Burcu'nun Günlüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Burcu'nun Günlüğü

spirirüel yolda yürüyenlerin mükemmel olması gerektiği gibi yanlış bir inanç var..4/4 lük olabilsek uçarız herhalde..bu birde tercih meselesi..örneğin ben olabileceğimin en iyisi olabilirsem kendimi mutlu hissedeceğim...olabildiğimin en iyisi 4/3 te olabilir 4/2 de öğrenmemiz son nefesimize kadar süreceğine göre ne olduğumuza da biz değil başka bir plan karar verecek kanımca...onun için burcucuğum bana görede doğru yoldasın..hepimizin öncelikli sorumluluğu kendimize..daha sonra çevremizedekilerin sırası geliyor..zaten biz mutluysak herkes mutlu olacaktır..kendini mutsuz hissettiğinde çenende kusursuz gamzeye bak ...herkese nasip olmayan güzel gamzen, senin ne kadar ayrıcalıklı bir varlık olduğunu hatırlatsın sana, saygılı sevgiler..

Burcucum iyi hissetmene cok sevindim, wave o kadar guclu bir enerjin varki yazilarindaki sevincide uzuntuyude tam algilayabiliyor insan, Hayal hakli once kendimiz sonra baskalari, bu bencillik deyil aksine Evrensel varolus kurallarindan biri, once sen seninle olmayi ogreneceksin sonra iki insan bir olmayi ve aile arkadas derken belli siralamayla sonunda "O" nunla bir olmayi ogrenecegiz. Ama once kendimize olan sorumluluklarimizi almak durumundayiz seninde dedigin gibi once biz kendimizi mutlu etmeyi ogrenelimki ancak ondan sonra baskalarini sevebilir ve mutlu edebiliriz . Demek cenesi gamzeli bir meleksin wink77 benimde iki yanagimda gamze var gamze kardes olalim biz neseli56 Dunyamizin enerjilerinin buyuk deyisimler icinde oldugu su son zamanlarda tabiki bizlerinde enerjileri suratle deyisiyor Burcucum, onun icin ruhsal durumumuzun dengeleri her an deyisim icinde ve bir boyle bir soyle hissediyoruz dogal olarak sakin umitsizlige kapilma zaman herseyin ilaci diye bir laf varya evet simdi zaman hizlandi ve hala herseyin ilaci hemde hizlanmis haliyle herturlu sorunun careside hizla geliyor, bunu farketmissindir eminim, bize dusen sadece sakin ve olumlu olmaya ve kalmaya calismak neseli56 Senin kalbinin gucune ben bile buradan yurekten inaniyorum bazen dersler ust uste gelsede sinifta kalmak yokki elbet bir sekilde gecip gidiyor, kalici olan yine kendimizle basbasa biziz ve kendimizi ne kadar cok sevdigimiz cilgin897
Sevgi ve Isikla kal

canlarımsınız ya özellikle sona sakladım kendimi günlüğümü hissettim sanırım duygulanacağımı.
Ferya ne kadar haklısın ya şimdi Hayal ve senin yazdıklarını okudukça daha net isteklerim oluşuyor işte budur diyorum.

Evet burcucum iste budur cilgin897

çok moralim bozulunca bu güzellikleri seyrederim [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=KBSOeUCzefQ[/youtube]

Burcucum tekrar, yazılarınla aramızda olduğun ve desteğin için kendimi çok şanslı hissediyorum sevgiler thumbsanim

Teşekkür ederim Elif
bugün daha iyiydim çok sıcaktı ama güzel görüşmelerim oldu. uy897 yarın daha iyi olacak. 96

Ayy Burcucum yaa bu videoya bayildim bayildim bayildim khkh56 blissy kiss3 Allahim dunyanin en sevimli seyleri bunlar off yaa, eridim resmen sevincli super superr alk78

bende bayılıyorum bunlara Daisy sağlığından dolayı doğum yasaklandı kısırlaştırdılar bende sokakta yavru kedi köpek ne görsem saldırıyorum şu an bahçedeki yavru kedilerde büyüdü artık sevecek yavrumu z kalmadı b456

Aynaya bak ve kendini sev, sende cok sevimli bir yavru sayilirsin Bucucum gogogo b456 blissy

burcu yarın geliyormusun bolluk bereket reikisine

Burcucum c.tesi hayal ablayla buluşuyoruz...senden ne haber?geliyor musun? t678

Bir kez daha evrenin benim yanımda olduğunu anladım şükürler olsun Allahım
sabah hiç iyi değildim ama şmdi daha mantıklı düşünüyorum istteklerimi netleştirdim ve bekliyorum herşey bizim için 96

Hergün her şekilde daha iyi olacağız en iyiye doğru ilerliyoruz. wave

Evet yaptım işte doğumgünü tarihimde yılımı 1 sene aşağıya çaktim y789 ama orada okurken öyle dolu dolu otuz demek var birde kibarca yirmidokuz demek var takıntım yok ama kabul etmiyorum işte 29 olacam hep utananadam
Dün konuştum bugün yazacağım blissy
Gündüz Bugle Hayalayaz Uğurcan Ben ve Hayalin torunu Umutcan harika bir gün geçirdik zamana bile sığdıramadık cat3500 Teşekkür ediyorum sizlerle olduğum için. Koşturarak eve geldim hemen Daisyi parka götürdüm gene telaşla heyecanla eve döndüm ve radyo programına başladım. Bu arada daha öncede söylemiştim ama 10 gündğr karşıma Ustaca sevmek ve Mutluluk kitabı çıkıp durdu imkanlarımdan dolayı hemen alamamıştım ve 2 gün önce bir arkadaşım aynı anda bu 2 kitabı bilmediği halde bana hediye etti. Çok mutlu oldum.
Dünkü programımda bu kitaplardan bazı bölümler okurken aslında kendimde çözmem gereken sorunların yanıtlarını almaya başladım iyi olan enerjim karmakarışık oldu ve gerek programda gerek kendimde engel olamayıp konuşma isteğim arttı ki artık sabaha karşı konuşmaktan bitkin düştümde yattım 44 neler dedim nasıl geçti bunları sabah kalktığımda düşünmedim çünkü biz bu sitede doğal olmaktan kendin olmaktan bahsederken susmak istemiyorsam neden kendimi kasma gereği duyayım ki konuştum bitti işte dedim kalktım yataktan bugün hep okudum arkadaşlar ve notlar aldım yazdım irdeledim kendime yorumlar yaptım çok değiştirmem gereken yönlerim var hala ve inanın çok zor belki yıllarca uğraşacağım kendimle ama kesin bir kararım var ki iyi olacağım f678h Dün yayında okurken kendimi yakalamam bende şok etkisi yarattı ve sonunda herşeyi bıraktım ağzımdan ne çıkıyorsa konuştum düşünmedim bana kızdınız ya da yorumlar yaptınız ama hiç birini düşünmek istemedim o an ihtiyacım olan oydu. b456
Son zamanlarda bana soruyorlar gerçekten bu telkinlerin etkisi var mı ya da mutlu olduğunu söyleyip aslında mutluk kelimsinin arkasına saklanmış olabilir misin yani olumsuz duygularımı bastırmış olabilir miyim hayır sorunum varkende bunu belirtiyorum iyiykende yaşıyorum. Telkinlerin gerçekten faydası var ciddi huzur veriyor bana tabi gene herşey bitiyor önce inanaç, şükretmek, ve isteklerimizi net kesin belirlemek gerekiyor birde isteklerimizi evrene serbest bırakmalıyız çok basit gibi gelsede zorlandığımız anlar olacak
Kendimde bakıyorum bir kişiyi eleştiriyorsam ki bu olumsuz yönde oluyor 1/2 saat sonra aaa eleştirdiğim konuyu ben kendim yapıyorum utananadam
Dedim ya bugünde yazma günüm heralde ama yetr dur diyorum kendime biraz kafamı dağıtmam gerekiyor ben film izleyeyim en iyisi şöyle eski yılların filmlerinden birşey seçip nostalji yapayım 44 Herkese iyi pazarlar kiss3

Tatlı Burcum,artık kendimi eksik,geliştirilmesi gereken teknolojik bir araçmış gibi görmenin doğru olmadığını düşünüyorum.Sürekli gelişmeliyim,aşmalıyım gibi sözler beni sanki hep gelişmiş bir Begüm versiyonunun uzaklarda bir yerlerde beni beklediği ve asla oraya ulaşamayacağım duygusunu veriyor.Gelecek güzel ,modifiye edilmiş ''Ben''in peşinden koşmaktansa şu andaki ''Ben''in kusursuz yanlarının tadını çıkarıp şükretmek daha hoşuma gidiyor.Ustalaşmanınn yolunun bu olduğunu hissediyorum.Hiç bir zaman kusurlu olmamışız aslında...Hep en iyiyi yapmışız..
Mutluluk ''gelişince''olabilecek bir şey değil.Mutlu olmaya niyetlenince gelişim kendiliğinden bilgece yaşamımıza giriyor..

Seni dünkü radyo programından dolayı tebrik ediyorum..Gülüşünün güzelliğini yansıttığını, doğallığınla bu işin üstesinden geldiğini düşünüyorum.

Nice güzel keyifli sohbetlere... kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri