çok Pozitif :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gnr

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhabalar !!
Bir zamanlar çok telkin dinlediğimdenmidir bilinmez ama çok pozitif biri oldum çıktım .. pozitif olun derler ya hani ben aşırı pozitifim ama :(( arkamdan kuyumu kazanları bile iyi görüyorum bişey diyemiyorum bile ..arkadaşlarım söylüyor bazen bak yanlış yapıyorsun falann tepkilerim doğru olmuyor açıkcası sonradan dankkk4897ediyor kafama ama iş işten geçmiş oluyor iyimserlik abidesi oldum çıktım yok demeyi bilmiyorum insanoğlu öyle birini bulunca karşısında ezmeeye başlamaması olmaz tabi tuh788

bu durumun önüne geçmek için sizden yardım istiyorum önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum

bay evet oldun sanırım, geçen yıl ben de olmuştum.. zamanla düzeliyor insan,, eski halinle şimdiki halin uç noktalar ve bir süre sonra ortayı bulduğunu göreceksin..

çok oldu ama ya bu kadar zaman çok bile ..önce hayır demeyi tekrardan öğrenmem lazım galiba!! h-a-y-ı-r !!

Kendi sınırlarını çizmeyi öğrenmelisin. Kendine gğven ve ertelemeyi bırak üzerine de mutluluk iyi gider. Bu telkinler bu noktada işine yarayabilir. Özellikle kendine güven sınırları çizmened yardımcı olur.

Pozitiflikten zarar gelmez orta yolu bulur ve dengeyi kurarsın zamanla. Sevgiler.

Ben de artık insanlarla kısık ve mütavazi ses tonu ile konuşuyorum..
Sanırım sakinleşmişim :)
Eskiden hemen lafa dalardım şimdi karşidakinin konuşmasını bitirmesini bekliyorum
Düzelecek bu durum azcık daha sabır

olması gerektiği için oluyor :))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri