burcu-tkn hd günlüğü;

burcu-tkn8

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
öncelikle merhaba okyuan herkese:)dinleyeli çok olmadı 3gündür dinliyorum fakat neredeyse ortalama 10 saat dinliyorum çünkü tv alışkanlığı olmayan biriyim.ders çalışırken ve okurken beni etilemediği gibi yürüyüşlerimde de dinliyorum uyurkende sadece su sesi ile yapılan telkini dinliyorum.şimdili ego güçlendirici ve suçluluğu dinliyorum.aslında burada sizinle paylaşmak istidiğim hem komik hemde etkilendiğim bir olay.ben bu telkinlerin etkisiyle kabus gören arkşadaşlarımızın olduğunu bildiğim için çok fazla gördüğüm rüyadan etkilenmemye çalıştım fakat şunu söyleyebilirim ki rüyamda telefonda duyduğum haber şu sıralar gerçekten duyduğum an beni yıkacak hatta mahfedecek bir haberdi.hatta rüya o kadar gerçekt ki sabah telefonuma baktım gerçekten böyle bir görüşme yapıp yapmadığıma dair.belki bu beynimin bana bir oyunuydu çünkü telkinlerin böyle bir yan etkisi olduğunu biliyordum ..peki annem ve babam:) onlar habersizdi..işte hikayemin ilginç ve komik yani.ben telkinleri evin odalarında duylacak şekilde dinliyorum özellikle babam ney ve su sesı telkinin dinlediğim zamn tv yi kapatıp oda dinliyordu.bu gün iksiinde 2gündür kabus sorunu yaşadığını öğrendim üstelik hepimizin rüyası suçluluk hissetiğimiz kişilere karşıydı.annem bannnemi ababm ise dedesini üzdüğünü görmüş.hepimizin bir anda böyle rüyalar görmeye başlaması ki benim babam çok nadir rüya gören bir insandır gördüklerinide hatırlamaz.yalnız bir dikkat çekici noktada şu ki babamda bende silah üzerine kabus görüyoruz ikimizde silahı kullanmamız gerekirken kullnamadığımızı ateş almadığını görmüşüz buda enterasan bir durum...bana ilginç geldi ve telkinlerin işe yaradığını gösterecek bir kanıt olduğunu düşündüğüm için paylaşmak istedim.

Ynt: burcu-tkn hd günlüğü;

Rüyada silah görmek güç, kuvvet, mevki ile yorumlanır. Yine de eksik olabilir bilgim diyerek araştırdım ve şöyle bir yorumla karşılaştım. "Silahı olduğu halde kullanamıyorsa onun olgunluğuna ve muradına erişmesine, rüyayı gören hasta ise, iyileşeceğine işaret eder. " Daha güzel yorumlanamaz sanırım, ne mutlu.

:D gerçekten çok güzel bir anlamı varmış ..ben rüya tabirlerine meraklıyımdır..yaşama dair işaretler verdiklerine inanıyorum.gece boyunca birkaç rüya görebilen şanslı insanlardanım:)ilgilenip araştırdığım için teşkürler

birçok kişi baş ağrısı ,sindirimde değişiklik hissetmiş hatta kendini bir süre mutsuz hisetmek gibi etkileride yaşayanlar var..benim yaşadığım tek değişiklik üstüste gördüğüm kabuslar ki ben bir gecden bir kaç rüya görüyorum çoğu zamn 44 bu bir değişim.fakat en belirgin olan baş ağrısını hiç yaşamadım yada diğerlerini..kişiden kişiye değişmesi normaldir mutlaka peki bu benim bilinç altımın telkinleri direnç göstermeden algıladığınımı gösteriyor dusun yoksa bana diğer arkadaşlarda olduğu kadar telkinler etkili olmuyormu 88a bu nedenlemi bu belirtileri yaşamadım..gerçi yaşamadığım için mutluyum sınavlarım var baş ağrısı isteyeceğin en son şey..bu konuda aklım karıştı fikri olan paylaşırsa s 96 sevinirim

bir arkadaşımdan bu siteye ait bir telkini dinlememe rağmen bu siteden haberdar değildim, :)garip bir tesadüf ile kendim buldum.içerik itibariyle çok alakasız bir sitede bir üyenin kişisel imzasıydı sanırım yanlışlıkla bastım ve buraya geldim.hala neye tıkladığımı ve sfnın nasıl değiştiğini bilmiyorum hatta sf değiştiği ve okuduğum konu yarım kaldığı için bile sinirlendim..oysa şimdi burayı bulmaktan çok mutluyum çünkü burası umut verici..bu sıralar evden çıkamdığım için sosyal hayttaki değişimlerini daha yaşayamadım ama şunu söyleyebilirim ki 3ay öncesi aldığım bir karar yüzünden çok yıkıldım.hersabah midenizin pişmanlık acıdan burkularak uyandıgınızı düşünsenize..hatalarınızın sizin peşinizi bırakmamasını.ben 24 yaşındayım ve hayatımda 1kez hata yaptım bu benım ilk hatam ve inanın keşke daha önce öğrenseydim ve yarasını sarmasını öğrenseydim dedim..ben hiç keşke dememiştim daha önce..uykudan ölsemde gecenin bir yarısı yada sabaha karşı feci bir kalp çarpıntısı ile uyanma ben midemde kelebekler uçusmasının hissini bilirdim bazen insanların yaşadıkları midesinde yumruk olurmuş sesi soluğu kesilirmiş.ben hiç midem bulanıncaya kadar başım dönünceye kadar ağlamamıştım.ben hiç...liste uzayıp gidiyor sizi sıkmayım. ama 2gündür bunu yaşamıyorum gündüz bazen aklıma geliyor bazı şeyler ama vurup geçiyor ,ezmiyor üstüme çıkıp bağıra çağıra tepelemiyor enazından..uykularım bölünmüyor..sadece bazen telkinlerin ton değişimlerinde uyanıyorm..ve gariptir ilk başta kulaklıklarla telkinleri duymak için çabalayıp duyamayan ben kitap okurken bile bazen tekinlerden birkaç kelime duyup yakalayabiliyorum...inanmak istiyorum..değişiyorum....

artık mutsuz ve yorgn kalkmıyorum...:)yatağımı saatlerce toplamadığımı hatırlarım..dağınık olduğmu ve pis bi kız olduğumu düşünmeyin utananadam aslında dağınığımdır ama kendi içinde düzeni olan bi dağınıklık..aradığımı herzamn bulurum ve odamı bende başkası dağıtmıssa farkederim sung66...birkaç gündür kalkar kalkmaz hemen yatağımı topluyorum camı açıyorum ama hepsini o kadar hızlı ve mutlu yapıyorum ki sanki yetiştirmem gereken işlerim ,yetişmem gereken bir şeyler varmış gibi. normalde yataktan kalkmam ve yatagı toplarlayıp camımı acmam 2-3 saat uzardı..şimdi öyle değil çok dinç uyanıyorum..gece acık bıraktığım müziğin sesini açıp camı açıyorum hemen derin bi nefes ve yatagımı topluyorum ,odamı topluyorum(eskisi kadar dağınık değilim annem bu durumdan çok memnun smileydance)birde telkinlerden mi bilmiyorum kendime daha çok dikkat ediyorum..diş konusnda hasas olduğu kadar cilt temizliğinde hassas değildim bazen majyajı silmeye üşenen ben gece yatana kadar hatta bazen geç gelmissem ve çok yorgunsam makyajla yatan ben ,eve gelir gelmez temizliyorum hatta burda yazan birkaç maskeyide denedim kendime özen göstermeye başladım.. smil56 burdan suzzy hanıma ve hülya hanıma tesekkurler bütün güzellik önerileri için 96.ayrıca geçen bahsettiğim olay daha az aklıma geliyor farkediyorum...daha az mı üzülüyorum bilemeyceğim ama daha az aklıma geliyor günümü kaplamıyor artık.ve hala kabuslarım devam ediyor hemde öyle böyle değil..her akşam acaba bugün ne göreceğim diye yatıyorum.inanın birçok fantastik korku filmlerine faragman olacak şekilde mükemmeller..ben korku filmi severim 98569 bu rüyaların telkin nedeniyle olduğunu düşünerek yorumlamıyorum bile, bir filmmiş gibi düşünüyorum.normalde olsa sabah kalkar kalmaz rüyamı tabir edip ötü birşey çıksa yıkılırdım o haftam iptal olurdu..ama şimdi onun bile keyfini sürüyorum.sitedeki emeği geçen herkese tesekkurler yazılarda çok yardımcı oluyor.mesela dün gidip secret ın dvd sinin aldım.ve denedim.güzel de bir deneyim yaşadım.onuda başka zamn anlatırım..şimdi kalkıp pc başından ders çalışmam lazım haftaya vizelerim var umarım ii geçer..

zorluklara karşı daha güçlüyüm hissedebiliyorum. 2600 .son 3 gündür üstüstte can sıkıcı şeyler yaşadım zaten birde vize stresim var eskiden olsa tuzubiberi olurdu bütün bunlar.herşey üstüste geldi ,yine derdim; kapıyı aralık bulan dalıyo...ama başedebildim.artık daha zor depresyona girmem:)bugün o can sıkıc haberı veren arkadasım halime sasırdı kızım sen pollyanna mısın sabır taşımısın?kızsana üzülsene dedi:) ne faydası var ki diye düşündüm.üstelik bugun hayal ablanında meditasyonundan sonra öfklenesim gelmedi..hatta öyle mutlu olabilmesine sevindim ama neden? 12389 hani mutluluk bulaşıcı derler ya.. belki banada kimin başlatacağı belli olmayan mutuluk zincirin bir halkası denk gelir belki diye düşündüm:) iyilik yap ,iyilik bul diye bir film izlemiştim.filmin konusu suydu;eğer size birisi iyilik yaparsa siz o kişiye borcunuzu ödemek için o kişi dışında 3 kişiye iyiylik yapıyordunuz. ve bu iyiliği yaparken bu zincirden bahsediyordunuz ki oda sizin yaptığınız iyilie karşı başka 3 kişiye iyilik yapsın o diğer 3 kişide başka 3 kişiye...zincirleme birşey oluyr..gerçek hayat hikayesiydi..çok etkilenmiştim..mutlulukda esanırım bunun gibi birşey ;mutlu olmasını isteki sende mutlu ol;)hatta ben filmi forumda tanıtayım geröekten herkes izlemeli

merhabalar burcu.. ark5
gliiter8ly8ib9.gif

günlüğün hayırlı olsun..
hochz1151psrv5hl1.gif

adım adım huzura ve mutluluğa doğru yolalman beni çok sevindirdi.. thumbsanim

dilerim her günün bir öncekinden daha çok huzurla mutlulukla başarılarla yaşamına akar..
sfhum1r7yvos3.gif

değişmelerini ve gelişmelerini bizlerle paylaşıyor olmandan dolayı ayrıca teşekkür ederim.. super
başağrısı v.b gibi etkilerin yaşamıyor olman telkinlerin etkisinin farklı olduğu anlamına gelmez canım..
benimde ilk dinlediğim zamanlar hiç başağrım olmadı.. kabusta görmedim ama tüm olumlu etkileri
yaşamıma yansıdı.. keyifle dinlemeye devam et.. ttli3

vizelerinde ve olmasını istediğin her konuda başarılar..

önerdiğin film oldukça güzel gözüküyor .. en kısa zamanda seyretmeye çalışacağım.. b456

sevgiler.. actionsmile

teşekkür ederimbilgilendirdiğiniz için..sizinde paylaştığınız gibi başağrırılarım olmadı ama güzel geliştirici özelliklerini hala yaşıyorum.dünkü sınavım kötü geçti..sanırım heyecanlandım..okulu uzattıgım için bu yıl 5.yılım sadece 2sınavım var.gerçekten çalısmıstım fakat bu yıl üzerimde baskı daha çok sanırım bu yüzden çok heyecanlandım.sınav heyacanı telkınınıde dınlemem gerekıyor pazartesine kadar:)..

merhabalar diğer sınavına girdinmi ...

sonuçları merak ettim... ark5

sınav telkini ve kendine güven telkinlerine ağırlık ver.. thumbsanim

çalıştıysan mutlaka başarılı olacaksındır..
angely20ym.gif
super

güzel haberlerini almak dileklerimle..
055.gif

sevgiler..

smiliyface öncelikle önesediğiniz için teşekürler..diğer sınavım daha iyidi..kötü geçen sınavımın da notu açıklandı korkutuğum kadar batmamışım 96..inşlh kurtaracağım..buraya bulmakla gerçekten çok büyük iyilik yapmışım kendime..insanlar hep başkalrına iyilik yapar sanırım kendimize iyilik yapmayı es geçiyoruz bazen..kendimizi ödüllendirmeyi..bu nedenle bu istedeki her satırı dikkatlice okuyorum ve yazanlara yeniden teşekkür ediyorum..destek olanlara çok teşekkür ediyorum ve tabiki atakan bey e çünkü değişiyorum..yaklaşık 2hafta oldu neredeyse burayla tanışalı ve herşey güzelleşiyor gittikçe..eskiden garip esnek olmayan katı ve kalın bir koruma kalkanım varmış..insalraı elemek yerıne hiçbirine şans vermiyormuşum.aslında kendime şans vermiyormusum anladım..bu gün arkadasıma hedıye almak için gittiğim standaki kişiyle konuşmaya başladım sonra sohbet güzelleşti..koyulaştı..eskiden olsa çekinirimm.gerek duymam işimi görüp hallederimm.ama birlkaç gündür öyle değil insanlardan kendimi korumuyorum..onları sadece satıcı ,dr. öğretmen kasiyer olarak görmüyorum artık..kasiyer kıza direk ne kadar diye sormuyorum..yada satıcıya takımımın formasını sorarken onada takımını soruyorum ..hal böyle olunca iletişim kuruyorum onlarda benim gibi insan onlarda gülümseyerek günaydın yada ii akşamlar demek istiyor aslında..ayaküstü bir iki muhabbet benm gibi onlarada konuşabilmek ve en önemlisi tanımak istiyorzaten yorgunlar gerginler ve hayat hepimiz için zor kolylaştıracak kişi arıyorlar ...tanışmak paylaşmak almak ve vermek istiyor..neyse bugun kü muahbbete döenyim çok hoş bir sohbetti vedalaştık ve bana bir kitap hediye etmek istediğini söyledi...ve hediye etti..o kadar mutlu oldum ki..kitap hediye edilmesi bir tarafa ben bir insan kazanmıştım.mutlu oldum..karşımızdakini bazen sadec dr. öğretmen asansördeki yabancı,yan masadaki ağlayan kız ,kurstaki diğeri olarak görüyoruz unutuyoruz aslında onunda bizim gibi olduğunu..oda yanlış anlaşılmaktan korkuyor.saçmalaktan çekiniyor ama oda konuşmak isityor.iyiki buraya gelmişim bunların değiştiğine şahit olmamdaki tek faktör burası...

öncelikle sınavlarında başarılı olmana ( diğerini nasıl olsa kurtaracaksın.. ttli3)

sonra kendindeki harika değişimlerin olumlu olarak yaşantına yansımasına

ve bu güzel durumlara bizleride ortak ettiğin.. sevincinle yüreğimizi neşelendirdiğin için

sonsuz teşekkürler.. kiss3

sumeyye20ui1xvzowb0.gif

sevgiler..

sad456 sanırım şu 'dalgalanma' diye bahsedilen şey banada oluyor..dün akşamdan beri bütün kötü hisler tepeme çöktü sanki..çekim yasasını biliyorum onlar çöktükçe ve ben dağıtamadıkça daha çok geliyorlar.sırf odaklanmamk için kendımi kitap okumaya verdım. 198 ve 190 sf lık iki kitap bitirdim dünden beri ...nasıl kurtulcağımı bılmıyorum.yalnız hani bataklıkta gıbıyım cırpınıyoruma ama bad45 batıyorum..içimde kötü şeyleriin olacak hissi hani son 2haftadır herşey güzel gidiyor ya sanki bedelini ödeyecekmişim gibi bir korku..... terli345 kontrol edmıyorum düşüncelerimi ya..buraya yazarken bile ..en iyisi susmak..susuyorum... ooo67

hayal ablanın meditasyonunu dinelemeye karar verdım ::)..hayal abla gene yardım et o güzel sesinle utananadam

tam ben diyecektim ağzımdan aldın canım... ark5

hayal ablanın meditasyonlarından yap..
sorunla alakalı şeyler okuyup seyretmek yerine bu dönmelerde daha mutluluk verici kitaplara filmlere yönelmekte fayda var..

eğlenceli şarkılar dinleyebilir ritimle birlikte dans edebilirsin..
bunun için istekli olmana gerek yok.. yeterki enerjini değiştir.. dans etmek bu konuda harikadır tavsiye ederim..
enerjin bi anda bambaşka olur.. dalgalanmaları olumlu bir şekilde atlatıp içsel sesimizin olumlu çığlıklarını duyuğumuzda
her şey harika olacak.. senin yüreğinde bu güç var .. kullan onu.. kiss3

sevgiler..

burcu-tkn ' Alıntı:
sad456 sanırım şu 'dalgalanma' diye bahsedilen şey banada oluyor..dün akşamdan beri bütün kötü hisler tepeme çöktü sanki..çekim yasasını biliyorum onlar çöktükçe ve ben dağıtamadıkça daha çok geliyorlar.sırf odaklanmamk için kendımi kitap okumaya verdım. 198 ve 190 sf lık iki kitap bitirdim dünden beri ...nasıl kurtulcağımı bılmıyorum.yalnız hani bataklıkta gıbıyım cırpınıyoruma ama bad45 batıyorum..içimde kötü şeyleriin olacak hissi hani son 2haftadır herşey güzel gidiyor ya sanki bedelini ödeyecekmişim gibi bir korku..... terli345 kontrol edmıyorum düşüncelerimi ya..buraya yazarken bile ..en iyisi susmak..susuyorum... ooo67

eğer mümkünse toprak alanda yalın ayak yürü. hatta ayaklarını soğuk su ile yıka öyle yürü. biraz yeşilliğin içine at kendini. aç kollarını sonuna kadar ve deriiiin nefes almayı dene...

naçizane tavsiyem...

güzel bir yer değil mi??

mmwi5.jpg

96 çok teşekür ederim..hayal ablanın meditasyonunu dınledıkten sonra bi duş aldım biarz kendime geldim.. sizde tavsiye etmissiniz shamanic sorunla alakalı kitaplar yerıne başka kitaplar okuyunuz diye birkaç gündür 68 kuşagı ile o yıllarda heba olan kuşağımızın hayatları ile alakalı kitaplar okuyorum belkide fazla üzüldüm bilmiyorum.şimdi sitedeki yazıları okumak eminim faydalı olacaktır.mumin.okan sizede tavsiyeniz için teşekkür ederim yrn kurs için odtü kampüsünde olacğım orası gerçekten ankaranın kasvetli havasından kurtulabılceğim hala kuş sesi duyabildiğimiz ender yerlerden yrn orada daha çok zamn harcıyacağım..ayrıca bu güzel manzara resmi için de teşşkür ederim gerçekten insanın içi açılıyor..

bugün hayal panomdakı ikinci hediyem geldi. 956k .bu panoma istediğim 10 şeyden 4ünü ifade eden istediğim manevi ,ve çok istediğim maddesel 4resim asmıştım.biri manevi biri maddesel olarak gerçekleşti maddesel olan şeyin resmini çıkardım fakat manevi olarak istediğim ve gerçekleşen diğer dileğimin resmini çıkarmadım..çıkaramadım:)çünkü anemın ve babmın resmi o..biraz birbirizi üzmüştük..babam özellikle kopma dercesine gelmiştik..ama şimdi iyiyiz...çok şükür...ve bunlar gerçekleştiği için minnettarım..herşey dörtdörtlük değil aslında çoğu şey hayatım da eskisi gibi, sadece ben değiştim galiba..daha güçlüyüm ..enazından başedebiliyorum ve HERŞEYİN GİTTİKÇE GÜZELLEŞECEĞİNE İNANIYORUM..bugün çook sevdiğim bir lise arkadaşımla buluştuk benı en son 3ay önce görmüştü..karşılaştık sarıldı bi daha sarıldı ve dedi ki :çabuk anlat seni bıarktıgımdan berı ne değişti...? düşündüm hayatımdaki hiçbir değişim olmadı en azından onun almak istediği bir cevap yoktu bende..inanamadı hayır dedi ya başka bakıyorsun başka duruyorsun cildin, duruşun bile değişmiş dedi...sonra düşündüm hayatım değişmedi sanırım ben değiştim..hayatım eskisi gibi..BEN DURUŞUMU DEĞİŞTİRİDİM HAYATIMA KARŞI..BAKIŞ AÇIM DEĞİŞTİ BELKİDE..bardağın dolu tarafına bakmayı seçtim yada dolacağına inanmayı..yani insanı böyle ayaklarını yerden kesecek bir değişim yaşmadım..ne aşkı buldum 44 ne parayı sadanim ne mezun olabildim terli345 ne de işim var ağla ..ama tüm bunları değiştirebilceğime dair umudum var..şimdilik tek sermayem bu.hayat değişmesede ben değiştim.bu değişimide buraya borçluyum 96..dinlediğim telkinlere,okuduğum paylaşımlara ayrıca bahsi geçtiği için ve bende merak uyandıran araştırdığım uygulamalar borçluyum.eskiden olsa şaşrdım ama şimdi normal bir durum hayatta herşey aynı ama ben mutluyum:) teşekkür ederim hatayım değişti nin bütün üyeleri:)

Hayal panosu ne kadar güzel bir fikir. Ben de duvarıma astım bir iki resim motivasyon için ama hiç böyle düşünerek asmamıştım. Güzel fikir super

hayatım değişmedi sanırım ben değiştim

Bu ne güzel bir özet, herşey bir anda aydınlandı. Teşekkürler.

burcu-tkn ' Alıntı:
bugün hayal panomdakı ikinci hediyem geldi. 956k .bu panoma istediğim 10 şeyden 4ünü ifade eden istediğim manevi ,ve çok istediğim maddesel 4resim asmıştım.biri manevi biri maddesel olarak gerçekleşti maddesel olan şeyin resmini çıkardım fakat manevi olarak istediğim ve gerçekleşen diğer dileğimin resmini çıkarmadım..

... düşündüm hayatımdaki hiçbir değişim olmadı en azından onun almak istediği bir cevap yoktu bende..inanamadı hayır dedi ya başka bakıyorsun başka duruyorsun cildin, duruşun bile değişmiş dedi...sonra düşündüm hayatım değişmedi sanırım ben değiştim..hayatım eskisi gibi..BEN DURUŞUMU DEĞİŞTİRİDİM HAYATIMA KARŞI
....

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri