Burcu'nun Günlüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Burcu'nun Günlüğü

Burcucum radyo programin icin seni kutlarim ama henuz dinleyemedim, beceremedim yani ,aksam esime soracagim bakalim bilgisayardan dinleyebilirmiyim. Hep mutlu ol, hep neseli ol blissy kiss3
Sevgi ve Isikla kal

hani yayın yokmu bu akşam yafff

burcucum bitanem akşam konuşamadık.işini hallettinmi.yeni işinden memnunmusun.radyo proğramlarınızı dinlemek için can atıyorum ama olmuyor...HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN

yeni iş yazmışın mesajda, hayırlı olsun...
buluşmada olmamış ölemi.. sebeb?
oğluşş ateşi düştü antibiotiği alınca..c.tesi gün evde öle telaşlıydım. gece sahilevleirne geldim ama gece döndüm.
aklımda buluşmada kaldıydı.. bi sonraki yakın zman olsun yaff..

Sevgili nilgün messenger üzerinden konuştuğumuz için burayada yazmadım
Ayşe teşekkür ederim iyiyim çok şükür.... Buluşmadık evet bir dahakine haber veririz elbet
eskisi kadar yazmıyorum çünkü
Toparlamam gereken durumlarım var onlara odaklanmak istiyorum radyo programlarım zaten devam ediyor 44

Ayyy toparladım toparladım harikayım kiss3 yazmıyordum sebeplerim vardı ama buradayım ve dün ve bugün bir harikayım aman allah kem gözlerden saklasın utananadam öyle mi deniyordu blissy

Kırıldım, üzüldüm, ağladım, haykırdım, kaçtım. zaman dedim kendime hep, zaman ama..... neden başkaları bu zamanı kendinde yaratmıyor ???????
Karmakarışık oldum hıçkırıklara boğuldum günlerce dağıldım 3 gün
sonra çekti beni kolumdan ağlarken yakaladı çünkü, aldı yanına ve konuştu iyiki o gece yanımdaydın söylediklerin bendim
söyleyeceklerimde sen
sorunlu, karışık günlerin sonunda 3 gündür çok iyiyim teşekkür ederim.....
O kapı açıldı ve ben tekrar buradayım

Avni Romanyadan size kucak dolusu sevgilerini gönderiyor kiss3 Çok şükür iyiymiş
2 aya kadar gelecek inşallah ve tabi İzmire uğramadan olmayacak smileydance

Burcu avatarını ve ismini değiştirmişsin hayırlı olsun böyle çok çok daha güzel olmuş ve yine mor super

Sağol canım daha iyi bir avatar koyacağım şu aralar ilgilenemiyorum sadece ama ben kelebekleride çok severim 44

Aman da aman insanlar kendilerince ne güzel hikayeler yazıyormuş yaratıcılık, mükemmellik ve yalan söyleme 10 numara bravo valla bütün bunların yanında kendine bakabilmek bunun farkındalığına varabilmek harbi alkışlamak gerek ruhsal gelişimini tamamlamış olarak çevreye konuşmak ne kadar doğru olurdu acaba bunca yalan hayatın içinde olarak
bakmayın siz bana anlayamazsınız ben anlayamadıktan sonra komik durumlardan birini yaşadım o kadar yazmak özgürlük ya o durum işte bu 44

turkish-i pazarlama kapınızda:)

Avatarcı geldi hanımmmmm! avatar isteyen yok mu????? morlar kelebekler itinayla seçilir, sizler için düzenlenir.. avatarci geldi, isteyen yok mu???

ben istiyorum seni bekledim zaten tahmin edebiliyorsundur isteklerimi mor illaki olacak ve kelebekte ama aslında daisy kızımın resminide koymak istiyorum çokkk şey istiyorum papi kızımda olsa ayy şöyle aile fotoğrafımız mı olsa acaba y789

dur ben bi calisayim üzerinde. bakalim neler bulacağım

Hadi bakalım merakla bekliyorum
ben daisy kzımın yeni resminide bugün çekeyim 44
2 kedi yavrusundan bahsetmiştim radyoda bahçemize bırakmışlar 20 günlükler neredeyse süt bile içemiyorlar birinin gözü maalesef görmüyor. 2 side dişi
çok ürkeklerdi birkaç gündür yinede süt koydum bahçeye bugün bana artık güven duymaya başladılar ve eve aldım 44 hemen gözü yaralı olanın temizliğini yaptım çok rahatladı ama artık tek gözüyle yaşayacak olsun buna da şükür
diğeri canavar 3 renkli boncuk boncuk bakınıyor etrafa
kedi biberonuyla besledim bunları ay çok güzel bir duygu nasılda minicik patileri ile tutuyorlardı
reiki yaptım ve bahçeye geri bıraktım arada baktım uyuyorlardı yanlarına gittim artık kaçmadılar resimlerini çektim
resimde büyük görünselerde avuç kadarlar
şimdi tekrar besledim eve alıştırmak istemiyorum papi kızım zaten hemen söylenmeye başladı Daisy bayıldı yavrulara
iç parazit ilacı vereceğim birazdan sağlıklı olsunlar bir an önce de büyüyüp yemek yeseler çok mutlu olacağım
resimleri eklerim

bu minik çok yaşama tutanan bir kediş
resim749iy4.jpg

resim748kc8.jpg

GERÇEKTEN ÇOK TATLILAR... senin gibiii alk78

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri