caresi nedir

sir.chronicles

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
sivilcelerin kesin bi cözümü yok mu o kdar ürün kullanıyorum pek faydası olmuyor

Bir arkadaşımın yıllarca sivilceleriyle sorunu oldu, sonunda
özel bir ilaç kullandı, bir Dermatolog'a gitti ve kullandığı
ilaç hakikaten cildini çok düzeltti, fakat adını bilmiyorum. Hacettepe
Hastanesine gittiğini hatırlıyorum, yıllar önce...

cilt problemlerinde öncelikle iyi bir dermatolog bulmak gerekir,ondan sonrası muhakkak gelir..sivilceye kesin çözüm olan ilaçlar mevcut ama bu ilaçların bi kısmı kullanım sırasında sürekli takip edilmesi gereken ilaçlar..doktorun en doğru tedaviyi söyleyecektir.zamanında bu durumdan fazlasıyla muzdarip biri olarak yazıyorum bunları :)

bazı ilaçlar var bir keresinde kllandım 6 aylık gibi bi sürede tamamen yok ediyormuş daha sonrdan ilacın karaciğere sakıncası varmış ve ilerde cocuğun olmayabiliyormuş birisinden duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama yinede korktum bıraktım

hangi ilacı kullandığını biliyorum,çocuk olmaması gibi bir durum yok bu konuda yanlış bilgilendirmeler yapılıyor.sadece ilacı kullandığın süre ve sonrasındaki birkaç ay çocuk düşünmemek gerekiyor.çünkü ilaç teratojenik etkili (bebeğe zarar verici)..o süreçte kan da verilemiyor,güneş ışığından uzak durmak gerekiyor..ve ilacı kullanmaya başlayıp bırakmamak gerekiyor ki sen bunu yapmışsın :) sebebi de ilk aylarda ilaç tüm sivilceleri dışarı çıkarttıktan sonra cildi kurutmaya başlıyor..onun haricinde her ay karaciğer tahlili yapılarak değerler takip ediliyor :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri