- Reaksiyon puanı
- 0
öncelikle merhaba okyuan herkese
dinleyeli çok olmadı 3gündür dinliyorum fakat neredeyse ortalama 10 saat dinliyorum çünkü tv alışkanlığı olmayan biriyim.ders çalışırken ve okurken beni etilemediği gibi yürüyüşlerimde de dinliyorum uyurkende sadece su sesi ile yapılan telkini dinliyorum.şimdili ego güçlendirici ve suçluluğu dinliyorum.aslında burada sizinle paylaşmak istidiğim hem komik hemde etkilendiğim bir olay.ben bu telkinlerin etkisiyle kabus gören arkşadaşlarımızın olduğunu bildiğim için çok fazla gördüğüm rüyadan etkilenmemye çalıştım fakat şunu söyleyebilirim ki rüyamda telefonda duyduğum haber şu sıralar gerçekten duyduğum an beni yıkacak hatta mahfedecek bir haberdi.hatta rüya o kadar gerçekt ki sabah telefonuma baktım gerçekten böyle bir görüşme yapıp yapmadığıma dair.belki bu beynimin bana bir oyunuydu çünkü telkinlerin böyle bir yan etkisi olduğunu biliyordum ..peki annem ve babam
onlar habersizdi..işte hikayemin ilginç ve komik yani.ben telkinleri evin odalarında duylacak şekilde dinliyorum özellikle babam ney ve su sesı telkinin dinlediğim zamn tv yi kapatıp oda dinliyordu.bu gün iksiinde 2gündür kabus sorunu yaşadığını öğrendim üstelik hepimizin rüyası suçluluk hissetiğimiz kişilere karşıydı.annem bannnemi ababm ise dedesini üzdüğünü görmüş.hepimizin bir anda böyle rüyalar görmeye başlaması ki benim babam çok nadir rüya gören bir insandır gördüklerinide hatırlamaz.yalnız bir dikkat çekici noktada şu ki babamda bende silah üzerine kabus görüyoruz ikimizde silahı kullanmamız gerekirken kullnamadığımızı ateş almadığını görmüşüz buda enterasan bir durum...bana ilginç geldi ve telkinlerin işe yaradığını gösterecek bir kanıt olduğunu düşündüğüm için paylaşmak istedim.