bir aydır gayet iyiye gidiyordum.şimdi noldu bana da kendimi berbat hissediyorum.
kafamda bin bir türlü düşünceler.
toparlanmam lazım...
Bu ruh halini yaşamaktan nefret ediyorum.beklentisiz,umutsuz,karamsar,hevessiz,isteksiz ve enerjisiz.daha çok şey...............geçmek zorunda...Canim,
Bence su an yasadigin sey ``Dalgalanma Hissi`` forumda ayrintilariyla ele alinmis ben de yasmistim ordan biliyorum ve umarim en kisa surede atlatirsin unutma bunu atlatmak da icinde, gercekten bunu istemende
Sevgiyle Kal,
y789
bir aydır gayet iyiye gidiyordum.şimdi noldu bana da kendimi berbat hissediyorum.
kafamda bin bir türlü düşünceler.
toparlanmam lazım...
Sevgili Ayışığı merhaba,
Kötü hissetmene hiç gerek yok.
Belli ki geçmişte yaşadıklarını düşünerek o olaylara eklenen duygularını sürekli yaşıyarak bir nevi transa giriyorsun.Binbir düşüne dediğin olaylara yüklediğin anlamları değiştirerek tüm bu problemlerinden kurtulabilirsin.Bu hiç de zor değil.
Dilersen sana yardımcı olabilirim.
karavan1953@hotmail.com
eklersen konuşur halledebiliriz.
Sevgi ile kal.
bir kere başlık olumsuzluk çekiyor .. bana göre cümleler kaderiniz..
ters giden birşeyler oluyor .. tam çekim yasasının istediği bir zaman kipi var .. şimdiki zaman .. tersliklerin olması normaLdir .. çoğu kişinin hayatında kötü giden zamanlar vardır .. ama bunu aşabilirim .. düzeltirim .. düzeliyor .. gibi kelimeler kullanması gerekiyor ..
bence bu olumsuz düşünmelerle ilgili görüşlerimizi abartıyoruz.Her zaman da olumlu düşünemeyiz. Benim başım ağrıdığı zaman tabi ki kendimi kötü hissederim.ister istemez bu da düşüncelere yansır.Yok ben çok iyiyim kendimi harika hissediyorum da diyemeyiz desekte bu bizi rahatlatmayabilir.kötü halimizi hissetmek ister istemez olacak.Ama çözüm için arayış içinde de olmak gerekir diye düşünürüm.
bir kere başlık olumsuzluk çekiyor .. bana göre cümleler kaderiniz..
ters giden birşeyler oluyor .. tam çekim yasasının istediği bir zaman kipi var .. şimdiki zaman .. tersliklerin olması normaLdir .. çoğu kişinin hayatında kötü giden zamanlar vardır .. ama bunu aşabilirim .. düzeltirim .. düzeliyor .. gibi kelimeler kullanması gerekiyor ..
evet.çekim yasasına göre olumsuzluk çekiyrum.ama bazen farkında olmadan çıkıyor cümleler.henüz olumlu cümle kurmayı başaramıyorum..
öyleyse şuan şunu söylemek istiyorum.
evrenin bütün güzelliklerini,iyiliklerini,bolluk ve bereketini kendime çekiyorum..y789
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.