Elif81 ve Merali'nin Doğum Günü

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Elif81 ve Merali bugun doğum günlerini kutluyor.Her iki üyemiz içinde bu yılın çok iyi geçmesini diliyorum...
İyi ki doğdunuz mutlu seneler.... blissy

Ynt: Elif81 ve Merali'nin Doğum Günü

nice gelişim dolu yıllaraaaaaaaaa s456 s456 s456

mutlu yıllar, yeni yaşınızda herşey gönlünüzce olsun.

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=SiICITvwaow[/youtube] her ikinizin de çoook güzel yeni yaşlar geçirmeniz dileğiyle.. mutlu .. huzurlu.. sağlıklı.. başarılı seneler.. b456

Doğum günümü kutlayan ve kutlamayan arkadaşlara teşekkür ediyorum actionsmile

kutlayamayanlardan başı çeken olarak selamlar diyorum önce
doğum günün kutlu olsun selam olsun Elif
hediye niyetine olsun bendende redif
yaşamında günlerin sürdürülsün zarif
karşına çıkanlar olsunlar anlayışlı arif

hayatına dolsun huzur mutluluk her daim
bunlarla dost olasın ebedi ve de kadim
sevinçler yaşa ailenle beraber her mevsim
işte solmasın sonsuza zihindeki bu resim.
bunu kabul buyur bütün kutlayamayanlar adına sapkal89

iyiki doğmuşsunuz doğum gününüz kutlu olsun

kiss3elif81 ve meral dogum gününüz kutlu olsun hayat ışığınız hiç sönmesin.nice yıllara.... alk78

kusura bakmayın pc başına ancak oturbildim..hayırlı,mutlu sağlık ve sevgi dolu bir hayat diliyorum...

turgay0101 ' Alıntı:
doğum günün kutlu olsun selam olsun Elif
hediye niyetine olsun bendende redif
yaşamında günlerin sürdürülsün zarif
karşına çıkanlar olsunlar anlayışlı arif

hayatına dolsun huzur mutluluk her daim
bunlarla dost olasın ebedi ve de kadim
sevinçler yaşa ailenle beraber her mevsim
işte solmasın sonsuza zihindeki bu resim.
bunu kabul buyur bütün kutlayamayanlar adına sapkal89

çok güzel çok teşekkür ederim benim için çok anlamlı bir hediye oldu gulensmiley

çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım smiliyface

çok teşekkür ederim ederim atakan bey , arkadaşlar.. böyle bir başlığı görünce çok duygulandım.. bunu hiç beklemiyordum doğrusu.. çok teşekkürler.. tabi ben bu başlığı günler sonra gördüm 44

merali ' Alıntı:
çok teşekkür ederim ederim atakan bey , arkadaşlar.. böyle bir başlığı görünce çok duygulandım.. bunu hiç beklemiyordum doğrusu.. çok teşekkürler.. tabi ben bu başlığı günler sonra gördüm 44
Doğum günü olan arkadaşlarımıza radyoda parçalar armağan ediyoruz onları da kaçırdınız demek ki..
gogogo 956k

Doğum gününüz kutlu olsun; Sağlıkla mutlulukla....

Forumumuzun ilk ve sanırım tek yıldız şampiyonu Elif-81 ve Merali doğum gününüz kutlu olsun.Nice yıllara...

turgay0101 ' Alıntı:
tuh788 rekor bende artık

Hepinize çok teşekkür ediyorum ve radyoda çalan şarkıları kaçırdığım için de üzülüyorum bir yandan djj olsun yine de düşünüp de çaldığınızı bilmek de çok güzel dünya güzel herşey güzellllllllllllllllllll sizler güzelsiniz cilgin897 ve yine söylüyorum bu site ve sizler değişimimde çok büyük önem taşıyorsunuz artık hayata farklı bir pencereden bakıyorum ben karamsarlık penceresini kapatıp iyimserlik ve umut dünyasının penceresini açtım hayatıma kiss3 kiss3 kiss3

hayatimdegisti ' Alıntı:
merali ' Alıntı:
Doğum günü olan arkadaşlarımıza radyoda parçalar armağan ediyoruz onları da kaçırdınız demek ki..
gogogo 956k

malesef ağla

hayatimdegisti ' Alıntı:
merali ' Alıntı:
gogogo 956k

malesef ağla

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri