Cem'in günlüğü :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Cem'in günlüğü :)

Arkadaşlar yeni bi karar aldım siz bu mesajı okuduğunuzda ben foruma uzun bir ara vermiş olacağım,eğer değişemezsem bi daha gelmem ama eğer değişimi sağlayabilirsem yarım kalan dansa devam ederiz sung66 inanın bana bi daha ki mesajım diğerlerinden çok daha farklı olacaktır(olumlu yada olumsuz)tüm emeği geçen ve mesaj yazan arkadaşlara,destek olanlara teşekkür ediyorum,umarın ilerde mutlaka görüşüz bu arada sadece bu site için değil tüm internetten biraz soyutlayacağım kendimi herkeze selamlar umarım hepiniz istediğiniz şeylere ulaşırsınız sevgilerle s456
kiss3

sen değişimi ister ve sabredersen kendini kodlamazsam değişemezsem diyerek düşünmezsen herşeyin daha kolay olacağna inanıyorum hismiley

Dostum karamsar olma birşeye inanmıyorsanda inanmış gibi yap birgün inanırsın birde bakmışın degişmişsin ,eger telkinleri dinliyorsan sana degişeceginin garantisini veriyorum mutlaka degişeceksin çünkü senin müdehale edemediğin yerlere telkinler müdehale ediyor ,hoşçakal görüşmek üzere

yok ya arkdaşlar dayanamadım sitden ayrılmaya daha da fena oldum valla thumbsanim ha etki konusuna gelince hala bi etki yok 8.gün s456

The secret diye bi kitap varya onu bi okuyayım ben en iyisi super millet çok bahsediyo bi bakalım thumbsanim bakmak isteyenler varsa linki buyrun vereyim size arkadaşlar e kitap olarak okumadım ama kitap 24 ile 64 sayfa arasıymış gerisi başkalarının düşünceleriymiş diye duydum:) ama tam bilmiyorum bakmadım http://rapidshare.com/files/125876599/Secret-SIR.rar.html

Cem.... ' Alıntı:
yok ya arkdaşlar dayanamadım sitden ayrılmaya daha da fena oldum valla thumbsanim ha etki konusuna gelince hala bi etki yok 8.gün s456

smil56 alk78 kiss3 art56art56 nereye gidiyon çocuğum sen..uzun yıllar yerleşmiş kalıpları 8 günde yerinden oynatmışsın..tam kırmaya başlıyacaksın..ben gidiyorum diyorsun..olurmu biraz sabırlı ol bakiiiiim..burada kaldığın için saygılı sevgiler

hayalayaz ' Alıntı:
Cem.... ' Alıntı:

smil56 alk78 kiss3 art56art56 nereye gidiyon çocuğum sen..uzun yıllar yerleşmiş kalıpları 8 günde yerinden oynatmışsın..tam kırmaya başlıyacaksın..ben gidiyorum diyorsun..olurmu biraz sabırlı ol bakiiiiim..burada kaldığın için saygılı sevgiler

iyide ablam millet 4-5 günde etki görüyorum diyo ben niye görmüyorum ki dusun gerçi benim pek keyfim yok bu aralar ondan da olabilir onayi

az önce ufak bi plasebo yaşadım u859 hiç yoktan iyidir khkh56

Arkadaşlar 1 gün dinleyemdim(3 saat kadar dinledim), bişey olurmu ? khkh56 gülmem geldi kendime birden bire kusura bakmayın aa34

merhaba cem şimdi nasıl oldun bilmiyorum ama sabret biraz bence, super telkinlerin etkisini mutlaka göreceksin emin ol! mümkün olduğu kadar dinlemeye çalış. ben etkileri telkinleri dinledikten 2 hafta sonra falan belirgin şekilde hissetmeye başladım. inan şimdi bile etki ediyordur ama sen tam olarak hissetmiyorsundur. etkileri görmek için biraz daha sabır! mesela susama hissi belirmeye başlamıştır belki bu bile etki ettiğine kanıttır. sevgiyle kal hismiley

caribbean ' Alıntı:
merhaba cem şimdi nasıl oldun bilmiyorum ama sabret biraz bence, super telkinlerin etkisini mutlaka göreceksin emin ol! mümkün olduğu kadar dinlemeye çalış. ben etkileri telkinleri dinledikten 2 hafta sonra falan belirgin şekilde hissetmeye başladım. inan şimdi bile etki ediyordur ama sen tam olarak hissetmiyorsundur. etkileri görmek için biraz daha sabır! mesela susama hissi belirmeye başlamıştır belki bu bile etki ettiğine kanıttır. sevgiyle kal hismiley
Aslında rüyalarımda sanki biraz değişme olmuş gibi hissediyorum,daha net rüyalar görmeye başladım dusun

Cem.... ' Alıntı:
caribbean ' Alıntı:
Aslında rüyalarımda sanki biraz değişme olmuş gibi hissediyorum,daha net rüyalar görmeye başladım dusun

öyledir kesinlikle bana da hergün bir arkadaşım ziyarete gelmeye başlamıştı. her gün misafir ağırlıyoruz ya ne bu yoruldum :)

caribbean ' Alıntı:
peki caribbean kardeşim sende nasıl etkiler çıktı? sapkal89

Cem.... ' Alıntı:

susama ve rüyalarda değişimi söylemiştim. telkinlerden beri daha fazla konuşmaya başladım. bilmediğim bir his konuşsam mı

diye düşündüğümde aniden beni konuşmaya itiyor. bir sene önce güneş gözlüğü almıştım takmıyordum 3 hafta önceye

kadar takamıyordum, telkinlerden sonra takabiliyorum. sonra bilekliğimi bile takamayan ben takmaya başladım. başkalarının

görüşlerini takmıyorum artık kafama, eskiden haftada 1-2 gün dışarı çıkan ben artık hergün yarım saat de olsa dışarı çıkıyorum.

telefonda sesim zayıf, narin çıkardı şimdi kendinden emin bir şekilde çıkıyor.

caribbean ' Alıntı:
Cem.... ' Alıntı:

susama ve rüyalarda değişimi söylemiştim. telkinlerden beri daha fazla konuşmaya başladım. bilmediğim bir his konuşsam mı

diye düşündüğümde aniden beni konuşmaya itiyor. bir sene önce güneş gözlüğü almıştım takmıyordum 3 hafta önceye

kadar takamıyordum, telkinlerden sonra takabiliyorum. sonra bilekliğimi bile takamayan ben takmaya başladım. başkalarının

görüşlerini takmıyorum artık kafama, eskiden haftada 1-2 gün dışarı çıkan ben artık hergün yarım saat de olsa dışarı çıkıyorum.

telefonda sesim zayıf, narin çıkardı şimdi kendinden emin bir şekilde çıkıyor.

sevindim alk78

Sevgili Cem günlüğün hayırlı olsun .Telkinler konusuna gelince bende hiç etkisi olmadı diye düşünürken yaşadığım olaylara verdiğim tepkilerim yüzde yüz değiştiğini fark ettim ...Bende fiziksel etki olarak esneme ve cilt kuruluğu yaptı başkaca bir etkisi olmadı ama bu son gittiğim İzmir ggezisi benim nekadar değiştiğimin bir kanıtı oldu telkinlerin ve uyguladığım teknikler yeni bir ben yaratmış bunu gördün kendimle çok gurur duydum.İşte sabır kendini geliştirmek için lazımmış .Sanada sabırlı ve azimli olmanı öneriyorum kendin için elinden gelenin enyiyisini yapmanı dilerim. smiliyface

senin adına sevindim tşk. mustang super

Arkadaşlar yarın tam 2 hafta olacak acaba suçluluğu çıkartıp kendine güveni mi eklesem bu gün ne dersiniz? idea3

Cem.... ' Alıntı:
Arkadaşlar yarın tam 2 hafta olacak acaba suçluluğu çıkartıp kendine güveni mi eklesem bu gün ne dersiniz? idea3

senin seçimin tabi, çıkarada bilirsin üzerine kendine güveni de ekleyebilirsin, sana tavsiyem çıkarsan bile arasıra listende bulunsun
bence, keyifli dinlemeler

ok çıkardım şimdi suçluluğu kendine güveni ekledim bakalım acaba bu telkin bana bişeyler hissettirebilecekmi? t678

Size bişey sormak istiyorum arkadaşlar,ben 2 telkini kolaylık olsun diye birleştirip tek bi mp3 haline getirdim bo sorun yaratırmı sizce?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri