Eğer Secret Gerçeksee...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ijj10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ijj10

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Eğer secret gerçekse düşüncelerimiz neyse gerçekleşiyorsa o zaman.
Medya inanılmaz bir güç.
Düşünün haberleri yüzbinlerce kişi izliyor.Beyindeki her düşünce istisnasız gönderiliyor evrene.Haberlerde kaç aydır domuz gribi var.Domuz gribinin yayılmasının hızlanışının sebebi bu olabilir mi?Ekonomik kriz de öyle

Ne manyak fikirlerim var yapartysmileypartysmileypartysmiley

Evet bu yüzden uyarmak gerekiyor çevremizi sanırım ,hayır olamaz deyip krizi ,gribi ,kazayı ,kavgayı çekiyoruz.düşündükçe artıyor .Ne yapmalıyız unutmalıyız savaşı istemiyorsak barışa odaklanmak gibi dimi .........ve bence secret gerçek super

Bence düşüncen domuz gribiyle tamamen alakasız. Gerekli önlemleri almaz, önüne geleni şap şup öper, ellerini yıkamaz, milletin suratına aksırır tıksırırsan düşünsende düşünmesende grip artar!..

halam domuz gribinden vefat etti

hemde nasıl bılıyormusunuz

kanserdi
yıllardır da direniyordu kansere
senelerce daha yasayabılırdı

kemoterapiye gittigi hastanede h1n1 virusu kaptı
ve gripten vefat etti

en guvenlı en ıyı korunması gereken
hatta tedavı ıcın kostugumuz yerde...

kuantum fiziği...
gerçek

olumlu dusunmenın gucu...
gerçek

ama kader
hepsinde daha gercek

tabıkı olumlu dusunelım ama
tedbiride elden bırakmayalım

tabiki olumlu dusunelım ama
sirketimizin satısları dustuyse
hammadde fiyatları arttıysa
kazanc azalıp harcamalar arttırsa
kım karsısında durabılır ekonomık buhranın?

herşey bizim kontrolumuzde
ama
KAPASITEMIZ YETTIGINCE

halam domuz gribinden vefat etti

hemde nasıl bılıyormusunuz

kanserdi
yıllardır da direniyordu kansere
senelerce daha yasayabılırdı

kemoterapiye gittigi hastanede h1n1 virusu kaptı
ve gripten vefat etti

en guvenlı en ıyı korunması gereken
hatta tedavı ıcın kostugumuz yerde...

kuantum fiziği...
gerçek

olumlu dusunmenın gucu...
gerçek

ama kader
hepsinde daha gercek

tabıkı olumlu dusunelım ama
tedbiride elden bırakmayalım

tabiki olumlu dusunelım ama
sirketimizin satısları dustuyse
hammadde fiyatları arttıysa
kazanc azalıp harcamalar arttırsa
kım karsısında durabılır ekonomık buhranın?

herşey bizim kontrolumuzde
ama
KAPASITEMIZ YETTIGINCE
Başın sağolsun Orçun'cum ya üzüldümagl34

Ay canim basin sagolsun .Benim de icimden gecenler aynisi .Tedbiri elden birakmamak .Eger Allah yanina almaya karar verdiyse yapacak birsy yok .

Ay canim basin sagolsun .Benim de icimden gecenler aynisi .Tedbiri elden birakmamak .Eger Allah yanina almaya karar verdiyse yapacak birsy yok .
O kadar insanları öpüyorum bi domuz gribi olamadım yaay789en azından geçirseydim de vücudum şu H1N1 e dirençli hala gelseydi. şimdi mutasyona da uğradı yandık vallakhkh56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri