günaydın sultan,mor cüzdan ve erkek...guzel bır ıkılı)
evet sizden öğrendiğim cüzdana 100 tl koyma çok işime yaradı.bu gün mor bir cüzdan edinmeliyim..çok teşekkür ederim verdiğiniz enerji ve bilgiler için.her yerde kar var...
her yerde kar var nihayet...
akşama tutarsa hepiniz kar topu oynamaya davetlisiniz..
her yer beyaz olduğunda karların üzerinde yürümeye bayılıyorum...
çantamdan paranın hiç eksik olmaması için mor bir cüzdan aldım.(mor paranın rengi)
bozuk para bölümüne bir tane karanfil koydum.
inanın artık çantamdan asla para eksik olmuyor.
deneyin arkadaşlar.
sevgiyle mutlu kalıny789
canım benim çok teşekkür ederim.Günaydıııııınnn Gönlümün Sultan'ı,
Ne kadar güzel haberler bunlar... Bazı rutinleri ve görevleri azıcık başkalarıyla paylaşıp kendine zaman ayırabilmene çok sevindim)
Ayrıca annenin gelip sizde kalmasına da çok mutlu oldumEminim onun için de çok büyük değişiklik olmuştur...
Çok merak ettim senin anneni, eminim o da harika bir insandır.
Ellerinden öpüyorum. Tanımasam da benim yerime de öpresen çok sevinirim,
Senin gibi bir evladı olunca, insan tanımadan seviyor)
Canım benim,
Çok güzel haberler ve dost sohbetleriyle dolu,
Şans, bolluk ve mutlulukla dolu
Harika bir hafta geçirmeni dilerim)
Kucak dolusu sevgilerimle
cat56
canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim.olumlamalar benim çok işime yarıyor.özellikle her boyutta sağlığı seçiyorum.yakışıklı prensimede çok geçmiş olsun.kocaman öpüyorum.senin gibi güzel bir kızkardeşe sahip olduğum için ne kadar şanslıyım bilemezsin.Merhaba şeker sahibesinin günlüğü, bugün ki olumlamalara ben de katılıyorum.
Sağlık her şeyden önemli hele ki evladın sağlığı hiçbir şeye değişilmiyor sevgili günlük.
Minik prensim 2 gündür hasta malesef , prenseslerin etraftaki salgından etkilenmemelerini de seçiyorum sevgili günlük .
Eee tabii benim de seçme hakkım var , ne de olsa teyze anne yarısı sevgili günlük. Kraliçe sahibinin kardeşiyim ben , manevi de olsa kardeş kardeştir sevgili günlük ...
Dünya tatlısı sahibeni ve tatlı prenseslerini sevgiyle kucaklıyor , olumlamalarının her daim hayatlarında olmasını diliyorum ...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.