canım tesekkür ederim... sende öylegirlhahagirlhahagirlhahaiyiki varsın)
tavsiyelerine uyucam meleğim...y789tesekkür ederim... iyiki varsın.. bazen çok gıcık oluyosun ama yinede meleksin....bazen sinirle yazılan şeyler belkide bazı insanların kalbini çok kırıyordur,bir anlık sinir öfke ve hiddet sonradan çok fazla üzülecek durumlar doğurabiliyor,bence hiç moralini bozma çünkü güzellikleri yakalamak kolay değil kaybetmek çok kolay
eğerki sen yakaladığını düşünüyorsan peşinden her zaman koş,eminimki meleklerinde böyle düşünüyordur...
''hayatının bir bölümünü basarı uğruna bedel olarak ödemezsen.. basarızılığın bedelini bütün hayatın boyunca ödersin''..... dedi. ve indi sahneden...
(tüylerim diken diken baktım kaldım sadece)ooo67
Ana başa tac imiş, her derde ilac imiş, Bir evlat pîr olsa da, anaya muhtac imiş...
En büyük melek anadır insanın hayatındaki... Onun kıymetini bilmedikten sonra, ona şükretmedikten sonra, gerisi yalan...
Evet, benim annemde öyle. Evet belki cahil, belki okumamış. Kuantum fiziği görmemiş. Ama bilirim ki, benim için önce herşeyin en hayırlısını, sonra en iyisini ister...
Önce anamıza, babamıza, atalarımıza saygılı olalım, sevelim. Sonra hangi kapı kapalıysa ardına kadar açılır kendiliğinden...
Herşey gönlünüzce olsun. Bol şanslar...
Sevgili Doris günlüğünün tamamını okuma fırsatını bugün buldum. Okuduklarımda bulduğum en güzel şey ne biliyor musun? Hiç vazgeçmeden yoluna devam etmen. İyi ki varsın.
Bu söz bende de aynı etkiyi yaptı. Tüylerim diken diken oldu. Başarıya verdiğim değer yüzünden sanırım, vee bedel ödeme aşamasında olduğum için de olabilir.Yıkalım ön yargılarımızı ne iyi etmişsin o konsere gitmekle.
Bugün günlüğüne birşeyler yazdığını görmek de beni mutlu etti.
Mutlu kal.
silindi bütün yazdıklarım sinir oldum....
Copy yapmalısın silindiğinde yapıştırmak içint678
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.