- Reaksiyon puanı
- 1
y789Gorecegim di mi canimseni gidi, sen biraz sabırlı olsan daha neler neler göreceksin ya![]()
Iyi ki varsiniz
y789Gorecegim di mi canimseni gidi, sen biraz sabırlı olsan daha neler neler göreceksin ya![]()
cumartesi akşam arkadaşımın doğum günü idi.ona hazırlanırken keşke havuçlu tatlıda yapsam diye düşündüm.yetiştiremeyeceğime karar verdim.akşam süpriz yapacaktık arkadaşıma.arkadaşım geldiğinde elinde havuçlu tatlı vardı .sen seversin diye yapıp getirdim dedi.o süpriz doğum gününe çok sevindi.bende havuçlu tatlıya...aklımdan geçirdiğim her şeyin gerçekleşmesi muhteşem..evet ben istediğimi hayatıma çeken büyük bir mıknatısım...![]()
prenses selam, su miknatisindan bizede bulastir beee))
evet bende önceleri bu kadar kolay dileklerim gerçekleşmiyordu.sultandan öğrendiğim her şeyi uyguladım.onun ki gibi dileklerim artık bonusuyla geliyor.hala bu sayfayı zaman zaman sultanın yazdıklarını baştan okuyorum.bol bonuslu günlere...y789Sevgili Prenses;.
Sen ozel bir calismami yapiyorsun bakalim, paylas bizimle y789 Imrendim simdi ustustede olmaz ki ama
Saka maka her istedigin olmaya devam etsin insallah....
evet bende önceleri bu kadar kolay dileklerim gerçekleşmiyordu.sultandan öğrendiğim her şeyi uyguladım.onun ki gibi dileklerim artık bonusuyla geliyor.hala bu sayfayı zaman zaman sultanın yazdıklarını baştan okuyorum.bol bonuslu günlere...y789
bu konunun ilk sayfanından itibaren başlıyor sultanın yazdıkları...actionsmileSultan arkaasimizin yazdiklari nerde ben bulamiyorum(((
dün sabah işe giderken bu gün hayatımda farklı şeyler olsun.süprizler birbiri ardına beni bulsun,diyerek yürürken iş yerinin hemen yakınına şık bir lokanta açılmış.dizaynı falan çok güzel..orda yemek yediğimi düşünerek iş yerine gittim..öğleye doğru uzun zamandır çok yoğun çalıştığı için göremediğim bir arkadaşım geldi...izinliymiş..öğle yemeğini iş yerinin yanında ki yeni açılan lokantada yiyelim diye...bütün dileklerimi hayatıma çeken büyük bir mıknatısım..![]()
teşekkür ederim jenny.bende sultan gibi bu konuda farkındalığım artsın diye ve bu konu faal kalsın diye paylaşıyorum.yazdıkların süper ve çok ilham verici prenses senin yazılarını okudum ve inanılmaz gaza geldim)umarım hepimiz istediğimiz herşeyi hayatımıza çekeriz8977
güneş her gün yeniden doğar.sizde hayatınızı yeniden oluşturun.mutluluk ve huzur hep sizinle olsun...çekim yasası ile ilgili paylaşımlar farkındalığınızı artırır.bütün dilekleriniz bonusuyla gerçekleşsin..Uzun yıllar süren, çok bedbaht bir dönemden çıktım. Belki de hayatımda ilk kez bir şeyler diliyorum, gerçek anlamda istiyorum. Sizinle paylaşacağım olan biteni, herkese sevgiler, dileklerinizin gerçekleşmesi dileğimle.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.