bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Herşey yolunda olduğu için şükürler olsun

araba kullababildiğim için şükürler olsun.:)

Güzelliklerle dolu bir evrene şükürler olsun.............

gözümü güzel bir güne açtım allaha şükürler olsun...

Bugun ayaklarim olup yuruyebildigim icin sukrettim , otobuste bunun yoksunlugunu ceken bir abi gordum bugun:((((((

öğrenmem gereken daha cok şey olduğu için şükürler olsun............

burada olduğum için ve iyi olmayı seçtiğim için şükürler olsun...

nefes alabildiğim için şükürler olsun, çektiğim sıkıntılar için şükürler olsun,(onlar çok şey öğretir),evrendeki her şeyi sevdiğim için şükürler olsun......ve şükredecek bilinçte olduğum için şükürler olsun...
happy6

Bu yıl harika bir tatil yaptım. Sevgi dolu yeni dostlar kazandım,
her geçen gün sevgi ve merhamet duyma katsayımı artıran evrene şükrediyorum.

Herşeyde huzur olduğu için şükürler olsun......

Her sabah güne başladığım için şükrederim, birde o günü bitirebilmişsem. Ve en önemlisi, sağlıklı ve huzurlu olduğum için şükrederim her sabah ve akşamları.

sevincliBugun nefes aldigim ve ailemin yasadigi icin sukrettim......kahvesmiley

Herşeyde umut olduğu için şükürler olsun

şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsun....

oh beee................ne gerekiyorsa var hayatımda ve ben kıymetini biliyorumm...şükürler olsun..

Yepyeni bir güne şükürler olsun.......

Bu gün epeydir görmediğim bir arkadaşımla buluşacağım;
beni unutmayan, bana değer veren arkadaşlarım için şükürler olsun...

RAbbim; hayatimin her aninda bana sonsuz faydasi dokunan tüm nimetlerin icin sana sükürler olsun..

kendimi yeniden keşfettiğim için şükürler olsun...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri