damla damla bir günlük

sinir olmak yerine vardır onda da bir hayır de. belki de yazmaman gereken şeylerdi gibi düşün :)
evet iyi oldu aslında toparlamış oldum tam süper oldu sevincli

bencede en iyisi olmuş. mutlusun bak :)

Bıraktığımdan daha iyi daha umutlusun, önceleri daha fazla isyan ediyordun küçük denizkızı :) Hiç bir zaman umudunu kaybetme, en umulmadık anlarda hayat çok büyük sürprizlerle insana bu gezegeni yeniden sevdiriyor. Umarım herşey senin için daha iyi olur. Takip etmeye devam edeceğim seni. Sevgilerimle.

Bıraktığımdan daha iyi daha umutlusun, önceleri daha fazla isyan ediyordun küçük denizkızı :) Hiç bir zaman umudunu kaybetme, en umulmadık anlarda hayat çok büyük sürprizlerle insana bu gezegeni yeniden sevdiriyor. Umarım herşey senin için daha iyi olur. Takip etmeye devam edeceğim seni. Sevgilerimle.

canımmm bana güç verdin iyiki geldin...girlhahaO0
iyiki varsın

selam günlük...
iyiyim hemde çok iyiyim meleklerim ben meleğim mutluyuz.
birlikte yaratmanın tadını çıkarıyoruz....

:) .......................................................................................................

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri