Doğru insan olup olmadığını sadece zaman gösterir. Bir ilişkide de çok aşık olmak şart değildir, yoksa mantık ilişkileri olmazdı değil mi? Sevgiler...Karşımıza çıkan insanın doğru insan olup olmadığını sizce nasıl anlarız? 2. soru Bir ilişkide çok aşık olmak şart mıdır sizce?
Doğru insan olup olmadığını sadece zaman gösterir. Bir ilişkide de çok aşık olmak şart değildir, yoksa mantık ilişkileri olmazdı değil mi? Sevgiler...
Karşımıza çıkan insanın doğru insan olup olmadığını sizce nasıl anlarız? 2. soru Bir ilişkide çok aşık olmak şart mıdır sizce?
çok seviyorsun diyelim ama aşk farklı bir şey onu anlamak zor...o kişi seni çok seviyor ve mutlu etmek istiyor sen de seviyorsun fakat onun gibi aşık değilsen, o zaman ne olacak...
25889 25889 25889Doğru insan değil, doğru ilişki vardır .....
Şöyleki; çok seviyorsan sevginde erirsin ve ortada sen yada o kalmaz.
Aşk bir sonuç değil süreçtir....
Dolayısıyla başlangıçta aşık olduğunu düşünmek zaten kendini kandırmaktır.
"İlişkileri besleyen sevgidir; Sevgide; minnettarlık, sevecenlik ve birlik duygusu vardır....
Eğer bu üç duyguyu hissediyorsan seviyorsun demektir"
bence doğru insanı arayıp durmak yerine önce kendimizi doğru bir insan haline getirmeye çalışmak daha doğru olacaktır.kendimize soralım ben ne kadar doğru bi insanım?bunun cevabını iyi bi şekilde verebilirsek kendimize,doğru insanlarla karşılaşmamız çok daha kolay olacaktır956k çekim yasası ne der:benzer benzeri çekerneseli56
kesinlikle katılıyorum herkes mükemmeli istiyor ama kimse çaba sarfetmiyodunk56bence doğru insanı arayıp durmak yerine önce kendimizi doğru bir insan haline getirmeye çalışmak daha doğru olacaktır.kendimize soralım ben ne kadar doğru bi insanım?bunun cevabını iyi bi şekilde verebilirsek kendimize,doğru insanlarla karşılaşmamız çok daha kolay olacaktır956k çekim yasası ne der:benzer benzeri çekerneseli56
Doğru insan değil, doğru ilişki vardır .....
Şöyleki; çok seviyorsan sevginde erirsin ve ortada sen yada o kalmaz.
Aşk bir sonuç değil süreçtir....
Dolayısıyla başlangıçta aşık olduğunu düşünmek zaten kendini kandırmaktır.
"İlişkileri besleyen sevgidir; Sevgide; minnettarlık, sevecenlik ve birlik duygusu vardır....
Eğer bu üç duyguyu hissediyorsan seviyorsun demektir"
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.