bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
238. sayfada ne ile alakalı şükür yazılmışsa hepsi bende mevcut olduğu için şükürler olsun. Yazandan da Allah'ım razı olsun. Bu yazıyı iyi niyetle yazabilme duygum olduğu için de şükürler olsun.

unuttuklarımı hatırlayabildiğim ve yeniden şükretmeyi en derinde hissedebildiğim için şükürler olsun

inandığım herşey gerçekleşiyorrrrrr şükürler olsun yarabbim böyle evren vücut beyin yarattığın için böyle bir düzen için

buaralar sabretmem gereken çok şey var ve ben bu konuda başarılı olduğum için allahıma sonsuz şükürler olsun

sonunda duymak istediğim şeyleri duyduğum için şükürler olsun ve şükürler olsun kii bazı gerçekler ortaya çıktıı:))

Kendimi fark ettiğim için şükürler olsun...............

günlerdir şükretmeyi unutupta bir anda şükretmeyi aklıma getirdiğin için şükürler olsunnnn

15000 kredi çekmeye niyet edipte oturup hhesap yaptığım için şükürlşer olsunn .
rabbimö eğer bi gün olurda bu krediyi çekersem ne olur bana ödeme gücü verrr

Herşey mükemmel olduğu için şükürler olsun......

Bu yıl çok güzel tatil yaptım, dinlendim, huzur buldum, şükürler olsun...

sevgi dolu bir yüreğe sahip olduğum için şükürler olsun...

yaşadığıma,sevgi dolu olduğuma,sağlıklı olduguma,farkındalıklarım arttığına çok seviniyorum.şükürler olsun...

Giderek daha fazla "pozitif'e uyumlandığım için
ve yaşadığım için ve hayatın getirdiklerini daha çok sevdiğim için,
binlerce kez şükürler olsun.

aldığım her nefes için şükürler olsun.

Herşeyin mümkün olduğu bu dünyada yaşadığım için şükürler olsun.......

VARLIĞIMIN FARKINDALIĞINA ŞÜKÜRLER OLSUN...

Sahip olduğum herşey için şükrettim.

Bir de özellikle sağlıklı olduğum için şükrettim.

(Soğuk algınlığı geçiriyorum ama yine de sağlıklıyım diye şükredebiliyorum. Bu kesinlikle daha iyi hissettiriyor çünkü çok şükür başka bir sağlık problemin yok ve bu şekilde bu küçük sorunu daha çabuk atlatacağımı biliyorum.)

herkese merhaba hayatımın değiştiğine karar verdikten kısa bir süre sonra bu siteyle tanıştım ve inanın değişen hayatıma ışık hızında katkıda bulundu bu site uzun zamandır siteye üye olmaya çalışıyordum ama nasip bugüneymiş çok sık siteye giriyor saatlerce bilgi alıyorum buradaki herkese hayatıma katkıda bulunan herkese teşekkür ederim iyiki varsınız iyi geceler

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri