ÇEKİRDEK İNANÇ TESPİTİ

Immmmm sanırım bolluk bereketle alakalı. Aslında yokluk bilinci oldukça başa bela:) Her konuda yokluktasın yani aşk, sevgi, şefkat her şey yok yani. Bence de bir an önce kurtulmalısın bu inancından mehtapcım

IŞIKLIYOL mesajına cevap yazmak için 10 dakkadır uğraşıyorum , yeniyim sitedeki forumda şimdi oldu sanırım :)
YOKLUK telkinine cevabın için çook teşekkürler aydınlattın beni.
kesinlikle söylediğiniz gibi, her anlamda boşluk ve anlamsızlık hissediyorum kendimi bileli zaten varoluşum da dahil :(
teşekkür ederim ışıklıyol, gerçekten çok zekice cevaplıyorsun soruları, daha fazlası gelicek yakında sorularımın :)
sevgiyle...

rica ederim :)
Onore ettin beni. beklerim tabi ki neden olmasın bunun için buradayız birbirimize yardım içinactionsmile

Eskiden çok iyi anlaştığım bir çok kişiyle yollarım ayrıldı ya da anlaşamadığım. Senin enerjin değiştikçe pek çok insan hayatından uzaklaşıyor. Çünkü artık ortak konu kalmıyor konuşacak.

Hayatımızda devrim yaratmak istiyorsak eğer kesinlikle şikayet edip durmayı bırakmamız gerekiyor. Şikayet ettiğimiz şeyler hep negatif düşünceler, insanlar, olaylar. İşte bu da senin hayat enerjini alıp gidiyor. Elde ne var 'hiç!'. Sadece boşa konuşup durmak. Sadece bu tüm kazancın. İlle de şikayet edeceksek, bari bir bilene soralım da bize yol göstersin. Yoksa hele senin gibi hayata bu pencereden bakan biri olan enerjinide alıp gidecektir.

Buna ben 'UMUDUNU KAYBETME' filmini seyrederken dikkat etmiştim. Onca olumsuzluğa rağmen adam bir kere bile halinden şikayet etmedi. Sadece çalıştı arkadaşlar, sadece çalıştı. Hayatını değiştirmek için ve başardı.

Arkadaşlar, benim çekirdek inanç telkinlerim 12 tane ve 8 saat uykuda herbirini 4 er kere dinlemiş oluyorum.sizce bu az değil mi?

Arkadaşlar, benim çekirdek inanç telkinlerim 12 tane ve 8 saat uykuda herbirini 4 er kere dinlemiş oluyorum.sizce bu az değil mi?

mrb mehtap, telkinlere ilk başladığım günlerde ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerinin her birini günde 8 er saat dinleyen biri olarak bence de çok az.
ama bir televizyon programında Atakan bey çekirdek inanç telkinlerini günde 3 saat öneriyoruz dedi.rt67

mrb Elif ben de ego-suçluluk dinledim 8 saatte defalarca dinlemiş oluyordum,o nedenle kafam karıştı.
belkide kişiye özel hazırlandığından az dinlememiz yeterli oluyordur çekirdek inançları, tv programında öyle dediyse doğrudur Atakan bey.
teşekkürler, sevgiyle ;)

Özgüvenim daha yüksek. Daha az korkuyor, daha az öfkeleniyorum. Yapmak istediğim şeyleri düşündüğümde daha az üzülüyorum ya da "sen bunları yapamazsın boşa hayal kurma" sözünü çok fazla hissetmiyorum. Yapabilirmişim gibi geliyor. Bazen çılgınca çarpıyor kalbim o zamanlarda ise hemen bu duyguma eft yapıyorum. Sakinleşmeye çalışıyorum. Arkadaşlarımla beraberken daha az kendimi kötü hissediyorum. Daha az kendimi eleştiriyorum. Ve daha az övüyorum kendimi başkalarına karşı.

benim 1. periyodum hayırlısı ile bitti 3 gün aradayım. 10 gün çok hızlı ve değişimlerimi gözlemekle geçti.
rüyalarım değişti ve iç seslerim sustu pustu :)

iştahım açıldı o nedenle kilo vermeyi ekledim telkinlerime fakat 2,5 saatte bir sıra geldiğinden ve adıma hazırlanmadığından pek de etkili olmuyor.acaba gündüz vakti sadece kilo vermeyi mi dinlesem ::)

benim 1. periyodum hayırlısı ile bitti 3 gün aradayım. 10 gün çok hızlı ve değişimlerimi gözlemekle geçti.
rüyalarım değişti ve iç seslerim sustu pustu :)

Bi tırstı diyosun yani :) "Hayrolsun bu ne diyo?" demiştir. Sonra sonra sinirlenmeye başlayacak "de git kızım sen çıldırdın mı ? Bi aklını başına al, senin neyin var kuzum?" diyecek :))

blissy hehehehe..bakalım bakalım napcak belki fazla uğraşmadan kapıyı çeker gider ;) derty

merhaba Işıklı yol..güzel günler dilerim. yine sorum var benim :)
şuan 3 gün aradayken kilo verme telkinini dinlesem mi ne dersin uy897

Bunu sweeet ve kutayhun daha iyi bilir. Benim bu konuda çok bilgim yok. İstersen onlara özelden sor ne dersin? Teşekkür ederim ayrıca bana inandığın için. Yardımcı olamadığım için üzgünümutananadam

başımı ağrıttı zaten şuan dinliyorum kapatıcam kafam dinlensin yaff :D

:) hıhı dinlen ara ver daha çok yeni her şey. Sürece güvenmek ve inanmak zorundayız. Hem belkide bize bu telkinler plasebo etkisi yapar. Ve biz hayatın içinde minik herküllere dönüşürüz. Her konuda güçlü, heyecanlı, sevinçli ve başarılı. Gelsin ondan sonra hayat :) Oooooo süüppeeeeeerrralk78

♡ Bugün sınırsız olanaklarla dolu yepyeni bir güne başlıyorum. Aldığım her nefesle birlikte içimdeki sevgi,enerji, mutluluk ve cesaret artarak çoğalıyor. Her nefesle birlikte hedeflerime daha da yaklaşmanın hazzını yaşıyorum. Bugün karşıma çıkacak tüm MUCIZEleri fark etmeyi ve değerlendirmeyi seçiyorum. Bugün iç sesimi dinlemeyi, önsezilerime güvenmeyi seçiyorum. Tüm gün boyunca sonsuz mutluluğu seçiyorum ♡

bu amazon kadın da ne oluyoki, bana böyle bir telkin vermişler 4897dusun2

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri