Bugünlerde güzel şeyler mi olcak ne?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gnr

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
İçimde bi kıpırtı var hayrolaaderty
hiç pazarları sevmeyen ben bugün bi başkayımf678h
Çünkü bugün çıktım traş falan... yıllardır konuşmadığım ve traş için önünde sığır gibi oturan ben adamla sohbet ettik .Ve abi bana koruma kalkanlığı yaptıwave44Bana telkin verdi inanabilyormusunuzhpm1E e bende alışkınım bende ona telkin verdimy789.Sınav falan iştebisiklet

Sizde böyle şeyler oluyomu?
Burda olupta olmaması garip olury789
Herkese iyi bir gün,güzel bir hafta.mükemmel bir ay,anlatılamayacak bir yıl..Ve aşk dolu bir hayat diliyorummcilgin897

ne güzell ::))) hepp böyle kalasınn sevincli

dün banada olmuştu. Aslında mutluluğun bir gerçeğide havanın kokusu. Dün hava çok güzeldi bahar gelmiş gibiydi içime çektim tüm gün mutlu ve enerjik oldum sanki dünyaya bu şehire yeni gelmiş gibiydim. tabi telkinlerin etkiside var :)

dün banada olmuştu. Aslında mutluluğun bir gerçeğide havanın kokusu. Dün hava çok güzeldi bahar gelmiş gibiydi içime çektim tüm gün mutlu ve enerjik oldum sanki dünyaya bu şehire yeni gelmiş gibiydim. tabi telkinlerin etkiside var :)

Bugün burdada hava mükemmeldi.Ben sahile gitmek istedim arkadaşlarla hepsi hayattan soğumuşş.bad45Onlarıda buraya davet edicemm.Onlarda benim gibi olsunlar!!wave44
f678hBöyle sürmez... tek başımada mutlu olamam ki!!blissy

Elbettezaman yaşama enerjimiz daha da bir yükseldiği bende de oluyor. Sığır gibi lafı biraz ağır kaçmış, ama çok güldüm yine de. Ancak vurguladığın konu sığırlık meselesi gerçekten de önemliydi. Bizim doğamızda birlikte yaşamak var, öyleyse kapıcının, çöpçünün, berberin, komşularımızın yada tanımadıklarımızın bile hatırını sormak aynı bir bumerank gibi bize mutluluk olarak geri dönüyor hem de misliyle.

muraturkoma tamamen katılıyorum sevgiyle verdigin tüm şeyler katlanarak geri dönüşüm yapıyor bunu yüzlerce kez denedim sevgiyle kalın günleriniz aydın olsun...

Elbettezaman yaşama enerjimiz daha da bir yükseldiği bende de oluyor. Sığır gibi lafı biraz ağır kaçmış, ama çok güldüm yine de. Ancak vurguladığın konu sığırlık meselesi gerçekten de önemliydi. Bizim doğamızda birlikte yaşamak var, öyleyse kapıcının, çöpçünün, berberin, komşularımızın yada tanımadıklarımızın bile hatırını sormak aynı bir bumerank gibi bize mutluluk olarak geri dönüyor hem de misliyle.

Ama gerçektende öyle traş olurken.Berber nasl osun diye soraar sen söylersin.Muhabbet orda kopar taki traş bitene kadar.İşte bende sizin çok güldüğünz tabirle oturrumm.Aslında içler acısı bi durummdu bizamanlar.Tam açılmasamda herzamankinden iyiiym.derty
Teşekkürler...

Bizim temennnimizde öyle ama herşeyin güzel olmasını beklemek biraz garip olmazmı.Güzel olmayan şeylerde olmalıki hayatta güzelin,iyyinin kymetini bilelim,değerini anlıyalım!!!

Bugünü iyi geçenler parmak kaldırsıny789
>Günü iyi geçenler paylaşabilirlermi ?

Ben yazıyorum ama benim ki hiçte iyi geçmedi,kötüde geçmiş değil ama memnun olmadımbad45
Sınavlar insanı böyle daraltıyooor galiba...Sınav bitsede kopsak!!!music45

sınav dediğin nedir ki
iki tık tık bir şık şık krzm67

sınav dediğin nedir ki
iki tık tık bir şık şık krzm67
sınav derdiniz yok heralde dert demiyelimde ayak bağıdunk56
ya insan istemedende o stresin içine giriyor.ki ben istemiyorumalk78

Sizde böyle şeyler oluyomu?
Burda olupta olmaması garip olury789
Herkese iyi bir gün,güzel bir hafta.mükemmel bir ay,anlatılamayacak bir yıl..Ve aşk dolu bir hayat diliyorummcilgin897

Çok güzel bir temenni bu; kendi adıma çoooooooookkk teşekkür ederim.956k
Aynısını ve daha fazlasını seni için diliyorum.89778977

Çok güzel bir temenni bu; kendi adıma çoooooooookkk teşekkür ederim.956k
Aynısını ve daha fazlasını seni için diliyorum.89778977

Teşekkürler..4897. blissydertyblissy4897

Her Şey Sende Gizli
Yerin seni çektiği kadar ağırsın,
Kanatların çırpındığı kadar hafif..
Kalbinin attığı kadar canlısın,
Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç...
Sevdiklerin kadar iyisin,
Nefret ettiklerin kadar kötü..
Ne renk olursa olsun kaşın gözün,
Karşındakinin gördüğüdür rengin..
Yaşadıklarını kâr sayma:
Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; ne kadar yaşarsan yaşa,
Sevdiğin kadardır ömrün..
..........
..........

Can Yücel
Ne kadarda güzel tarif etmiş şair.Herşeyin kendi elimizde olduğunu kanat çırpınışımızı.Kalbimizin atışını....
ve en güzeli "Sevdiğin kadardır ömrün.. "dizesi galiba

Günüm çok iyi geçti sayılmaz ama son ders hocamız çok espriliydi ...Bir arkadaşımla muhabbet ettik o güzeldi...Bundan sonra da daha güzel günler geliyor eminim...

Günüm çok iyi geçti sayılmaz ama son ders hocamız çok espriliydi ...Bir arkadaşımla muhabbet ettik o güzeldi...Bundan sonra da daha güzel günler geliyor eminim...

İnşallah vitamin61 isdediğin ve inandığın gibi yaşarsın.Kendi vitaminin sensin.y789
Hayatta en güzel vitamin aşkcilgin897
Bol vitaminli ve aşk dolu günler...derty

Her Şey Sende Gizli
Yerin seni çektiği kadar ağırsın,
Kanatların çırpındığı kadar hafif..
Kalbinin attığı kadar canlısın,
Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç...
Sevdiklerin kadar iyisin,
Nefret ettiklerin kadar kötü..
Ne renk olursa olsun kaşın gözün,
Karşındakinin gördüğüdür rengin..
Yaşadıklarını kâr sayma:
Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; ne kadar yaşarsan yaşa,
Sevdiğin kadardır ömrün..
..........
..........

Can Yücel
Ne kadarda güzel tarif etmiş şair.Herşeyin kendi elimizde olduğunu kanat çırpınışımızı.Kalbimizin atışını....
ve en güzeli "Sevdiğin kadardır ömrün.. "dizesi galiba

Evet yaaaa çok seviyorum bu şiiri paylaştığın için çok teşekkürler.
Dünüm çok iyi geçmedi. Bazen negatif enerji (!) her yandan saldırıya geçiyo neye uğradığımı şaşırıyorumsmil56
Dışarda ne olursa olsun mutluluğu içime yerleştirmeyi başarınca kimse tutamaz beniblissy
Günaydınnnnn. Herkese güzel bir gün diliyorummmmm...

(Dışarda ne olursa olsun mutluluğu içime yerleştirmeyi başarınca kimse tutamaz beniblissy
Günaydınnnnn. Herkese güzel bir gün diliyorummmmm...[/quote]

günaydın herkese.... bende güzel bir güne hazırlandım sabah.. ve güzel gidiyo şimdilik... ve güzel gidicek..
çünkü bu gün '' amannn çokda tın çokda fifi '' modundayım y789
hoşçakalın...wave44

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri