Çok İyi Bir Astral Videosu...

subliminal

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
[youtube=425,350]Ezo8Og8-Za0[/youtube]

bu video yu bi arkadaşım gösterdi bana çok beğendim izlemek isteyenler olur diye düşünüyorum

ayrıca bu vidyo da kullanılan müzikte bana göre tam bir telkin müziği özellikle zaten bunun için buraya koydum atakan abi bi ilgilenirsen sevinirim.. işine yarayabilir . hismiley

youtebe giriş yapabildiğinizde video yu arama kodu : Ezo8Og8-Za0

Rıdvan gerçekten çok ilginç bir video paylaşmışsın.Bende keyifle izledim. thumbsanim

teşekkür ederim peki müzik hakkında ne düşünüyorsun Atakan abi bu müzikle bi telkin mp3 ü hazırlamayı düşünür müsün ? music45

Yok artık en son bir şırıltı super sesi yapacağım başka da düşünmüyorum.Yeterince çeşit oldu zaten terli345

tmm anladım yrl78
o zaman şırıltı sesli mp3 leri en kısa zamanda sitenizde görmek beni çok mutlu edecektirrr blissy . size kolay gelsin diyorumm smiliyface

Çok güel bir video gerçekten.biraz ürkütücü.astral seyehat yapmak isteyen arkadaşlar bunu izlerken korkmasınlar sakın y789.........

korkak olan zaten her türlü korkuyor.. sevincli :)

kormayan bir adam da bu video yu izlese çizgi film gibi gelir herhalde :))

128956 128956 128956 128956

ben daha evvel bir yazı okumuştum astral seyahatin sakıncalarını ne derece doğru ne derece yanlış bilemiyorum şöyleki
insan zamanla buna alışabiliyormuş ve güngeçtikçe doğrulardan ve gerçek hayattan kendisini soyutluyormuş düşünsenize gerçek hayatta acı keder mutsuzluk ve buna benzer şeyler var ama astral seyahatte hayal dünyasında geziniyorsunuz ve her istediğinizi yapabiliyorsunuz bence devamlı yapılmaması gerekiyor diye düşünüyorum

hismiley
evet haklısın skorpy ben bi ara bir forum da okumuştum

ne kadar doğru bilmiyorum 4897

şöyle diyordu ;
önceleri bu asral seyahat çok güzel bir duyguydu geceleri kız arkadaşımın evine gidip onu saatlerce izlerdim.Fakat sonra bu durum gitgide kontrolümden çıktı her uykuya daldığımda astral yaşıyordum veya gündüzleri uyanık halde olsam da çeşitli varlıkları görebiliyordum . bazen beni zorla bedenimden çıkarıyorlardı vss..... sevincli
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

yani burdan çıkıcak sonuç :

ben astral seyahat yapabiliğim de bunlara razıyımmm :)))) khkh56
(bu şahsi fikrim)

bana ürkütücü gelmedi bu video 4897

smiliyface smiliyface

789569 hismileyürkütücü değil zaten sadece normal bi astralde neler olabilir diye adamlar düşünmüş böyle güzel bi video clip hazırlamışlar

astral deneyimi yaşamak isteyenler için faydalı bi video bence blissy

güzel video.paylaşımın içim teşekkür ederim.şu kişisel gelişim telkinlerini bi halledeyim.lucid ve astral telkinlerini de deneyecem.

sevincli ay nekadar güzel bir kilip ....

Ynt: Çok İyi Bir Astral Videosu...

Teşekkürler

ben bir haftadır bu konuyla ilgileniyorum......bu video gerçektende çok yaralı oldu........videoyu koyan üyenin arkadaşıyla iletişime geçmek istiyorum eğer bu mümkünse çok sevinirim.........
saygılarımla.....

harika superteşekkürler 25889kanım damarlarımda çok hızlı aktı thumbsanim

Çok ilginç gerçekten peki bu astral seyehat sırasında ilginç şeylerle karşılaşma ihtimali de vardır insan korkar ya gerçekten de, şahsen ben böyle birşeye cesaret edemezdim ooo67

Arkadaşlar aranızda astral yolculuk yapanlara sesleniyorum bu durum kendiliğinden mi oldu yoksa çaba mı harcadınız???ben bir ara o kadar çok çaba harcadım ki neredeyse her gece uğraşıyordum ama olmadı acaba çok isteyip kendimi kastığım için mi içimde az da olsa bir korku olduğu için mi 789569 gulensmiley yani neden olmuor ki?nasıl başlayabilirim?yardımcı olursanız çok sevinirim 96

Selamlar ;

Arkadaşlar neredeyse her gece vücudumda titremeler ile kendime geliyorum ve bedenimi oynatamadığımı farkediyorum. Sonra korkup bu durumdan uyanmaya çalışıyorum ve zorda olsa uyanıyorum.

Bu gece saat 3 gibi oluruna bıraktım ve göğsümden bişiler yükseldiğini gördüm. Oldukça yükselmişken korktum ve tekrar uyandım.

denemeler ile bir gün mutlaka bu korku yenilecektir. Yapamıyorum diyen arkadaşlar , büyük ihtimalle korkularını yenemiyorlar.

acayip bir video. teşekkürler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri