değişen bir şey yok...

özlem hanımın yayınlarından kendime uygun olanları yazdım sabah akşam okuyorum.duaya devam ediyorum. kendimi daha iyi hissediyorum. bu halim geçici olmasın Allahım :)

her şey geçici bir mutluluk çoğu zaman anlık sürüyor. iyi olma durumum hafta da bir iki gün. ve hayatımda mutsuz olmamı sağlayan her gün görmek zorunda olduğum biri var.

sürekli korkuyosun kendini mutlu hissettiğin anda bile o duyguyu hak ettiği gibi yaşamıyorsun çok kastığını düşünüyorum..şuan mutluysan bunun tadını çıkar yarın ne olacak yine mi hüzün olacak diye düşünme..önce bedenini bir gevset ve inanarak olumlamalarını yap korkuyla olmayacak endişesiyle değil..hem hayat hiçirimizde dört dörtlük değil ki..bizlerde bugün iyiysek yarın çok kötü olabiliyoruz..bence hayatın anlamı mücadele etmek,üstesinden gelmek ve gerçekten bişeyler yapmak..moralimiz bozuksa inadına moralimizi yükseltecek aktiviteler bulmalıyız ve de en önemlisi o durumdan nasıl en karlı çıkabilirim diye çözüm yolları aramak..unutma ancak sen kendi hayatını mutlu edebilirsin bunu başkasından istemek yada beklemek boş bir beklenti olacaktır..hadi beyazhuzun ayaklan artık iç sesini harekete geçir..bir güçlen neyi nasıl yapabileceğini düşünmeye başla cözüm yolları ara ve bu süreçte illaki mutlu olacak bişey arıyorsam aldığın nefesi hisset,kollarını bacaklarını gözleerini kulaklarını hisset...sevgiyleee güzel haberlerini bekliyoruz

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. ben de yarın üzüleceğim diyerek yaşamıyorum yatarken de öyle yatmıyorum ama sabah büyük bir mutsuzlukla uyanıyorum ve kendimi toparlayamıyorum. söylediğim yaptığım hiç bir şey durumumu değiştirmiyor o günümü o şekilde kapatıyorum.

her şey geçici bir mutluluk çoğu zaman anlık sürüyor. iyi olma durumum hafta da bir iki gün. ve hayatımda mutsuz olmamı sağlayan her gün görmek zorunda olduğum biri var.

O kişi kimse büyük ihtimalle enerjini ona kaptırıyorsun. Senin tüm enerjin tükenirken eminim o parlıyordur.

anda kalmak, farkına varmakla ilgili bazı şeyler okudum bir kaç gün denedim olmadı. benim sorunum bu çok düşünmek ve bu düşünme durumundan çıkamamak. biriyle konuşurken bile onları bırakıp düşüncelerimde boğulabiliyorum.

anda kalmak, farkına varmakla ilgili bazı şeyler okudum bir kaç gün denedim olmadı. benim sorunum bu çok düşünmek ve bu düşünme durumundan çıkamamak. biriyle konuşurken bile onları bırakıp düşüncelerimde boğulabiliyorum.
hani beraber yaşadığım insan beni daha da mutsuzlaştırıyor demiştin..peki o ortamdan biraz uzaklaşma imkanın var mı..kendini toparlamak ve ruh halini yenilemek için iyi olabileceğini düşünüyorum..mini bir tatil yapma fırsatın var mı acaba ya da sevdiğin bi eşin dostun arkadaşın yanına gitme durumun var mı...eğer varsa hemen valizini topla derim ve mekan değiştirdiğinde de kendine söz vermeni bu süreçte sadece kendin için bişeyler yapıp olan biteni düşünmeden o anı sana huzur verenlerle geçirebilirsin

o zaman yaz yak tekniğini uygula. Tüm bu düşüncelerini yaz ve bu düşüncelerinden özgürleşmek niyetiyle yak. Defalarca yap. Faydasını göreceksin. Yada evde yalnız olduğun bir anda karşına al o kişiyi hayalen ağzına geleni söyle yada yastıkları yumrukla içindeki öfke seni orada tutuyor bana göre.

hani beraber yaşadığım insan beni daha da mutsuzlaştırıyor demiştin..peki o ortamdan biraz uzaklaşma imkanın var mı..kendini toparlamak ve ruh halini yenilemek için iyi olabileceğini düşünüyorum..mini bir tatil yapma fırsatın var mı acaba ya da sevdiğin bi eşin dostun arkadaşın yanına gitme durumun var mı...eğer varsa hemen valizini topla derim ve mekan değiştirdiğinde de kendine söz vermeni bu süreçte sadece kendin için bişeyler yapıp olan biteni düşünmeden o anı sana huzur verenlerle geçirebilirsin

ayrılmam mümkün değil şimdilik ayrıldığımda burdan belki biraz daha iyi olabilirim. uzaklaşmak sorunlarımı çözer mi bilmiyorum çünkü dönüşüm yine burası ve görmek istemediğim.

o zaman yaz yak tekniğini uygula. Tüm bu düşüncelerini yaz ve bu düşüncelerinden özgürleşmek niyetiyle yak. Defalarca yap. Faydasını göreceksin. Yada evde yalnız olduğun bir anda karşına al o kişiyi hayalen ağzına geleni söyle yada yastıkları yumrukla içindeki öfke seni orada tutuyor bana göre.

ışık abla dediklerini okumuştum bir yerlerde belki de inanarak yapmadığım için bir işe yaramadı. ama tespitinde haklısın. çok öfkeliyim bu durumdan kurtulamıyorum. deniyorum ama öfkeliyim affedemiyorum.

ayrılmam mümkün değil şimdilik ayrıldığımda burdan belki biraz daha iyi olabilirim. uzaklaşmak sorunlarımı çözer mi bilmiyorum çünkü dönüşüm yine burası ve görmek istemediğim.

o sana kendini nasıl hissettiriyor bunu bulmalısın. O sende ki hangi duyguyu harekete geçiriyor. O duygu aslında seni mutsuz eden o kişi değil. Kişilerle değil problemimiz asıl konu bizde ki hangi duygunun karşılığı o. O duygundan özgürleştiğinde o kişi senin için sıradan biri haline gelecektir.

bana nasıl hissettiriyor neden kopamıyorum bilmiyorum ama iş yerinde hiç birşey yokmuş gibi samimi davranmasından sohbet etmeye çalışmasından nefret ediyorum. gitmek istiyosan hiç bir şekilde konuşmaman gerekir bence ve bunu yapmıyor.

bana nasıl hissettiriyor neden kopamıyorum bilmiyorum ama iş yerinde hiç birşey yokmuş gibi samimi davranmasından sohbet etmeye çalışmasından nefret ediyorum. gitmek istiyosan hiç bir şekilde konuşmaman gerekir bence ve bunu yapmıyor.

böyle yaptığında kendini nasıl hissediyorsun mesela değersiz mi aşağılanmış mı yani içinde öfke sadece perdedir. Biraz daha derine inebilmen gerekiyor duygularını tespit etmek için. seninle oynadığını mı düşünüyorsun yoksa yalancı olduğunu mu onun? Sence amacı ne?

yani bak seninle normal olabiliyorum şeklindeki tavrı seni umursamıyorum sen değersizsin önemsizsin gibi hissettiyor olabilir:(

yani bak seninle normal olabiliyorum şeklindeki tavrı seni umursamıyorum sen değersizsin önemsizsin gibi hissettiyor olabilir:(

işte asıl değiştirmen gereken duygu bu. Onunla savaşacağına enerjini bir gölgeye harcayacağına asıl düşmanınla yüzleş onunla savaş. Senin düşmanın değersizlik duygusu. Mutlaka buda erken dönemde aldığın belki ailen tarafından kodlanan yada onlardan sana geçen bir duygu olabilir. Yani bazı anne babalar başkalarının yanında ezik dururlar bunu çocuklarda öğrenirler.

dışarıdan çok güçlü bir insan gibi görünüyorum ama öyle değil. ailem daha doğrusu babam baskıcı bir insandı bu güvensizlik değersizlik durumum bundan kaynaklı olabilir.

Şöyle bir çalışma öneririm.
10- 15 defa
ben değersizim de
aynı sayıda bu defada
kim değersiz? de
bu arada vücudunda ki tepkileri gözlemle hiç bir şey olmasa bir rahatlama hissi olur.
Sonra yine 10- 15 defa
O değersiz. de
en sonda kendi ismini söyleyerek
Küçük ..... değersiz
diyeceksin genelde bu çekirdek inanca ulaşmak için yapılan bir çalışmadır ve ilk nerede edindinse bu duyguyu oraya götürür. Yani suyun kaynağını bulur tıkalı yerleri açarsın ondan sonra düzelir herşey bunu pek çok duygu için yapabilirsin.

dışarıdan çok güçlü bir insan gibi görünüyorum ama öyle değil. ailem daha doğrusu babam baskıcı bir insandı bu güvensizlik değersizlik durumum bundan kaynaklı olabilir.

işte onunda bu tutumu sana eskiden yaşadığın tüm o kötü anıları çağrıştırıyor ve ona öfke duyuyorsun. Bu duygundan özgürleştiğinde artık o insan ya hayatından çıkar yada sana karşı tavrı değişir.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri