EFT HAKKINDA

Ynt: EFT HAKKINDA

Sevgili İzümi,
eft ile ilgili deneyimlerini ve neleri iyileştirebildiğini bizlerle paylaşırsan çok seviniriz hismiley

aslında ben henüz çok yeniyim bu konuda...
skorpy'den öğrendim, dün kitabı aldım ve hemen kitabı bitirip (zaten hemen okunuyor) uygulamaya başladım...
skorpy'nin daha çok deneymi vardır ama...

ben normalde dik oturduğum zaman sırt ağrıları çekerdim, dün 3 kez eft yaptım hala sırtım ağrımıyor..
pek fobim olmadığı için daha net birşey söyleyemeyeceğim, ama annemin uçak fobisi gitmiş gibi gözüküyor... cilgin897

ilerleyen günlerde deneyimlerimi uzun uzun yazarım çünkü ben bu işin peşini bırakmayacağım bisiklet
şimdi ki araştırma konularımın başında eft var 44

bir de; you-bube da eft yazınca hem hikayesi hem de teknikleri anlatılıyor bence çok faydalı.. sapkal89

Yeşim Cimcöz'ün sitesinde bir eft el kitabı var ondan da yararlanabilirsin, ben de Mürüvvet Murat'ın kitabını aldım okudum bir dönem uyguladım fakat sonra bıraktım peşini bu işin yine devam etmeyi düşünüyorum paylaşımların için teşekkürler izumi sevgiler hismiley actionsmile

teşekkürler, hemen siteyi favori listeme aldım, yarın inceleyeceğim..
mürüvvet murat'ı okuyarak başladım ben de super
ama bitmediiiiii, daha daha araştıracağııımmmmmm idea3

Hayal hocam eft ile ilgili bir e kitap göndermişti..oradan okuduğum ve you-tobe da izlediğim kadarıyla (deneme amaçlı kendime dün uyguladım... Takip edenler bilirler.. sakız çiğneyenlere daha doğrusu sakız çiğnenirken çıkan garip seslere acayip, feci, akıl ötesi bir takıntım vardı.... onunla ilgili uyguladım eft yi... Sadece you tobe dakini izlerken tekrar ederek yaptım... Sonuç mu; Bugün bir toplantım vardı...oldukça kalabalık bir toplantı...orada hanımlardan biri sakız çiğniyormuş ((çiğniyormuş)) diyorum çünkü dünden önce böyle bir durumda tamamen İPTAL olurdum ... ne konsantrasyonumu sağlayabilirdim...ne de tek bir kelam edebilirdim... Hatta kadının sakız çiğnediğini bir süre sonra farkettim...farkettiğim anda şok oldum... alla alla bi gariplik var... "kadına gülümseyerek bakabiliyorum"un şoku.... sevincli Bu eft'nin mahareti dir sanırsam dusun

Lafı çok uzattım biliyorum ama.. inanın bütün depresif durumları bir kenara ayırıp...şu SAKIZ mevzusunu hepsinden ayrı tutuyordum ve kara kara düşünüyordum bir yere giderken inşallah ağzında cakkıdı cakkıdı sakız çiğneyen biri olmaz diye... Kalıcı bir etkidir de ömrümün sonuna kadar sakız çiğnerken gördüğüm herkese gülümseyerek bakabilirim.... utananadam... Bakalım.... bir kaç Sakız vak'a sından sonra net bir sonuca varıp sizlere yine bildiririm son durumu:)))

Venüscüm harikasın valla, ben de devam edeyim eft uygulamalarıma yeniden gulensmiley

venüs teşekkürler teşekürler teşekkürler..sakız derdi bendede var şimdi şu elimdekini dikeyim hemn yapıcam..ya her şeye şifa veriyoruz..sakız aklıma gelmiyor

sağol

EFT Hakkında bilgi veren bir video
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=RR-Gez21Qx8[/youtube]

kitabı bulamadım.Sipariş verdim.cumartesi gelecek.arkadaşlar eft çok ilgimi çekti.Bu konu ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.Bu konuya adamakıllı bir eğilelim bence.deneyenler mucizeden bahsediyor.Bende internette inceledim.Gerçekten bir mucize.

bugün alnımda çıkan benimsi şey için doktora gittim arkadaşlar...
doç.dr.'a "EFT yapıyorum acaba hızlı mı vurdum dedim" kadıncağız anlamadı ama ben çok eylendim khkh56

y789 khkh56 khkh56

ben hala telkinlere ve eft ye devam ediyorum eft mükemmel bende eft yaptıktan sonra büyük bir rahatlama oluyor yani eft deki gibi kendimi tümden ve derinden olduğum gibi kabul ediyorum özellikle gamut prosedürü çok ilginç sanki beyni aldatıyor yada bana öyle geliyor ama şundan eminim çok uğraşılmış ve eft de hiçbirşey gözardı edilmemiş mürüvvet murat eft nin yazarı onada çok teşekkürler çünkü çok sade bir dille analatılmış herşey herkesin kolayca anlayabileceği
tarzda kısaca tekniğe devam ediyorum ve halen yararını görüyorum yapan arkadaşlarında burada fikirlerini yazmasını isterim çünkü eğer bende işe yaradıysa belki sizdede işe yarar bir insanın bile bizim sayemizde mutlu olması gerçekten çook mutluluk verici herkese sevgiler saygılar
music45

Eft güzel bir teknik ama işin inceliklerini bilmek lazım...
sorunun kökenine inebilmek için biraz ustalık gerektiriyor
şunu söylemek gerekir ki faydalı bir teknik
özellikle geçmişteki negatif anılara eft uygulaması yaparsanız
ve gün içinde hissettiğiniz duygulara eft yaparsanız telkinlerle birlikte çok faydasını görürsünüz
mürüvvet hanımın kitabını bende tavsiye ederim actionsmile

arkadaşlar,

müvürrev murat 7 kez vurun demiş ama internette vuruşlar daha uzun..
siz nasıl yapıyorsunuz..
ben 3 kere tekrarlama yapıyorum, o sirece vuruşlar yapıyorum, yanlış mı acaba?
gerçi işe yarıyor bence ama dusun

bence burda vuruş adedi çok önemli değil zaten üzerinde çalıştığın şeyi söyleyerek yaptığın için sayamıyorsun ama ben saymıyorum belki 10 kere oluyor belki 14 kere her neyse önemli olan tekniği sırasına göre doğru olarak yapmak ve en önemlisi de gamut prosedürü bence vuruş adedi pek fazla önemli değil ama 7den fazla vurduğuna emin ol hee bide unutmadan sabah kalktığında hemen yaparsan daha fazla yararını görüyorsun en azından bu bende böyle oluyor vuruş sertliğide çok önemli değil bence çünkü vurduğumuz yerler vücuttaki meridyenlerin yüzeye en yakın yerleri herşeyde olduğu gibi bu tekniktede belki en önemli şey tekrar ve süreklilik sevgiler izumi

eft dokunarak ya da ovalayarakta yapılabiliyor aslında ama skorpyninde dediği gibi sayısı çok önemli değil 7den az olmasında sayıya odaklanırsan bu sefer duyguya ve konuya odaklanamazsın

bi şey sorcam,
eft uygulamayı öğrenmek için illa ki kitap almak şart mı,mesela internetteki
bilgiler yetmez mi, 4897 4897
çünkü öyle bir yerde oturuyorum ki, maalesef sanki mahrumiyet bölgesi sadanim sadanim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri