Çin Kartları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cicek1973
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Çin Kartları

ben oyunu direk buraya taşıyayım bari kolaylık olsun  hismiley

http://www.showtvnet.com/showgames/cin_kartlari/kart.swf

beni bu oyun mahvetti zaten... birde bu güzel havalar..attım proğramı masa üstüne 2 nokta yaptıktan sonra iki tur oynuyorum..birde kendimle yarışıyorum..enerji kuşlar kadar özgürce dağılıyor..

hayalayaz ' Alıntı:
beni bu oyun mahvetti zaten... birde bu güzel havalar..attım proğramı masa üstüne 2 nokta yaptıktan sonra iki tur oynuyorum..birde kendimle yarışıyorum..enerji kuşlar kadar özgürce dağılıyor..
aynen super şiirin sürer ablam

bir ara bende çok oynuyordum bu oyunu wave
dinlendirici özelliği var. ama benimkisi daha basitti. burdakinin desenleri daha karışık.
bir de değişik şekillerde dizilme özelliği var taşların.. o anki ruh halime göre seçiyordum diziliş şekillerini girlhaha

bunlarla bende oynayamadım..oyunu indirdim netten KYODAİ MAHJONGG istediğim versiyonu seçip oynuyorum..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri