ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Çok çok sevindim iyi geçmesine ki biliyodum zaten:) Değerli ve dikkat çekici olduğunu deneyimledin kontes dün ama biliyosun önemli olan dış şartlara bağlı olmaksızın değerli olduğunu, olduğumuzu içselleştriebilmek aksi halde sürekli dış dünyadan bunun kanıtını bekliyo olacağız kaldı ki bu birbiriyle bağlantılı. Evet dediğin gibi acelemiz yok yavaş yavaş heşey yerli yerine oturacak ve sağlam bir şekilde.
Senin yaşadığın gibi bi deneyimi ben de 10 yıl sonra okula döndüğümde hocamın beni tanımış olmasıyla yaşamıştım. Aslında bakarmısın hayat zaten belki de hep gösterdi bize ne kadar değerli olduğumuzu ama görebilene tabi Ama artık bunu gören gözlerimiz açılıyor değil mi? İşte içselleştirmekten kastım daha çok bu.

Ama galiba bizi en çok sarsan ikili ilişkilerdeki sorunlar değil mi? Ama artık bu da değişecek değil mi çünkü biz değişeceğiz artık.
Bir de bir şey itiraf edeceğim sana. Çekirdek inanç çalışması yaptırmadan önce hatta bu siteyle tanışmadan önce yeri geldiğinde yani konu açıldığında ne derdim ben biliyor musun hep. Birine verilebilecek en büyük ceza onu yok saymaktır. Ve biini hayatımdan çıkardığımda arkadaşlık anlamında da en iyi yaptığım şey buydu. Meğerse ben hayatıma çekiyormuşum yok sayılmayı. Yani insanlara yaptığımı sonrasında ikili ilişkilerimde ben yaşıyormuşum. Ne fena değil mi üzüldüm şimdi ben. Neler yapmışım kendime ben böyle kontes.

evet değerli olduğumuzu hissettirseler bile görmüyorduk ama geçmişte kaldı.artık görüyoruz ben dün bu kadar stres olduğum için üzüldüm çünkü ben bunu geçmiştede yaşamıştım geçmiştede gerilip başım ağrıyordu acaba bunuyaşamam geçmişe dönme miki diye düşündüm.
bugün gözlerim çok fena açamıyorum resmen gece telkinleri çok kısmışım zor duyuluyordu sabah. acaba etkisi olmuşmudur ki. yorgunum bugün nympa çok uyku ihtiyacım var.

Ama galiba bizi en çok sarsan ikili ilişkilerdeki sorunlar değil mi? Ama artık bu da değişecek değil mi çünkü biz değişeceğiz artık.
Bir de bir şey itiraf edeceğim sana. Çekirdek inanç çalışması yaptırmadan önce hatta bu siteyle tanışmadan önce yeri geldiğinde yani konu açıldığında ne derdim ben biliyor musun hep. Birine verilebilecek en büyük ceza onu yok saymaktır. Ve biini hayatımdan çıkardığımda arkadaşlık anlamında da en iyi yaptığım şey buydu. Meğerse ben hayatıma çekiyormuşum yok sayılmayı. Yani insanlara yaptığımı sonrasında ikili ilişkilerimde ben yaşıyormuşum. Ne fena değil mi üzüldüm şimdi ben. Neler yapmışım kendime ben böyle kontes.

dönüşüm yasası yaydığın titreşim sana aynı etkiyle geri dönüyor işte. aslında onların hayaına müdahaleedip yok saydığın için seninde hayatına müdahale ediliyor ve yok sayılıyorsun gibi birşey. :)

Fırsat bulduğunda uyu tatlım.Ben öyle yapmıştım. ON günlük sürenin sonlarına geldin sen de aynı şeyleri yaşıyoruz merak etme iyi olacaksın. Korkma uyumaktan merak etme geriye dönüş yaşamıyorsun her şey olması gerektiği gibi ve senin lehine gelişiyor.

okudum linki sağol canım. gerginleştim biraz ama nedeninin biliyorum çünkü affetmeyle ilgili direnç gösteriyorum bunu farkettim.ve suçluluk duygum. uykum geldi benim de şimdi.ama farkında olmak çok güzel demek ki bunların üzerine çalışmam ve düzeltmem gerek. Buna vesile oldun sağo kontes.

ilk okuduğumda bende gerildim ama kendimide buldum orda okurken ben bunları yapıyorum ve onun sonucunu yaşıyorum dedim. kitabı indirdim okumaya başladım. akşam eve gidince uyumayı düşünüyorum canım. açıldım sabhki gibi değilim. affetmek kolay bir süreç değil önce dilimiz söyleyecek sonra beynimiz buna inanacak sen afftemeye devam et bir gün gelecek ne suçluluk kalacak nede afederken gerileceksin. çünkü bilincin bunu öğrenmiş olacak sende saol canım ne dmek.

uyuyorsun belki de olsun güzel uyu tatlı kontes. iYİ HABERLERİNİ ALMAYI SEÇİYORUM.
en kötüsü sonuncusudur derler evet galiba öyle. affetmeyi öğrenmeliyim.

nympacım uyumak istedim ama uyuyamadım nasıl bişeyse. bugün ben çok iyiyim. sabah açamıyordum gözlerimi öğleden sonra açabildim. bugün ilginç bir gelişme daha yaşadım ve şaşırdım. bu yaz bana bir telefon sapığı dadanmıştı ve bende savcılığa vermiştim olay baya karışıkmış telefonun sahibi yanlış kişi olarak bildirilmiş ve masum ama suçlu görünen kişi aradı bugün beni ve nerede oturuyor dersin :) doğru tahmin kocaeli ve bir ekz daha şaşırdım hem olaya hem zamana hemde mekana. birşeyler mesaj olarakmı dönüyor anlamadım ben burada nasıl bir bağlantı var acaba atakan bey okusada bize bir açıklama yapsa keşke dimi.

bak ben de şaşırdım şimdi evet cidden atakatakan bey ya da adlında abdullah bey okusa aslında. Bir de ne var biliyor musun diğer üyelerin günlüklerini okuyorumn zaman zaman benzerlikler var mı diye bana da umut olsun diye doğrusu bizim kadar gerçekçi vew somut duygular konmamış ortaya dolayısıyla ben inanıyorum bir gün dikkat çekeceğimize yazdıklarımızla ilgili.
Kocaeli meselesi ilginç cidden belki de bu şehirle ilgili anılarını teker teker düşünmeli yüzleşmeli ve göndermelisin uzayın sonsuz boşluğuna ve bunun için elimden gelen herşeyi yaparım. Evim senin evin zamanım senin zamanındır.Ben bazen geçmişi düşünmekten korktuğumu farkettim ve korkuyorsam eğer yüzleşmeliyim diye düşünüyorum. kalbim seninle. Uyurken biraz sesini aç emi telkinlerin:)

bende öyle düşünüyorum benim kocaeli işini çözmem lazım düşünüp ortaya çıkarmalı ve onları temizlemeliyim. 10 yasa çabuk oturmuş nympa bravo valla. canım benim ben kocaeliye gelmek için çok ayaklandım ama kötü olurum diye korktum ama yüzleşmem lazım. o tarafa yolum düşerse mutlaka haberdar ederim seni bu gidişle oraya gelecek gibiyim:) bir ilginç olay da neydi biliyrmusun şimdi parçalar birleşiyor bu ayrıldığım vatandaştan öncekide kocaelide okumuş :)kesin orada problem var nympa. sen çevbrimiçimisin diye baktım biraz önce günlük okuyordun bende merak ettim okudum çok haklısın bizim gibi somut yazan çok yok bir azraist somut duyguları yazmış onda gördüm birde bizde olsun önemli olan bunları yazmak ve bizden sonrakilere yol çizmek. dediğim kitap vardıya onu tam okuyamadım halen sen bitirdin mi süper bir bilgi ya müziğin sesini açmayı seçiyorum :)

Canım ben yatıyorum artık kalbim seninle. sana sormak istediğim bir şey var rüyalarla ilgili. önceden beridir kesinlikle rüyalarımı hatırlamıyorum. Yani bilimsel gerçekliğine inanmasam hiç rüya görmüyorum diyeceğim. Sen de nasıl durum. öyle bir uyuyorum ki sanki dipsiz bir kuyuya düşer gibi ve kesinlikle hatırlamıyorum. Gerçi son zamanlarda hatırl gibiyim ama net değil. sence bu normal mi. Rüyalar bildiğim kadarıyla bilinçaltının bilince tezahürü bir takım imgeler aracılığıyla. acaba diyorum bilinçaltına çok sağlam bir şekilde mi bastırıyorum ben herşeyi be böyle olunca bu telkinler ben de çok geç mi işe yarar. abak şimdi gece gece bu aklıma geldi.

birde kafamı toparlayıp odaklanamama problemim devam ediyor sen yazıyosun okuyorum şunlarıda yazıcam derken unutuyorum dağılıyorum her yazdığından her cevabı veremeyebiliyorum canım ama bu düşünceyi yaratan benim bunu biliyorum ve şimdi bu düşünceme sevgi yolluyorum ve onun benden gitmesine izin veriyorum.

İstersen önce bir düşün tek tek her ince ayrıntısına kadar seni en fazla inciten şeyleri bu gün senin yolladığın sitede sanırım böyle bir şey okumuştum diyor du ya olumsuz duygularınızdan kaçmayın onu sonuna kadar yaşayın diye. ama tabi sen ne zaman istersen hazır hissetmediğini düşünüyorsan erteleyebilirsin de. istersen ikinci on günlük süreyi bekle. bunun zamanını en iyi bilecek kişi sensin.devgiler ve iyi geceler. oğlum merak etti seni ve ben dedim ki çok çok değerli bir kişi.iyi geceler canım.

bu ben de de var aslında bu gün mesela benim için de bir takım şeyler oldu ama yarına bıraktım sana anlatmak için çünkü tam olarak ifade edemeyeceğimi düşündüm. yarın yazarım sana büyük bir coşku ve sevgiyle.

Canım ben yatıyorum artık kalbim seninle. sana sormak istediğim bir şey var rüyalarla ilgili. önceden beridir kesinlikle rüyalarımı hatırlamıyorum. Yani bilimsel gerçekliğine inanmasam hiç rüya görmüyorum diyeceğim. Sen de nasıl durum. öyle bir uyuyorum ki sanki dipsiz bir kuyuya düşer gibi ve kesinlikle hatırlamıyorum. Gerçi son zamanlarda hatırl gibiyim ama net değil. sence bu normal mi. Rüyalar bildiğim kadarıyla bilinçaltının bilince tezahürü bir takım imgeler aracılığıyla. acaba diyorum bilinçaltına çok sağlam bir şekilde mi bastırıyorum ben herşeyi be böyle olunca bu telkinler ben de çok geç mi işe yarar. abak şimdi gece gece bu aklıma geldi.

rüya mutlaka görüyorsun ama bilinçaltınla yüzleşmeyi tam olarak yapmadığın ve dediğin gibi bastırdığın için hatırlamamayı seçiyorsun hatırlarsan anlamına bakacak araştıracak sorun bulacak başkalarını suçlayacak ama yinede gergin olacaksın. rüyalarında bilinçaltınla yüzleşmeyi kabul et rüyalarını hayal meyal hatırlaman bilinçaltınla barışmaya başladığının belirtisi bence tamamen hissi olarak bilgisizce söylüyorum bunları. ben çok net rüyalar görürüm ogün neyi attıysam bilinçaltına rüyamda hep onla uğraşır o kişiyle konuşurum iyimi kötümü bilmiyorum oldum olası öyledir. sen uyu canım tatlı rüyalar O0

Günaydın :) sanırım rüyalarla ilgili aynı fikirdeyiz seninle. yazdıklarını okuyunca düşündüm aklıma geldi ben zaten çok çok eskiyi bazı kötü anılar hariç ki o da hepsini değil hiç hatırlamıyoum. Mesela çocukluğum ya da ilk okul günlerim hatta şimdi büyüdüğüm yerdeyim insanları bile hatırlamıyorum. Sanırım çok fazla bastırmışım ben herşeyi bilinç altıma yani bu işi çok iyi yapıyorum ben. evet bunu çzömem gerek ama nasıl acaba hipnozla ilgili bir çalışmamı yaptırsam ama şu aşamada o da doğru değil galiba şimdi bu telkinleri dinlerken. Ama nasılsa zaman içinde çözüm gelir kendiliğinden değil mi? bazen cevaplar çok yakınımızda olabiliyor e biz de artık görebilme aşamasındayız artık gören gözlerimiz açılıyor. Mutlu huzurlu bir gün diliyoum. içine bak huzur kalbinde hissediyorum:)

başım ağrıyor midem bulanıyor ve hayır affedemiyorum, gitmesine izin veremiyoum kızgınım serbest kalamıyorum.geçsin artık lütfen. Kızdığım kim kendim mi hayat mı ne kim bilmiyorum.

merak ettim kontes iyi misin.yazmadın bu gün hiç.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri