- Reaksiyon puanı
- 0
Ynt: dikkat!25emel günlüğümsü iletişim...
saolasın ablamm benimmmm vallaha öle mutluyum kiii buradan da çıkışımı aldımmııı heyy milllettt ben geliyorummmm hpm1 hpm1 hpm1 hpm1pisimbat ' Alıntı:25emel ' Alıntı:allahhh beee!!!! deyttt savulun breee istan bul sakinleriii hatta ve hatta tüm insanlıkkk derty derty derty kura sonuçlarıı açıklandııı..istanbul çıktıııı derty derty derty yav kardeşim imkansız die bir şey yok sung66 istanbul sayısı ile 2 tane alım açmıştı. bende yav burası gelecek bana biliyorum dedim ilk tercihe yazdım. yanımda arkadaş vardı dalga gemişti.'' aaa olduu tüm türkiye genelinde bir sürü insan ugrasacak sen o 2 kişiden biri benim die ilk tercih yazıcan ve sana cıkacak demiiiiii girlhaha sen iyice sapıttınnn'' die dalga geçmişti. sonuçlar açıklandı ve ilk tercihime kesin bana cıkacak dediğim 2 kişilik kadrodan biri bana ait aa34 aa34 vallaha arkadaşın yüz ifadesini görmek için yarını zor bekliyorum aa34 aa34 şimdii buradan çıkış için muvaffakiyet belgesi almaya sıra geldi.müdür yardımcım aradı akşam beni,kuraya başvurmuşssun baktım listede adın vardı boşa ugrasma bu hastaneden sana çıkış yok dedi ama olsun ben ümitliyim sung66 sung66
annnnnnaaaaaaaaaaaa wave s456 956k sevincli ark5 emelcimmm canım demek istanbu hee hayırlı uğurlu olsun kardeşim allah muhafikiyetini (başarı) arttırsın bacım
skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67 skan67