Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

trance eline saglık etkileri görülüyo galiba natureyide yükledim onuda dinliyorum telkinleride bakalım zaman herşeyi şimdilik içinde tutuyor ,ilerki tarihlerde gelişmelerle irtibat kurmaya devam ederiz durmak yook telkine devam kemal sunal diyorya
aglamak yooookk gülmek var bugün siyasettede popiler oldu ama kimse sözün kaynagını bilmiyor rahmetlik kemal sunal
ruhu şad olsun. smil56

Türk ' Alıntı:
paylaşım için çok teşekkürler ama bişey sormak istiyorum gece uyurken dinlesem etkisini gösterir mi.. dusun

Bunu Sabah Uyandığınızda DinLerseniz Bence Çok İyidir.. Çünkü Sabaha Daha Dinç BaşLarsınız..

Ben dün bunu dün dinlerken, bir yandan da telefonumdan telkinler çalıyordu. Telkinlerin etkisini de bayağı arttırdığını hissettim. Bugün yine dinleyeceğim.

BLETERIA ' Alıntı:
Ben dün bunu dün dinlerken, bir yandan da telefonumdan telkinler çalıyordu. Telkinlerin etkisini de bayağı arttırdığını hissettim. Bugün yine dinleyeceğim.

Bakın Bence Çakra Açıcıyı 3 Günde Bir DinLeyin Derim.. Çakranın Çok ÇaLışmasıda İyi DeğiL.. Eğer DeLiLik Rezonansına Giriş Yapmak İstemiyorsanız Dediğime Uyunuz.. 98569

SevgiLer Ve SaygıLar... s45apk

dogan_blade ' Alıntı:
trance eline saglık etkileri görülüyo galiba natureyide yükledim onuda dinliyorum telkinleride bakalım zaman herşeyi şimdilik içinde tutuyor ,ilerki tarihlerde gelişmelerle irtibat kurmaya devam ederiz durmak yook telkine devam kemal sunal diyorya
aglamak yooookk gülmek var bugün siyasettede popiler oldu ama kimse sözün kaynagını bilmiyor rahmetlik kemal sunal
ruhu şad olsun. smil56

En Ufak Bir GeLişmede Dahi Beni Haberdar Edersen Sevinirim.. y789 ( Çok Şey İstemiyorum Heralde.. s45apk )

SevgiLeER...

yok ben haberdar ederim trance smiliyface ,zaten günlüğümde günlük gelişmeleri yazıyorum ordan da inceleyebilirsin

TR-ance ' Alıntı:
BLETERIA ' Alıntı:

Bakın Bence Çakra Açıcıyı 3 Günde Bir DinLeyin Derim.. Çakranın Çok ÇaLışmasıda İyi DeğiL.. Eğer DeLiLik Rezonansına Giriş Yapmak İstemiyorsanız Dediğime Uyunuz.. 98569

Niye, çakraların çok açılması zararlımı ki? Güzel rahatlatıyor diye 3 gündür dinliyodum halbuki.

BLETERIA ' Alıntı:
TR-ance ' Alıntı:
BLETERIA ' Alıntı:

Niye, çakraların çok açılması zararlımı ki? Güzel rahatlatıyor diye 3 gündür dinliyodum halbuki.
khkh56

BLETERIA ' Alıntı:
TR-ance ' Alıntı:
BLETERIA ' Alıntı:

SevgiLer Ve SaygıLar... s45apkiş

Atalarımız Herşeyin Fazlasının Zarar OLduğunu Taaa Yüzyıllar Öncesinden Bize SöyLemişLer.. Çakraların Açık OLması ENerjinin Daha Rahat Hareket Etmesi Açısından Çok GüzeL Birşey Fakat Çokta Açık OLursa Enerji DengesizLiği OLur Vücudunuzda Ve BUda SağLığınıza Yansır Otomatikman... Sizi Anlıyorum Rahatlamak GüzeL Ama Dozunu Kaçırmadan Rahatlamak Çok Daha GüzeL.. smil56

SevgiLeR VE SaygıLaR...

ARKADAŞLAR BEN İNDİREMİYORUM 88a 39,7 MB YE GELİYOR VE KİTLENİYOR ÖYLE DURUYOR, SONRA TEKRAR BAŞLATIYORUM SIFIRDAN AMA YİNE 39.7 MB YE GELİNCE AYNI YERDE KİTLENİYOR. BANA YARDIM EDERMİSİNİZ dunk56

KALPTEN ' Alıntı:
ARKADAŞLAR BEN İNDİREMİYORUM 88a 39,7 MB YE GELİYOR VE KİTLENİYOR ÖYLE DURUYOR, SONRA TEKRAR BAŞLATIYORUM SIFIRDAN AMA YİNE 39.7 MB YE GELİNCE AYNI YERDE KİTLENİYOR. BANA YARDIM EDERMİSİNİZ dunk56

Alternatif Linki Paylaşırdım Fakat Şu An İş Yerindeyim.. Akşama Tekrar Bakarsanız Görürsünüz Alternatif Linki..

SevgiLer..

explorer le yüklüyorum , az önce yine denedim ama olmuyor. Akaşama yine deneyecem teşekkürler

Selam Arkadaşlar Çakra olayını ben mi yanlış yaptım yoksa gerçekten de tren sesi gibi bir ses mi geliyor ? süresi 25 dk doğrumu acaba?

serkan ' Alıntı:
Selam Arkadaşlar Çakra olayını ben mi yanlış yaptım yoksa gerçekten de tren sesi gibi bir ses mi geliyor ? süresi 25 dk doğrumu acaba?

Doğru yaptın, Tren sesine benzetmen normal, Ben de vantilatör sesine benzetiyorum.
Yanlız süresi benim bildiğim 25 dk değil 25dk 59saniye aa34

alternatif link için teşekkür ederim smiliyface

khkh56 bendede öyle 25,59 ama 59 saniyesini yazmayı unutmuşum smil56

serkan ' Alıntı:
khkh56 bendede öyle 25,59 ama 59 saniyesini yazmayı unutmuşum smil56

smil56 smil56 smil56 Olsun düz hesap 25 de diyebilirz smiliyface

Ben bişey sormak istiyorum smil56 bu çakra açıcıyı dinliyorken müziğe mi konsantre olmalıyız yoksa ,çsel telkinleremi?ya da başka bir şeye mi? ark5 kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri