Dua isteği

Alice in Wonderland

New member
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
O0 sevgili forum arkadaslarım :(

çalıştığım iş yeri okadar uzağa taşınıcak ki sabah 5 te çıksam 8 de anca işe yetişebileceğim :( karar aşaması olduğu için bir mucize ile iptal edilmesini diliyorum. Sizden ricam lütfen bu mucizenin olması için bana dua ,enerji yada içinizden ne gelirse yollarmısınız :(

sevgi ile huzurla kalın :(

O0 sevgili forum arkadaslarım :(

çalıştığım iş yeri okadar uzağa taşınıcak ki sabah 5 te çıksam 8 de anca işe yetişebileceğim :( karar aşaması olduğu için bir mucize ile iptal edilmesini diliyorum. Sizden ricam lütfen bu mucizenin olması için bana dua ,enerji yada içinizden ne gelirse yollarmısınız :(

sevgi ile huzurla kalın :(

inşallah senin gönlüne göre olur. hayırlısı olsun arkadaşım, bir kapı kapanmadan başka kapı açılmaz. eğer taşınırsa da daha güzel kapılar açılsın inş.

aminnn

inşallah senin gönlüne göre olur. hayırlısı olsun arkadaşım, bir kapı kapanmadan başka kapı açılmaz. eğer taşınırsa da daha güzel kapılar açılsın inş.

aminnn

teşekkür ederim ağla2dua lar en güçlü mucizelerdir umarım kabul olur Allah huzurun da :( teşekkürler ağla2

agl34herkese teşekkür ederim. çok mutsuzumagl34 hiç istemiyorum okadar uzaga taşınmak agl34

kendine izin ver, baskı seni istemediğin şeye daha çok çeker, kendini akışa bırak, duygularını olduğu gibi kabul edip onları serbest bırakman senin yararına olur, olan her şey bizim hayrımıza oluyor, teslimiyet içinde olmanı diliyorum.

Korkuyu Yok Etme Meditasyonu | Beki Bisa

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri