bu parti seda için

shamanic

Administrators, ♥Ozlem Şahin ♥
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her daim varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremezsen de bil ki yanındayım! Doğumgünün kutlu olsun... nice mutlu senelere..

Ynt: bu parti seda için

Seda Yeni Yaşın Kutlu Olsun... smileydance

s456
images

dogumgunu1cu.gif
[ bu da pastan smiliyface
hal058bb.gif
smile20sun1pj.gif

dogum günü kutlu olsun sedaa k8908 k8908 k8908 k8908

çok teşekkür ederim... hepinize... özellikle shamanic sana...
birkaç gündür siteye girememiştim.. 15 inde gelen maillerin ve mesajların şimdi farkına vardım... doğumgünümü tekrar yaşadım... keyifli bişeymiş 30 a girmek wave

yıldızlardan bile kıymetlidir benim dostum ... güneş gibidir o... gece bile olsa ay ile yansıtır o ışığını eksik etmez bilirim...

sonsuz sevgilerimle..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri