çağrışım oyunu

Ynt: çağrışım oyunu

bitlis

minare(hemde 5 minare)

sputnik

kazaktan hapishaneye, minareden sputnik'e çağrışabilen ne gibi bi bilincim, bilinç altım var bilmiyorum, hatta şu oyundan sonra bilmek istediğimden de emin değilim...

dunk56

sputnik ne oluyor?

bende bilmiom ve bana bilinmezliği çağrıştırdı 44

sovyetlerin ilk uydularından. hatta yanlış bilmiyorsam ilk uydular. amerikalıların roketlerinden kaçıcam derken geliştirmişlerdi.

Silvara ' Alıntı:
sputnik ne oluyor?

sovyetlerin uzaya yolladığı ilk uydunun adıydı...

akik ' Alıntı:
blook
sputnik

kazaktan hapishaneye, minareden sputnik'e çağrışabilen ne gibi bi bilincim, bilinç altım var bilmiyorum, hatta şu oyundan sonra bilmek istediğimden de emin değilim...

dunk56

görsel hafızan harika çalışıyordur belki..
super
images
images

bilinmezlik... dusun gizem ve merak.. wave

karıncalar
(yoğurt mayasından takıldım ne garip hayvanlar)

karıncalar bana çalışmak çok çalışmayı çağrıştırdı.

çalışmak çağrıştırdı :P

yorgunluk

tatil (şöööleeeeee bir ay falan )

ödül

sinama

Sonbaharda aşk başkadır

keanu reaves y789

matrix şaşkın

siyah

beyaz

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri