Burcu'nun Doğum Günü

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Bugun Burcu'nun doğum günü 956k Siteye girdiği günden itibaren yaydığı olumlu enerji ile bir çoğumuza kendisini sevdiren Burcu doğum günü aynı zamanda Miraç kandiline rastladı.Bu vesile ile onumuzde ki senenin yaşamında seçtiği her şeyi en olumlu bir şekilde kendisine getirmesini diler en içten tebriklerimi iletirim... 25889 gogogo

Ynt: Burcu'nun Doğum Günü

Burcucum iyi ki doğdun, iyi ki varsın ve seni tanıdık doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara kiss3

Ahmet Bey yani Dost78 radyoda yayında ve parçaları Burcu için çalıyor... uy897 blissy alk78

Canlarımsınız benim ya valla ağlamıyorum kiss3 Dost78 çok teşekkür ederim bayılırım ben bu parçalara Cafe Anatlıa harika ya ay yazacam birazdan şimdi yazamam kendime yazıyorum çünkü blissy ayy duydum duydum sesini duydum color]

Önce Atakan Elif ve Ahmet çok teşekkür ederim dinleyeceğim şimdi parçamı ama ses gitti sadanim

Doğum günün kutlu olsun burcum.... hpm1 Yeni yaşın sana dilediğin bütün güzellikleri getirsin...Herşey gönlünce olsun... Sevgilerimle....

sevincli alk78 8977 iyiki doğdun iyiki varsın burcu'cum sağlık,mutluluk senin ve sevdiklerinle bir ömür boyu olsun k8908 wave gssmile

brcqd5.jpg

sağlıklı mutlu sevdiklerinle beraber nice yıllara iyiki doğdun

25889 Mutlu yıllar... 25889

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
Önce Atakan Elif ve Ahmet çok teşekkür ederim dinleyeceğim şimdi parçamı ama ses gitti sadanim

Tekrar doğum günün kutlu olsun Burcu s456 acemilik işte,kusuruma bakmayın,heyecandan iyi bir parça bulmakta zorlandım

happy6

Mutlu yıllar burcu allah sana saglıklı, mutluluk dolu gunler nasip etsın canım tresor

Ynt: Burcu'nun özel şarkısı

ilk yaptığım kayıt sana kısmetmiş daha sabah 6 7 gibi yıllardır ulaşmak istediğim kayıt programını buldum ve senin doğum günün olduğunu öğrenince özel bir parça yapmak istedim hayırlı ömürler http://rapidshare.com/files/48262133/b.mp3.html

yeni yaşın kutlu olsun. Herşeyin gönlünce ve aklın geçtiği gibi olmasını dilerim.

yalnız arkadaşlar biraz acemice ve acele bi kayıt oldu inince hemen parça başlamıyor 10 15 saniye sonra müzik geliyor boş sanmayın yani gulensmiley

derty MUTLU YILLAR SAAANA, MUTLU YILLAR SANA , MUTLU YILLAR, MUTLU YILLAR, MUTLU YILLAR SANA derty
İYKİ DOĞDUN CANIM ARKADAŞIM HAYATTA İSTEDİĞİN HERŞEYE HIZLA KAVUŞMANI DİLİYORUM, skan67 guitar alk78 kiss3 hpm1 derty uy897 derty derty derty

doğum günün kutlu olsun bitanem.İYİKİ VARSIN VE HEPİMİZE MUTLULUK IŞIK VERİYORSUN.SENİ ÇOOOOKK SEVİYORUM...

dogum günün kutlu olsun ...nice yillara...yasamin tüm güzelikleri seninle olsun ...saglikli,basarili sevdiklerinle beraber yaslanman dilegi ile k8908 k8908 k8908

Uzuuuuuuun,mutlu,sağlıklı,sevgi dolu bir ömür diliyorum.Güleryüzlü,içi dışı bir tatlı arkadaşım..Güzel bir eğlenceyi hakettin bu akşam artık...Çünkü sen milyonlarca rakibini geride bırakıp,bu dünyaya gelmeyi başardın.. 2600 derty uy897 alk78 smileydance cat3500 gogogo

kiss3 kiss3 Burcum iyiki doğmuşsun iyiki varsın hep beraber nice yıllara k8908 cat3500 catsle cat22

Doğum gününüz kutlu olsun 956k 25889

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri