B
BURCU GELEGEN
Guest
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ
Senin sayende bende yazdıklarını not aldım ve tekrarlıyorum blissy
Senin sayende bende yazdıklarını not aldım ve tekrarlıyorum blissy
canım bir süredir yokum buralarda yazını henüz okuyabildim. hani demişin ya 8 yasında bas etme mevzusu... canııım elifimmm onlar o kadar cadı bir o kadar da melekimsi varlıklar ki akıl sır ermes canım bacım 44 bu sebepten hiiç geleceği düşünme sadece sana olan sevgisine bakta aranızdaki bu yüce bagın güzelliğini gör... kızdırmış korkutmuş yine dayanamamış birlikte ağlamışınız y789 her ne olursa olsun aranızda güçlü bir sevgi yumagı var demektir... umarım gelecekte benimde başıma gelir thumbsanimelif malkoç ' Alıntı:Offfffff yine canım sıkkın midem sinirden berbat durumda benim ufaklık fena kızdırdı beni bugün çok korkuttu ve üzdü önce kızdım söylendim sonra oturup birlikte ağladık birlikte büyüyoruz işte böyle bazen o bana annelik ediyor bazen de bebek gibi davranıyor , 8 yaşındayken başedemessem 18 yaşında hiç başa çıkamamaktan korkuyorum dusun ağla 4897
Bugle ' Alıntı:Rica ederim Elifcim..Eft'den çok fayda bulan arkadaşlarım var.Ben de ciddi bir şekilde ilgilenmek istiyorum artık... super
arkadaşlar zevkle size katılırım banada haber verin olurmu blissyelif malkoç ' Alıntı:Bugle ' Alıntı:Rica ederim Elifcim..Eft'den çok fayda bulan arkadaşlarım var.Ben de ciddi bir şekilde ilgilenmek istiyorum artık... super
Bursada eft tekniğini öğreten bir yer buldum fakat katılım çok az olduğu için şu an eğitim veremiyorlar, eğitim sadece 2 gün sürüyor cumartesi ve pazar böyle olmasına rağmen rakam olarak oldukça yüksek, acaba diyorum eft tekniğini kendimiz
öğrenemez miyiz bir çok sitede uygulamarı var fakat eğitim almadan uygulamayın diye notlar da var , bu konu hakkında bir kitap buldum, fakat kitap kitapçılarda yok pazartesi gelme ihtimali var umarım daha detaylı bilgiler vardır buglecim bu konuyla senin de ilgilendiğine sevindim bilgilerini paylaşırsan çok sevinirim smiliyface
sevgiler actionsmile
elifim etki tepki olayı var bilirsin 44 senin oluşturdugun bir mekanızma var e telkinler senin kalkanı kırdıgı vakit belirgin degişiklikler göreceksin içsel konusmalar ve imgelemelerle baslamışın sen yola zaten 44 benceelif malkoç ' Alıntı:Tellinleri dinlemeye başlayalı üçüncü haftamın sonundayım, gece gündüz dinliyorum yine de gözle görülür , hissedilir bir gelişme yok gibi , etki etmiyor mu acaba bana dusun dusun dusun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.