- Reaksiyon puanı
- 6
hadi canını en çok yakan ıcındekı çığlığı harekete gecıren şeyi yaz.....bız en azındna ben burdayım ve sneı dınlıorum...rahatla.........
Kızları askere almıyorlar nedennnnnnnnnnnnnnn??? Erkeklerden neyimiz eksik?? İlla askeri ortama girmem için subay mı olmam lazımmmmmmmm????sevincliHababam sınıfı askerde filmi gerçekleşse kızları da askere alsalar nolur sanki?????yu89 Sırf askere gidemediğim için içimde kaldı yahuuusevincliSubay olunca nolucam?? masa başına vercekler beni. İstemiyorum alın sizin olsun!!!!!hadi canını en çok yakan ıcındekı çığlığı harekete gecıren şeyi yaz.....bız en azındna ben burdayım ve sneı dınlıorum...rahatla.........
En büyük dert daha ne olsun. Monoton masa başı meslek amma güzelyu89en büyük derdin bu olsun insanların eminim vardır dertleri ama burada açık açık paylaşmayabilirler...
Meslek aşkı işte bu. Yorulmazsan olmuyor asıl girlhaha Anlamıyorsunuz beni. O yüzden içimdekiler içimde kalsın...actionsmilebencede en buyuk dert buysa..........neyse ama karşılaşılan sorunlara gore bana gore zor olan sana groe kolay olur..eee ne guzle maviş cadı bıde şole bak olaya fazla yorulmuosun ışte...
Yok tatlım. Bende kalsın teşekkür ederimm...956kanlatsan belkımm anlarızz?![]()
Yok tatlım. Bende kalsın teşekkür ederimm...956k
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.