Coo Adminler'imizin Kutlama Partisi

Ynt: Coo Adminler'imizin Kutlama Partisi

Sevgili Shamanic ve Hayalayaz sizi yeni görevinizden dolayı kutluyorum.İnanıyorum ki bu güne kadar insanlara yaptığınız manevi destek ve yardımları bugünden sonra kat ve kat artıracaksınız.Sevginiz o kadar büyüsünki tüm gönüllerde yeşersin ve insnların yüreğinde bir sevgi ormanı oluştursun.
Sevgili Su Duru sevinçli haberi bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim.Umarım bundan sonra daha çok sevinçle haberler duyacaksın.Bu daha bir başlangıçtı.

angel014.gif
co admin ne demek bilmiyorum;

flower022.gif
atakan bey yaptıysa mutlaka iyi bi şeydir diyorum;

flower030.gif
belki biraz emek;

ros072.gif
oldukça da zaman isteyen

star020.gif
bir iş gibi görünse de;

hearts016.gif
en çok böyle kocaman bir yürek,
parladıkça etrafını ısıtıp aydınlatan bir yürek isteyen bir şeymiş gibi geliyor.
::::TEBRİKLER::::

TEBRİKLERRR... alk78 kiss3 art56art56 uy897

Sileri candan kutluyorum bizlerin yardım melekleri yeni göreviniz hayırlı olsun .İkinizide tanımadan çok sevmiştim tanıyınca hiçde boş olmadığını anladım .Sanki yıllardır tanıyormuşumgibi geldiniz .Sizleri çok seviyoruz .Hayatınız yıldızlarla dolsun ışığıda bize vursun. kiss3 kiss3 kiss3

alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 hayırlı olsun tebrikler 25889 25889 25889 956k 956k 956k

Canlarım benim,ne güzel haberler bunlar...
Çok yakıştınız bu göreve...Her zamanki sitemizin kanatsız melekleri olarak,bizleri aydınlatacaksınız... kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

gelir gelmez bir çok süpriz ile karşılaştım ..
bu da onlardan birisi oldu benim için.. utananadam
18ir6.gif

bu forumda herkes birilerinin hayatının değişmesine .. gelişmesine vesile oluyor.. super
707572rz8w1b6to4wu1.gif
starswirlak7ug5.gif

fakat atakan bey herkesten daha çok buna dahil.. ark5
hepimizin yaşamında çok güzel izler bırakabilmiş daima sevgiyle anabildiğimiz ve kelebek etkimizin ilk kanat çırpanı olarak
kendisine şimdiye kadar ben ve tüm dostlar için yapmış olduklarından dolayı sonsuz teşkkürlerimi ve sevgilerimi iletiyorum..
74789177be1.gif

27071861yb2.gif
kutlayan tüm dostlarıma da gönül dolusu teşekkürler ve sevgiler.. kiss3
yüreklerinizde yer aldığımı bilmek benim için zaten büyük bir onur ve sevgi kaynağı..

dilerim daima hepimiz birbirimiz için güzelliklere kolaylıkla ulaşmaya vesile oluruz..
1zqgi2v1rs8.gif

qaripiv9.gif
sevgiler..

hayatimdegisti ' Alıntı:
Shamanic ve Hayalayaz gerek forumda gerekse özel mesajlar ile bir çok üyeye destek olmuş hayatlarının değişmesine vesile olmuşlardır.
Kendilerine yanımızda oldukları için çok teşekkür ediyorum.

Site Co Kedimiz Pisimbat cat56 önceden olduğu gibi forumda tam yetkilidir. 2600

44 girlhaha sevincli şamancım çatla sen dlckrn sevincli

şaka bir yana ben haylaz ve yaramaz bir cat56 yim co olsam ne olmasam ne olur blookatakancım nezketinden dolayı teşekkür ediyorum

şaman benden kurtuluşun yok kızım senin co ol zı ol pı ol atakan torpil yapıo bana peşindeyim

şaka bir yana haay ve şamanıma yakışır blook banada tabiki
kızlar atakanın melekleri olduk (çarlinin melekleri gibi ) şaşkın 44

mersi efm herkes nasıl kıskanç bir kedi olğumuda öğrendi yahu ben ne anlarım co adminlikten medaratörlükten ama şık ve kibar inceliğin için teşekkürler atakncım :)

atakancım benimde kırmızı yazsın şamandan neyim eksik yahu hayalden çok eksiğimde şaşkın

güzel sitemin güzel coo kedisi... girlhaha

seninde coo kediliğini kutluyorum canım benim hayırlı uğurlu olsun... blissy blissy

y789 hayırlı olsun cat56 pisimbat cım ne diyim.. khkh56

işte ben söke söke almak diye buna derim. alk78

tebrikler co pisicim....

suzzy ' Alıntı:
güzel sitemin güzel coo kedisi... girlhaha

seninde coo kediliğini kutluyorum canım benim hayırlı uğurlu olsun... blissy blissy

saol suzzycim buraya tırmıklarım ve kıskançlığımla geldim şamanı kıskanmam tek faktördür atakanda sağ olsun kırmıo benim gibi huysuz ve yaşlı bir cat56 yi

**shamanic** ' Alıntı:
y789 hayırlı olsun cat56 pisimbat cım ne diyim.. khkh56

sus sen bişi deme bana kıskanç şamanım dlckrn 44

mücevher ' Alıntı:
işte ben söke söke almak diye buna derim. alk78

tebrikler co pisicim....

vallaaaa kıskançlık üstü inat ve atakanın nezaketi diyelim biz buna

olay budur. gurur duyuyorum sizinleee, canlarım benim...... darısı arzu edenlerin başına sapkal89

co kediliğin hayırlı olsun pisimbatım kiss3

nurhanza ' Alıntı:
olay budur. gurur duyuyorum sizinleee, canlarım benim...... darısı arzu edenlerin başına sapkal89

kıskançlık benimkisi aramızda kalsın nurhanza dlckrn

ecem18 ' Alıntı:
co kediliğin hayırlı olsun pisimbatım kiss3

bencede olay budur ötesi yok yani darbe yapıp atakandan siteyi bile alırım ben yakında

hayalayaz ' Alıntı:
sevgili co- cat56 m, co cat56 liğin hayırlı ve uğurlu olsun..hayatım değişti vatanına vede milletine...yakıştı arkadaşıma co- cat56 lik... kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

candan kutlaman için teşekkürler hayal bak şaman geçiştirdi ölesine kutladı beni kıskanç bu kız benden sölemesi beni çekemio khkh56 yada tam tersi

Pisim ne desem sana az.Harikaasın.Ay ne de yakışmış kırmızılar.Senin neyin eksik yahu sana da havai fişek gösterisi yapalım hemen

fisek.jpg

kiss3 cat56

sana ben daha ne diyim ki.. sevincli

dünyanın en harika forumunun eşi bulunmaz site kedisi ünvanına bir yenilik olarak co statüsüne erişmiş olmanı canı gönülden tebrik eder..
daima ilk ve tek olmanın ayrıcalığını doyasıya yaşamanı temenni ederim..

62hsb5jri1cz6.gif

sevgilerle cat56

not: aslında benim sana özel mesaj atarak dediğim renk daha uygundu ama neyse.. girlhaha

redflowers ' Alıntı:
Pisim ne desem sana az.Harikaasın.Ay ne de yakışmış kırmızılar.Senin neyin eksik yahu sana da havai fişek gösterisi yapalım hemen

fisek.jpg

kiss3 cat56

tabiki hiç bişeyim eksik deil hatta fazladan kuyruğum ve 9 canım var 44

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri