dark''ın qünLüqüüü (:(:

of ben hçbizaman içimdeki gerçekn beni ortaya çıkaratamıycağım sanırım..oturmuş bi karakterim yok sanki..herkes kararlı ben kararsız herkes cesur ben korkak.. hiçkimsenin takmayacagı şeyleri kafama takıyorum baskalarını çok önemsiyorum.en önemisi korkuyorum sevmedgim insanlardan eskinin verdgi samimiyetle uzaklaşamıyorum.soğuk davranmayada korkuyorum..ben kendimi çok kötü hissediyorum en önemlisi çok korkak :( çevremde sevmedgim insanalr oldugu sürece ve bunlarla mecbur aynı ortamda bulundugum sürece ve yüzlerine ister istemez güldüğüm sürece ve kendim olamadığım sürece ben asla mutlu olamıcam :'(
merhaba kimse kusursuz değildir ve sen herkesten çok daha önemlisin benimde çevremde pek çok sevmediğim insanlar var ama onların yüzüne gülmüyorum hatta yüzlerine bile bakmıyorum çünkü değmezler çünkü hak etmezler onları hiçönemsemem ve onlarda hissederler önemli olan benim onlar değil neysem oyum kimseye kendimi kanıtlamak sevdirmek zorunda değilim ben beni sevdikten sonra başkasının düşüncesi vız gelir kendini sev yeter

teşekkür ederim gerçekten çok haklısın.

uzun süredirgünlüğüme yazmıyordum çünkü herşey çok monotondu yazacak birşey bulamıyordum ta ki bu güne kadar ..benden hoşlanan bi çocukla ilk buluşmamazı yaptık bugün nasıl heycanlıydım anlatamam kendime güvenemiyordum ne knouşçaktım nasıl davrancaktım bilemiyordum. kendimi nedense oldugundankötü gösterdim yada gerçek beni gördü çok utangaaç davrandım o konu açtıgında birşeyler anlatıordum sürekli o anda problem olmuyordu ama konu tükenince bitürlü ben konu açamıyordum aslnda birbirini tanımayan insanın biribre sorması gereken okadar sorular vardır düşnüyorum bulamaıyorum bu drum beni çok rahatsız etti. çocuk dior bana birazda sen sor aklına bişey gelmiyomu dedi tıkandım yani bu telkinleri ekim den beri dinliyorum ama böyle olmasını tahmin etmiyordum kendime daha güvenir olabilirdim. çok kararsız davrandım o ne sorsa sen bilirisn dedm .. ne düşündü bilemiyorum artık. inşallah benden uzaklaşmaz gururum kırılır :(

ağla2içim çok dolu doknsan ağlıcam boğazımda bişey düğümleniyo sanki birden hayata küstümm . ben nie diğerleri gibi değilim nie hep böyle oluyooo . nie kendime yok nie kararsızım nie buz gibiyim sıcaklıktan yana eser yok nie ne knuşmam gerektiğini bilemyeip susmak zorunda kalıyorum niyee suan bu durumdayım.. gururum incildii hemde çok sanki ben ondan hoşanıyomuşum da o benden hoşlanmıyormuş gibi hal oldu olay.. o benden hoşlanıyorduu buluştuk sougudu nerde hata yaptım bilmiyorum ama canım çok acıoo nedense begenilmemek çok ktü bi duygu yıkılmış durumdayıımm kendime güvenip yere bir oldu demeekki hiç yokmuş böyle bişey . bidaha kimseylee buluşmucammm ağla2ağla2ağla2ağla2

heey sakin oll bu beğenilmemek değilki bu seni beğendiği için buluşdunuz hatırlasana senin güzel olduğunun farkına vardı buluşup konuşdunuz ve anladı sana layık olamayacağını. . ve gitti. başlamadan bitmesi daha iyi olmuştur belkide :) hemm daha hiç biriyle buluşamayanlar var hep platonik yaşayanlar var (misal ben xD) şimmdi eminim sokak da yürürken birileri bakıyodur sana demi?? bennce aslolan onlar sana bakarken üzerimde ters bişey mi var değil, güzelimmki bana bakıyolar demen. . yine kendimden örnek vericemm ama idare et artık xD son 1 hafta dır 4 5 kız bana bakıyor anfi de sokakta ama ben yüzlerine bile bakmıyorum. . sadece bekliyorum. eskiden bana sende yakışıklı sın derlerdi ben kimse yle çıkmadığım dan inanmazdım ama şimdi aynaya bakıyorum ve diyorumki kabul etmeyen utansın, o kaybetti. çünkü biliyorum kendi değerimi. umurumda değil diğerleri. nasılsa bigün karşıma çıkacak 'O'. bennce git ayyna ya bak ve seni seviyorum de. . iyiki varsın de. . tarafımdan denenmiştir ::))) hooponoponopo öyle bişey varya onu da dinlemeni tavsiye ederimm :) son olarakda günlüğünü kirlettiğim için kusuruma bakkma :) hadi kal sağlıcakkla

heey sakin oll bu beğenilmemek değilki bu seni beğendiği için buluşdunuz hatırlasana senin güzel olduğunun farkına vardı buluşup konuşdunuz ve anladı sana layık olamayacağını. . ve gitti. başlamadan bitmesi daha iyi olmuştur belkide :) hemm daha hiç biriyle buluşamayanlar var hep platonik yaşayanlar var (misal ben xD) şimmdi eminim sokak da yürürken birileri bakıyodur sana demi?? bennce aslolan onlar sana bakarken üzerimde ters bişey mi var değil, güzelimmki bana bakıyolar demen. . yine kendimden örnek vericemm ama idare et artık xD son 1 hafta dır 4 5 kız bana bakıyor anfi de sokakta ama ben yüzlerine bile bakmıyorum. . sadece bekliyorum. eskiden bana sende yakışıklı sın derlerdi ben kimse yle çıkmadığım dan inanmazdım ama şimdi aynaya bakıyorum ve diyorumki kabul etmeyen utansın, o kaybetti. çünkü biliyorum kendi değerimi. umurumda değil diğerleri. nasılsa bigün karşıma çıkacak 'O'. bennce git ayyna ya bak ve seni seviyorum de. . iyiki varsın de. . tarafımdan denenmiştir ::))) hooponoponopo öyle bişey varya onu da dinlemeni tavsiye ederimm :) son olarakda günlüğünü kirlettiğim için kusuruma bakkma :) hadi kal sağlıcakkla
kirletmek nedemk yazdıgın içn teşekkür ederim :) haklısı sonçta beni ilk defa görmede ki çoğu kez gördü bu konuda komplex yapmamam gerkr ama çok ince düşnüorum sırf kafamı yoruorum diorum ya yakndan farklı geldysee ya pasif biri oldgmu düşündüyse diye kendimi üzüorum,kendime geliyorum bazen ama yine aklımın bi ucuna taklıo:( herşeyin üst üse geldiğini düşünüyorum bazende bi heycan geliyo eski halme dönüyorum.evet belki gerçektende bana layık değildi.. bende artık senin gibi takılmayı düşünüyorum yani plotonik en iisi bu valla tek basına ohh en masumu :) ama sen yinede hoşlandıgın biri olursa duygularını belli etmekten çekinme :) dediğin şarkıyıda buldum açtım suan.çok çok teşekkür ederim tekrar. moral oldu bana ..
görüşmek üzere actionsmile

benn artık umudumu kesmiş gibi yim o tarafdan hayırlısı deyip geçdim umurumda değil kimse. . neyse sana bolll bolll mutluluklarr 8977

5 gündür telkinleri dinlemiyorum telefondan sildim 3 aydır dinliyorum ama kendme baktıgımda değişim göremiyorum hani hala utangacım hala kararsızım hala kendime güvenim yok..değişim gösteren arkdaslara gerçekten imreniyorum. telkinlerle değişime inanıyorum ama benm duvarlarım çok sağlam demekki yıkamıyor o duvarları bu telkinler benimde siyah gözlüklerimi taktıgım bi ana geldi ve pes ettim :(

GÜNAYDINNN :)
GÜNE DURGUN BASLASAMDA YATAGIMDAN YORGUN KALKTIYSAMDA BUGÜNÜN GÜZEL GEÇECEĞİNE İNANIYORUM .HEM DE ÇOK GÜZEL OLACAK DİĞER PAZARLARDAN DAHA FARKLI OLACAK BUGÜNHERŞEY ÇOK GÜZEL OLCAKKK :) BUGÜN HEERŞEY İSTEDGİM GİBİ OLACAK GÖRMEK İSTEDİGİM KİŞİLERİ GÖRECEĞİM .. İSTEDGİM KİŞİLERİ ÇEKCEMM HAYATIMA PİŞMANLIK DUYDUGUM DAVRANIŞLARIM DÜZELCEK KIRILDI DEDİĞİM GURURUM ONARILACAK BUGÜN BUGÜN YENİDEN BAŞLIYACAGIM ADETA MUTLULUK YAPIŞACAK ÜZERİME HİÇ GİTMEMEK ÜZZERE :)
bugün belli birsey mi olacak ? hayır bugün olacak belli bir konu yok ama ben bugün herşeyin çok güzel olacagna inanıyorum :)
sağlıcak ve mutlulukla :)

Tebrikler sevgili darkdays tebrikler güne güzel başlamışsın ne güzel.
Umarım içindeki duvarları en kısa sürede yıkarsın.

Yolumuzda varolan ışık daima çoğalsın.

...Binmediğim hiçbiR otoBüs , beklemediğim hiçbir durak, yürümediğim hiçbir sokak kalmadı bu şehirde...
Gittikçe azalıyor hayat, yürüdükçe birşeyLer kaybediyoR İnsan... Neyi erken yaşadım dediysem hep geç kaLmış oLuyorum...
Ne zaman mutLu oldum, sonunda istediğim oldu desem elimde birşey kalmıyor...
Gözlerimi kapatıyorum bir boşluki bir durak daha ve yaLnızlık... Her birlikteliğin sonu yaLnızLIk...
Sen söyLe kaybetmek mi dahaa kötü yokSa hİç kazanmamIş oLmak mı... ???

ineternette rasgele okudum çok hoşuma gitti benim duygularımı analtmış sanki ..

gerçekden güzelmiş elinize sağlıkk yrl78 bunu okudukdan sonra kendi imzanızı da okudunuz muu hy789

simdi farkettim spestnaz tanışmak icin bekledigim biri var ama hala ortada birşey yok hiç kazanmamış olmak daha iyidir belki diiyorum bazen bu yazdı da kendimden birşeyler buldgum için yakın geldi duygularım çok çelişiyor bazen ne istedigmi naptıgımı ne düşnüdğümü bile kestiremiyorum o derece..

uzun zamandır yazamıyorum siteye bakmaya bile üşendim sınavlar vardı bu hafta hep. telkinleri bayadır dinleiyorum sanki bende bıraktıktan sonra etki gösterdi anlayamadıgım bi değişim var yada yeni farkettiğim.. sınftaa çenesi durmayanlardan oldum bianda erkek arkadaslarımla ilişkierimde daha rahat oldum önceden çok kasılırdım erkeklerle pek iletşm kuramazdım.. hocalardan uyarılar bile alıorum konuşma konşuşma :) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)

yazmak gelio içimden sürekli böle parçaparçada olmuo ama:) neşeliydim fakat biraz önce bi arkdasımla konştum bana dier bi arkdasmza onun verdi bi sırla ilgli bişiler dedim mi die sordu ben kmseye bişey demediğimi söledim.işin en kötüsü ben o arkadasa o konuyla ilgli bişey diyip demedgim hatırlamıyorum bileee sır dediğimde öle ufak bişey boşluğuma mı geldi söledim mi acaba diyorumm amaa off sölemiş olsaydım bilincç altma yerleşirdi heralde yaa dimii sölememişdirr inşallah sölememişmdir yaa onun güvenini kaybetmek istememmm :(

şuu imzalaraaa taşıdıgımmmmmm aylardır bakıştıgımmmmmm ona buna anlattımmm şahsiyettttttttttttttttttttttttttt gerizekalıııı evliymişşşşşş oysa çokta gençççççç bugün arkadasm benm adıma tanısmak istiyor giblerinden birşey demişşşş böle bi rezzilliği nasıl yaptıgna inanamıyorummm yoksa ben hayatta cesaret ettrtmezdimmmm.... kendimden çok utanıyorumm yaaa evli adamamı yazmışım bennn kaç aydır töbee töbeee dışarı dahi çıkasım yokk allahtan ortak çevremiz yok..madem evlisnn niye yüzük takmazssınn haid onu geçtimmm niee bakıp durrsunn be adammmmmm .. içimdee nasıl bi utanç var analtamam :(

Sen niye utandın dostum?? O nun terbiyesizliği actionsmile bilmiyormuşsun zaten. .

haklısın amaa nebileyimm benm ona ilgimi ögrendiii inşallah bir daha hiçbiyerde karşılaşmayızzz..inşallah yayılmazz off kendimi çok tuhaf hissediyorum haklısın bilmiyordumm ama iştee kendme engel olamıyorumm..

boşveeeerr. . Yayılırsa yayılsın. . ama yayılmaz zaten. çünkü zararlı çıkamn o ... olur. . sen duman dinle, keyfin yerine gelsin actionsmile guitar

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri