilmenin farkına vardığım için sükür etmeyi bildiğim için şükrediyorum şükürler olsun aldığım her nefesegirlhaha

oturduğumuz ev tadilata girince bir süre evi kullanamadık..sitedeki birçok arkadaşımız misafirhaneye gitti..bizimse yolumuzu bekleyen ailemiz vardı..birsüre onlarlayız..şükürler olsun..iyiki varlar:)

tatıl gunum evdeym
bir işim var yınede
ne tatılın farkındayım
cok sukur.))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri