Burcu'nun Günlüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Burcu'nun Günlüğü

Teşekkür ederim Emel iyiyiz şükür bir süredir daisy çok gözönünde 3 gün önce nazar boncuğu takmıştım boynuna hissetmiştim birşeyler biranda ne oldu bilemiyorum hala şoktayım daisy atlatsada hatırladığım sadece arabanın kaçması daisynin bağırmaları bana o minik patileri ile sıkıca sarılması

Atlattık çok şükür akşam yıkadım taradım kızımı sevdim konuştum. Sonra Alsancakta arkadaşlarla 1/2 birşey içip eve geldik uykum yok telkin müziklerini dinliyorum şu an çok daha iyiyim

büyük geçmiş olsun
bazı insanları gördüğümde çarpıp kaçan gibi hayvalara hayvan demenin hakaret olduğunu düşünüyorum.her neyse küfrün adını günah koymuşlar bide hanımlara yakışmaz demişler elimizi kolumuzu dilimizi bağlamışlar.ben bu bağları fazla umursamamda aramızda çoluk çocuk var,örnek olmakda lazım..neyse anladın sen onu..tekrar geçmiş olsun kızımıza saygılı sevgiler tabiiki bizlerede.

Maalesef bende küfürü sevmesemde içimdeki o telaşı endişeyi anlatamam adama artık söylemediğim kalmamıştır. Ben bunlara insan diyemiyorum insanlıktan çıkmış şahış kişi sıfatı koyabiliyorum. Bir hayvan kelimesini ne kadar negatifleştirdiler istemeden hayvan diyebiliyoruz ki aslında gerçekten hayvanlar bizden çok üstün yaratıklar olduğunu ve hislerinin bizimkilerden çok daha kuvvetli en önemlisi koşulsuz sevgileri ile ne kadar yüce olduklarını biliyorum

Herbirinize tekrar teşekkür ederim Ben bazen sesleri duymaya başladım ya her dinleyişimde birşeyler keşfeder oldum 44

Evet hoş bi müzikle kapatalım kapıları blissy Bende yatsam iyi olacak son 1 parça Candan Erçetin Melek parçası iyi geceler herkese kacaman öpüyorum sizleri

Herkese hafif yağmurlu güzel İzmir'den günaydın ve iyi pazarlar kahvesmiley

Öğlen daisy ile ekmek almak ve daiynin çişi için çıktığımda hafif yağan yağmurdan sonra o muhteşem toprak kokusu koklamaya doyamadım ya... Çok güzel bir hava vardı az yürüyüş ile çevreye bakınıyorum bir apartmanın önünde adam ciğerli makarna yapmış anne kedi ve yavrularına veriyor bir kadın köşe başlarına kuru mama ve su koymuş sessiz sakin herkes evinde pazar keyfi yapıyor. Bizde evimize geldik güzel kahvaltı yapıp hafta içi seyredemediğim cnbc-e dizilerinin tekrarlarını izleyip hafif şekerleme yaptım 44 Sonra dolaşmaya çıktık şimdi günün keyfini çıkarmaya devam ediyorum. Bu arada bir müzik önerim var bulup dinleyin çok güzel Armen Chakmakian - Distant Lands çok rahatlatıyor beni

guzel bi pazari ev tasiyarak gecirdim.. ustelik ankarada yagmur siddetliydi esya tasirken. olsunn.. arkadaslarimin mutluluklarindan ozumsuyorum iste.. odunc alabiirim dimi yaa birazcik burcu ? dl67 not aliyorum onerini de.. tesekkurler.. esen kal. :)

[youtube=425,350]bn-6AW2n7Sg[/youtube] dizeler ömer hayyama ait arka plan müziği Armen Chakmakian - Distant Lands mış 44 her istediğinde elinin altında olsun.eh arada faydalanırız dimi hoş muş. onayi

ooo ev taşımayı birde bana sor sung66 kolay gelsin valla taşımak yerleştirmek ne demektir çok iyi biliyorum bundan 3/4 yıl önceydi 1 yıl içinde 5 ev değiştirmek zorunda kalmıştım hatta birind e sadece1 gece kalmıştım ooyyyyy ne günlerdi blissy oradan oraya eşya taşımak koşuştırmak iyi gene iyisin nete girebiliyorsun ebn 3 hafta önce taşındım 1 hafta internetsiz kalmıştım burada tuh788

Emel ben san şimdi ne diyeyim muhteşemsin ya çok güzel super teşekkrü ederim
Aklıma Ümit Yaşar Oğuzcan'ın çok eski bir şiir kıtası geldi
Unut diyorum
unutacaksın
unutmalısın
Bir gün bu yağmurlar böyle yağmayacak
Sel götürmeyecek sokakları
Ağlayan Tanrıdır bulutlar değil
Düşünsene bunca insanın tanrısı olmak kolay değil
Unut diyorum
unutmalısın
unutacaksın
bu şiiri 12 yaşlarımda okumuştum eski bir kitabından ama bu kısmı yanlış yazmadıysam bu şekildeydi o kitabı kaybettik bir daha bu şiirini bulamamıştım.

ne yani şimdi de bu şiirimi arattırıcaksın bana khkh56 khkh56 khkh56 tamm arkadaşımmm bakarız bi çaresine smil56

gökmencim
kolay gelsin..yardım edelim diycem ama baya uzaktasın..bende yeni evini pozitif enerjiyle doldurayımda yorgunluğun geçsin..evin hayırlı uğurlu olsun.daha iyisi kendinin olsun inşallah..sevgiler

25emel ' Alıntı:
ne yani şimdi de bu şiirimi arattırıcaksın bana khkh56 khkh56 khkh56 tamm arkadaşımmm bakarız bi çaresine smil56
ne uyuzum yaa f678h f678h f678h

Emel valla niyetim bu değildi o an aklıma geldi aramıştım bi dönem internetten ama bulamamıştım. Uzun düre oldu unutmuş gibiydim aklıma sen getirdin ben ne yapayım y789

oyy unutmuşum herkese iyi haftalar günaydınlar thumbsanim

hayal ve burcu tesekkurler.. yasarken bedenim yorgun olsun ama ruhum yorulmasin diyenlerdenim.. sizlerse ruhumun yorgunluguna birer turk kahvesi gibisiniz.. dusunmeniz zaten bende eşlik etmeniz anlamına geldi .. tekrardan tesekkurler. 96 yerlestim sayilir.. zaten 10 gundur herseyi ayarladim.. bos kaldikca boyasını yeniledik arkadasimla, temizligini yaptik, bir tek esyalarimi tasimam kalmisti.. yarina tel baglantisi icin gelcekler, en kisa zaman da net te baglarim.. annemlere ve siz guzel arkilerime her istedigim anda ulasmak isterim.. ya yeni evim haziranda dahi soguk gibi.. belki tasinirim yine.. uyumadan farkedememisiz soguklugunu.. :( sorun etmiyorum ama.. tercihlerim icin hep gerekeni yaparim. saglik olsun.. tebessumlerle kalin canlar.. smiliyface

Gökmen sende her zaman huzurla tebessümle kal.Ev içine sindiyse huzur buluyorsan soğukluğuna aldırma benim bu evde serin valla bazen üzerime uzun kollu alıyorum. Ama evimi seviyorum cilgin897 kısa zamanda yerleş ve o tatlı yorgunluğun tadını çıkar kolay gelsin

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri