CD Günlüğüm

Dusunsel

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
DERS ÇALIŞMA telkinine başladıktan sonra şimdide KESKİN ODAKLANMA telkini satın aldım ve bu günden itibaren dinlemeye başlıyıcam hatta başladım :) kendimde konsantrasyon eksikliğini görüyorum odaklanma sorunu da merak ettiğim şey KESKİN ODAKLANMA ile KONSANTRASYONU ARTTIR telkini arasındaki fark nedir ? bakalım dinleme süresince neler olucak :)

Ders çalışma telkinimin 2. ayını bitirip nadasa bırakmış bulunmaktayım odaklanma telkinim yeni geldi 5 gün sonra ders çalışma telkininin 3. evresinide odaklamanın ilk evresine ekliyicem :) Teşekkür ederim

3 gün oldu başlayalı odaklanma telkinine gördüğüm her rüyayı hatırlıyorum ve 5 den fazla kısa kısa rüyalar görüyorum kendine güven ile birlikte dinliyorum rüyamda sürekli tanıdık insanlar görüyorum 3 gündür sürekli olarak insan yüzlerine odaklı olarak onları görüyorum ardından bir başka rüyaymış gibi başka mekana geçip başka insanları görüyorum ama sadece insanlara odaklı oluyorum çevreye değil şimdi ders çalışma telkinin 3. evresinide araya kattımm

Acaba 2 ay sonra zihnimi istediğim bir şeye kanalize edebilicekmiyim açıklamada yazdıgı gibi :) Çünkü bir işle meşgulken aklıma başka bir şeylerin gelmesi kapı ardına kapı açıyor labirente dönüyor zihnim hızlı okuma ve fotoğrafik hafıza telkinlerinide aldığım zaman eğitim kategorisindeki telkinlerle işim biticek sanırım :)

Dün hızlı okuma , karizmanızı arttırın , kendine saygı telkinlerini sipariş ettim hediye olarakta insanlarla rahat olmayı seçtim umarım en kısa sürede elime ulaşır dinlemek için sabırsızlanıyorum eskiden siteyi inceler telkinleri aldıgımı dinlediğimi hayal ederdim şimdi bir telkin cd bolluğundayım :D

Haberim var programı telkin ile destekleme amacındayım.

Ben sınav hazırlığı döneminde kpss taktikleri diye bir kitap edinmiştim orada da hızlı okuma için göz egzersizleri vardı sınavlar için epey işe yarıyor okuma hızımda artış oldu ama her zaman hızlı okumaktan ziyade bazen keyfine vararak okumak istiyor insan. :) Tabi ders çalışırken sık tekrarlar okuma hızını oldukça etkiliyor zaten beyin satır başını gördüğünde devamını kendiliğinden hatırlıyor ve bir noktaya geldiğinde satır başına bakıp tüm satırları ezbere hakim olarak söyleyebiliyorsun.

tebrikler, umarım çalışmalarınıda eklediğinde çok büyük sonuçlar alacağından adım gibi eminim.

sağlıcakla kal :)

Odaklanma telkinini dinleyeli 8 gün oldu okumakta sıkıntı olmayan metinleri okuyamamaya başladım mesela forumdaki uzun metinleri atlaya atlaya okuyorum bilgisayar ekranındaki bir enerji sanki beni bilgisayarın uzağına itiyor yaklaştıkça başım ağrıyor rüyalarımı daha sık hatırlıyorum imgelemelerimi daha keskin hissediyorum ve o an hayatta oldugumu unutuyorum sanki tek güzel yanı bu sanırım olumlu etkilerini bekliyorum

Odaklanma telkiniyle beraber gelen kendine güven telkininide dinliyorum 12 gündür odaklanma telkini başlarda çok yan etki yaptı metinleri atlayarak okurdum gözlerim daha çabuk pes ederdi zihinsel bir yorgunluk hissederdim hep şimdide o etkiler sürmekte fakat olumlu etkilerinden söz edicek olursak ki etki etmişse kitabımın başına oturuyorum ve 200 sayfayı hiç sıkılmadan okuyorum rüyalarım daha keskin ve net oldu. Kendine güvenden pek bir etki görmedim insanlardan dahada korkar çekinir oldum diyebilirim zaten böyle olucağını biliyodum kaybedicek birşey yok diye dinliyorum bakalım neler olucak

kendine güven telkinleri ilk başlarda insanda değişik duygular uyandırabiliyor. herkeste farklı etkileri oluyor .çünkü; bilinçaltı kusuyor. zamanla bu rahatsızlıklar geçiyor. biraz sabretmek lazım.

İnsanlarla Rahat Olma telkinini biraz önce sipariş ettim kendimi sokakta tek başınayken gözlemlediğimde bi korku duydugum ap açık ortada bi insan suratıma dik dik baksa başlıyor ayaklarım ellerim titremeye üstesinden gelebileceğim halde bu telkin hakkında daha açık bilgisi olan varmı sözlü şiddet / fiziksel şiddet için bilinçaltını eğitiyor sanırım ve sıcakanlı bir bireyim bundan nefret eder oldum sogukkanlı tarafımın açığa çıkmasını istiyorum

Keskin odaklanma cd'min ilk 21 günlük sürecini tamamladım ve şimdi nadasa bıraktım tabiki yanında dinlediğim isme özel kendine güvenide karşılığını alırım umarım

İnsanlarla rahat olma telkinim hala tedarik sürecinde 1 haftadır. Umarım yakın bir zamanda elime geçer ve bir an önce dinlemeye başlarım çok ihtiyacım var

Salı günü insanlarla rahat olma cd'm elimde olucak sabırsızlıkla bekliyorum ek olarak antremanlarımada yarın başlıyorum :)

CD'im daha demin geldi ve heyecan ile başladım dinlemeye umarım en kısa zamanda faydalarını görürüm :)

İnsanlarla rahat olma telkinini gece gündüz en az 10 saat herhalde dahada fazla 6 gündür dinliyorum bununla beraber kendine güven telkinin ve keskin odaklanma telkinin 2. döneminide dinliyorum beraber listemde 3 telkin var toplam 32 dakikalık bir telkin listesi etkilerini görmediğimi hissediyorum çok daha sinirliyim fakat ücretsiz telkinleri dinlerkenki bilinçaltımdan geldiğini bildiğim bir sinir değil insanların somut olarak yaptıklarından dolayı daha çok telkinlerle alakasız şeyler zaten kaygı bozukluğum var dışarıda hiç rahat olamıyorum dışarıya çıkmamla göğsümdeki basınç nefes nefese kalma terleme direk buluyor beni odaklanmaya gelicek olursakta neye başlarsam aklım yine başka yerlere kayıyor pek umutlu değilim artık telkinlerden 3 aylık süre bittiğinde bu listenin büyük ihtimalle bırakırım

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri