damla damla bir günlük

doris

New member
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Bu sabah bi farklı uyandım.. yeni güne merhaba derken yaşadğım deneyimlerin üstümde bi zerafet yarattığını fark ettim sanki.. bi yetişkini zerafetiyle kalktım yataktan..
sonra GEÇ kalıyosun Damla !! çabuk kalk ve harekete geç dedi sanki bi ses kulağıma..
sonra fark ettimki erteliyorum yapmak isteğim şeylerin hemen hepsini erteliyorum ve zaman akıp gidiyo.. ben sadece bakıyorum..
aslında cok yol katettim kendi içimde ama istediğim nokta tam olarak bu değil daha çalışmam lazım.. evet çok çalışmam lazım :)
bi günlüğüm olursa kendi değişimlerimide daha iyi farkederim dedim.. ve işe koyuldum hemen.. okuma zahmetinde bulunan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
bu siteye ve tüm site sakinlerine minnettarım iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum.. hoşçakalın..girlhahagirlhahagirlhaha

damla'cıgım günlüğün hayırlı olsun arkadaşım. mutluluk haberlerini bekliyoruz.

damla'cıgım günlüğün hayırlı olsun arkadaşım. mutluluk haberlerini bekliyoruz.

TEŞEKKÜR EDERİM GENCO DESTEĞİNİ HEP ARKAMDA HİSSEDİYORUM ZATEN .. İYİKİ VARSINgirlhaha

Gelişmeleriniz Daim Olsun :)
sapkal89

canım günlüğün hayırlı uğurlu olsun hergün yeni bir mutluluğunu görmeyi diliyorum bu sayfada :))

günlüğün hayırlı olsun ..ne renkli bir günlük bu :)

sevgili damla umarım günlüğününün adı gibi her bi damlada umut,sevgi,huzur,mutluluk olur ve bu damlardandan her gün damlasın gönlüne, ruhuna ,hayatına hep gül... mutlu ol... mutlu kal . ....günlüğünün takpcisiyim :)

sevgili damla umarım günlüğününün adı gibi her bi damlada umut,sevgi,huzur,mutluluk olur ve bu damlardandan her gün damlasın gönlüne, ruhuna ,hayatına hep gül... mutlu ol... mutlu kal . ....günlüğünün takpcisiyim :)

teşekkür ederim.. ne güzel şeyler kattın günlüğüme iyiki varsın..girlhaha

sende iyiki varsın iyiki varız :)

canım benim günlüğün hayırlı olsunsevincli
içi güzel haberlerle dolup taşsın.956k
iyiki varsın ve bizimlesin sevgiyle mutlu kaly789

973807akam7fskhn.gif
sana uğur getirsin güzelimsmil56

hep güzel anılarını yazmanı dilerim hayırlı olsun sevgiyle kal...

canım benim günlüğün hayırlı olsunsevincli
içi güzel haberlerle dolup taşsın.956k
iyiki varsın ve bizimlesin sevgiyle mutlu kaly789

973807akam7fskhn.gif
sana uğur getirsin güzelimsmil56

hep güzel anılarını yazmanı dilerim hayırlı olsun sevgiyle kal...

TEŞEKKÜR EDERİM CANLARIM.. İYİKİ SİZİ TANIDIM İYİKİ VARSINIZ.. İYİKİ YANIMDASINIZgirlhahagirlhaha

günaydın günlüğüm.. ee dedim artık bi günlüğüm var madem, ilk iş yazmak bundan sonra.. zaten insan yazınca rahatlıyo.. yanlız şu erteleme alışkanlığından yakamı bi sıyırsam tam süper olacaka ama..
neyse akşam uykuya dalmakta zorlandım biraz.. yine aynı duygu hayata geç kalma duygusu sardı beynimi.. hemen sabah olsun başlıyım bişeylere istedim.. sonra telkinleri düzenli dinleyemiyorum e etkileri düzensiz oluyo haliyle.kızıyorum kendime.. yaşadığım herşeyin tüm sorumluluğunu almak ne zor işmiş.. önceleri hep başkalarını sorumlu tutardım.. hep karşı taraftaydı hata.. hep haklıydım kendimce.. haklıydım ama mutlu değildim işte..
şimdi biliyorum ki, bildiren şeyde şu secret kitabı oldu.. kitap TÜRKİYE ye ilk geldiği gün geçmişti elime :)) sonra şimşekler çaktımıştı kafamda anladım ki tüm yaşananlar benim kendi eserim.. tabi farkındalık arttıkça hayatım değişmeye başladı.. sıfırdan kurdum herşeyimi tüm hayallerimi baştan yarattım.. bana zararı olan herkes ben istemesemde zaten çıkmış oldu hayatımdan.. şimdi metamorfozun kaçıncı aşamasındayım bilmiyorum ama

çok iyi biliyorum ki doğru yoldayım....

dip not:bu siteyi ve burdaki herkesi coook kocaman kocaman seviyorum8977

canım doğru yoldasın.
devam et günlüğün güzel haberlerle dolup taşsın.
iyiki varsın sevgiyle mutlu kalasın

1189960014lh9.jpg

damlacığım günlüğün hayırlı olsun
hep güzelliklerle güzel paylaşımlarınla dolsun
iyiki varsın iyiki buradasın...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri