Duymadığına inanmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iyesil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iyesil

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Herşey Google'a "telkin" yazmakla başladı. Uzun zamandır kişisel gelişim kitapları okuyordum, hala da okuyorum.. Bazı problemlerim nedeni telkin cd'lerini denemek istedim. Başka bir siteden telkin mp3'ü indirdim.. Sadece müzik sesi geliyordu.. Kendi kendime "bu ne len, kimi kandırıyorsunuz?" dedim.. Sonra ne oldu hatırlamıyorum; hayatimdegisti.com'a geldim.. Buradan da telkin mp3'lerini indirdim.. Bunlarda da telkin melkin yoktu.. Haydaaa derken sıkça sorulan sorularda bu telkinlerin duyulmadığını ve duyulmamasının daha doğru olduğunu okudum... böyle olmasının bir mantığı da vardı aslında, ama "benim duymadığımı bilinçaltım nasıl duyacak?" diye kendime sordum... Biraz düşününce "bilinçaltını görmeden varlığına inanıyorsun da, duymadığını duyabileceğine neden inanmıyorsun?" dedim.. Diğer taraftan denemenin bir zararı yoktu... 5 tane telkin indirdim.. Son 3 gündür gecem ve gündüzüm kuş sesleri, dalga sesleri, sanki bir ormanda yaşıyorum.. İlk gün gerçekten hafif başağrısı gibi rahatsız olduğum zamanlar oldu.. Sebebi telkinler olmayabilir.. sonrası o su sesini sanki kulaklarımdan su giriyor, tüm beynimi şarıl şarıl yıkıyor ve sular boynumdan aşağı akıyor gibi hissetmeye başladım, müthiş rahatlama veriyor, sanki fiziki olarak beynim yıkanıyor....Şu an için tam sonucu paylaşmak için erken olabilir ama tecrübelerimi paylaşmaya devam edeceğim.; Plasebo etkisi midir? Gerçekten bilinçaltım kontrolü bilincime mi bırakmaktadır? Bunu zaman gösterecek.... emeği geçen herkese teşekkür ederim..

Hoşgeldin iyesil :) İlk 7 gün bende de başağrısı yapmıştı ama sonradan geçiyo o. Biraz daha sabredersen telkinlerin plasebo etkisi olmadığını görürsün. Sevgilerle :)

Dördüncü günüm; kendimi çok çok çok daha iyi hissettiğimi, hayata gerçekten daha güvenle baktığımı, daha kaygısız olduğumu söylemeliyim... Diğer taraftan benim dışımda ama beni olumlu etkilemesi muhtemel bazı gelişmeler oluyor, bu olayları gerçekleşirse daha sonra yazacağım... Tüm bunları telkin dinleme ile bağdaştırmakta zorlanıyorum... Açıklanması kolay olmayan bir konu.. emeği geçen herkese tekrar teşekkürler, sanırım her gün teşekkür edeceğim :-)

Beşinci günüm; düzenli olarak Ego-güven arttırıcı, Suçluluk duygusu, Mutluluk, Kendine güven telkinlerini dinliyorum.. Kendimi depresyona sokmaya özellikle çalışıyorum, olmuyor... :-) Sabahları çok erken ve dinlenmiş olarak kalkıyorum.. Yıllardır psikologlara, Cipralex'e ödediğim paralara dahi üzülemiyorum... çok mutluyum çok.. gerçekten abartmıyorum... bunun açıklanması imkansız; duymadığım fark edemediğim bir telkin 6 yıldır yaşayamadığım hayatımı geri veriyor.. Bu kadar basit miydi çözüm? Allah razı olsun Atakan Beyden ve emeği geçen diğerlerinden... çok teşekkür ederim... çekirdek inancımı da öğrenmem lazım en kısa zamanda...

Altıncı günüm; hala mutluyum... gelip geçici değil galiba... :-)

Yedinci günüm; kulaklık yüzünden kulaklarımın derisinde deformasyon oluştu.. :-) Hiç çıkarmıyorum çünkü...uzun uzuuuunn zamandır hiç olmadığım kadar mutluyum.... sanki şu küçük dağları ben yarattım... :-)

Bugün sanırım 30. günüm.. 7. günden sonra foruma girip yazamadım. Sanmayın ki büyü bozuldu. Hala mutluyum.. Arada gelip gitmeler oldu ama tecrübeli arkadaşların sözünü tuttum ve telkinleri dinlemeye devam ettim. Şu an sadece Ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinliyorum.. En çok bu ikisinden fayda görüyorum... 21. gün ara falan vermedim.. Tecrübesi olan varsa yazsın lütfen; ara vermeden dinlersek, problem olur mu? hepinize çok selamlar...

Çekirdek inançları 10 gün dinleyip 3 gün ara vererek dinlenilmesi tavsiye edilmişti ego güçlendirici ve diğer telkinler için bişey duymadım fakat 21 gün dinleyip 1 hafta ara verme olarak dinleme setleri var.mutlaka dinlenme uygula ama süresini kendin de belirleyebilirsin ister 1 gün ara ver ister 3 gün

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri