Ego Güven Güçlendirici New Age

Merhaba ben erdal. Kişisel gelişimle ilgilenen biriyim. Sitenizin buna katkıda bulunacağına inanıyorum.başarılarınızın devamını dilerim.
Not:ben çok uğraşmama rağmen mp3 cd si indiremedim.indirmiş olduklarım sadece ney ve su sesi içeriyor telkin içermiyor.bir hata mı yapıyorum acaba....

telkin mp3 lerinden ilk kez güven ve suçluluk olanları indirdim ancak mp3 içersinde telkin geçmiyor mesela su versiyonunda doğa yada sadece su ırmak sesi var bu normal mi yoksa eksik kalan birşey mi var? Ayrıca telkin mp3lerini dinlerken ayrıca telkin içerği yazısını da okumak gerekli midir? sevgiler

yanlış yapmıyorsun, telkinler subliminal yöntemle kayıt edildiği için sadece müzik duyuyorsun.. ya da su sesi...

mrb arkadaşlar ben bişey dinleyemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
suradan indir burdan dinle diyolar ama bişey yapamıyorum

New Age i daha önce indirenler bana gönderebilirmi???

evet arkadaşlar ben de new age dinlemek istiyorum.Önceden indirmiş olanlar benimle paylaşabilir mi?

Arkadaşlar öncelikle new age versiyonu ego güçlendiricinin 2007 eski versiyonudur, yeni şimdiki versiyonun yok malesef new age tarzı illada isteyen varsa özelden ulaşsın bana gönderiyim ben ama yenisini tavsiye ediyorum haberiniz olsun

Arkadaşlar öncelikle new age versiyonu ego güçlendiricinin 2007 eski versiyonudur, yeni şimdiki versiyonun yok malesef new age tarzı illada isteyen varsa özelden ulaşsın bana gönderiyim ben ama yenisini tavsiye ediyorum haberiniz olsun

Demişim daha önce isteyen çoğaldı ben mail için upload yapıyorum çok zamanımı alıyo ayrıca bende her zaman olmayabilirim ama daha pratik yöntemi var bi arkadaşımız zaten toplamış daha önce bir araya ben ordan indirmiştim sizde indirebilirsiniz.
http://www.hayatimdegisti.com/forum...utun-telkin-muzikleri-tek-sayfada-burada.html

bu telkinleri yine düşük seste müziksizde verseniz aslında kullanım olarak çok rahatlar başka müzikleerlede beraber dinlenebilir. bunlardan herhalde zaten gelir elde edilmiyor sizin için bir problem olmayacaksa böyle bişey çok makbule geçerdi. verilen müzikleer güzel olsada hepsi uyku getirici ve sürekli aynı şeyleri dinlemek elbette bir noktadan sonra sıkıcı oluyor. ve sadece telkin olsa gece yatarken dinlemekte rahat olurdu.

olup bitenden bişey anladıysam arap olayım bu ne abi yaaaaaaaa

piyanao versiyonu yapılacak mı 4 gözle bekliyoruz

selam bende aranıza yenı katıldım muzık nerden yuklenıyor yardımcı olursanız sevınırımkrzm67

arkadaslar new age i artık indiremiyormuşuz elinde olan varsa bana maille gönderebilirmi acaba genelde herkesin en hoşuna giden telkin o galiba merak ettim bendeactionsmile

merhabalar, new age tarzını ben de seviyorum,ama telif kakkı sorunundan dolayı kaldırılmış.bana bu telkinleri göndermeniz mümkün mü?teşekkürler...

ya şu new age neden yok ... ya bırını eklesem bana atıverse :D

merhaba elif hanım,ben de zar zor buldum.dilerseniz paylaşayım.buraya mı ekliyeyim?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri