ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Senin sayende bende yazdıklarını not aldım ve tekrarlıyorum blissy

Bu bilgiler zaten epeydir vardı ama uygulayamıyordum bir türlü sağolsun asisler ve onun yazdığı bilinçaltı ile ilgili yazılarını okumak biraz daha netleştirdi düşüncelerimi ve içsel konuşmalar yapıyorum artık , imgelemeler yapıyorum , herşeyin iyiye doğru gittiğini biliyorum ve kendi kendime de telkinlerde bulunuyorum her şey çookkkkkkk güzel blissy blissy blissy smiliyface ve sizlere de tavsiye ediyorum burcucum sevindim seninde tekrarlamana blissy herşey daha güzel olacak hismiley

Zor bir gündü aşırı sıcaktı hava.Bugün eft tekniğini araştırdım ve biraz bilgi topladım, bursada da eğitim alabileceğim yerleri buldum gerçekten çok güzel ve işe yarayan , kısa sürede sonuç veren bir teknik hemen öğrenmek ve uygulamak istiyorum hayatıma umarım kursa katılabilirim yeterli sayıda kişi olması gerekli ve maddi yönden ucuz bir eğitim değil ama yine de bu eft eğitimini almayı çok istiyorum ve başarıcam bu konuda uygulaması ve bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşımlarını bekliyorum. yrl78

elif malkoç ' Alıntı:
Offfffff yine canım sıkkın midem sinirden berbat durumda benim ufaklık fena kızdırdı beni bugün çok korkuttu ve üzdü önce kızdım söylendim sonra oturup birlikte ağladık birlikte büyüyoruz işte böyle bazen o bana annelik ediyor bazen de bebek gibi davranıyor , 8 yaşındayken başedemessem 18 yaşında hiç başa çıkamamaktan korkuyorum dusun ağla 4897
canım bir süredir yokum buralarda yazını henüz okuyabildim. hani demişin ya 8 yasında bas etme mevzusu... canııım elifimmm onlar o kadar cadı bir o kadar da melekimsi varlıklar ki akıl sır ermes canım bacım 44 bu sebepten hiiç geleceği düşünme sadece sana olan sevgisine bakta aranızdaki bu yüce bagın güzelliğini gör... kızdırmış korkutmuş yine dayanamamış birlikte ağlamışınız y789 her ne olursa olsun aranızda güçlü bir sevgi yumagı var demektir... umarım gelecekte benimde başıma gelir thumbsanim

Çok teşekkür ederim bugle daha detaylı bilgiler bulabildim sayende actionsmile

Emel aramıza tekrar hoşgeldin, epeydir ses çıkmıyordu senden ne güzel yazmışsın evet aramızdaki bağ ve birbirimize olan sevgimiz çok çok kuvvetli umarım böyle tatlı bela senin de başına gelir k8908

Elif msnde yazmışsın ama ben çok geç farkettim özür dilerim bugün yardımcı olacağım size

Rica ederim Elifcim..Eft'den çok fayda bulan arkadaşlarım var.Ben de ciddi bir şekilde ilgilenmek istiyorum artık... super

Burcucum özre ne gerek var olsun acelesi yok blissy

Bugle ' Alıntı:
Rica ederim Elifcim..Eft'den çok fayda bulan arkadaşlarım var.Ben de ciddi bir şekilde ilgilenmek istiyorum artık... super

Bursada eft tekniğini öğreten bir yer buldum fakat katılım çok az olduğu için şu an eğitim veremiyorlar, eğitim sadece 2 gün sürüyor cumartesi ve pazar böyle olmasına rağmen rakam olarak oldukça yüksek, acaba diyorum eft tekniğini kendimiz
öğrenemez miyiz bir çok sitede uygulamarı var fakat eğitim almadan uygulamayın diye notlar da var , bu konu hakkında bir kitap buldum, fakat kitap kitapçılarda yok pazartesi gelme ihtimali var umarım daha detaylı bilgiler vardır buglecim bu konuyla senin de ilgilendiğine sevindim bilgilerini paylaşırsan çok sevinirim smiliyface
sevgiler actionsmile

elif malkoç ' Alıntı:
Bugle ' Alıntı:

Bursada eft tekniğini öğreten bir yer buldum fakat katılım çok az olduğu için şu an eğitim veremiyorlar, eğitim sadece 2 gün sürüyor cumartesi ve pazar böyle olmasına rağmen rakam olarak oldukça yüksek, acaba diyorum eft tekniğini kendimiz
öğrenemez miyiz bir çok sitede uygulamarı var fakat eğitim almadan uygulamayın diye notlar da var , bu konu hakkında bir kitap buldum, fakat kitap kitapçılarda yok pazartesi gelme ihtimali var umarım daha detaylı bilgiler vardır buglecim bu konuyla senin de ilgilendiğine sevindim bilgilerini paylaşırsan çok sevinirim smiliyface
sevgiler actionsmile
arkadaşlar zevkle size katılırım banada haber verin olurmu blissy

Elbette emelcim ne demek sapkal89

Tellinleri dinlemeye başlayalı üçüncü haftamın sonundayım, gece gündüz dinliyorum yine de gözle görülür , hissedilir bir gelişme yok gibi , etki etmiyor mu acaba bana dusun dusun dusun

[youtube=425,350]RR-Gez21Qx8[/youtube]
Eft ile ilgili bir kitap var elimde.Mürüvet Murat'ın sistem yayıncılıktan çıkmış,EFT Duygusal Özgürleşme Tekniği.. Kursa gitmek tabiki daha etkili ama kitapta oldukça güzel anlatılıyor..

Bugle eklemeyi öğrendin ya hani bunu da düzeltsene yaf gulensmiley bak düzelt de oradan gir ayarla bakalım 956k

elif malkoç ' Alıntı:
Tellinleri dinlemeye başlayalı üçüncü haftamın sonundayım, gece gündüz dinliyorum yine de gözle görülür , hissedilir bir gelişme yok gibi , etki etmiyor mu acaba bana dusun dusun dusun
elifim etki tepki olayı var bilirsin 44 senin oluşturdugun bir mekanızma var e telkinler senin kalkanı kırdıgı vakit belirgin degişiklikler göreceksin içsel konusmalar ve imgelemelerle baslamışın sen yola zaten 44 bence

Yaptım Emelcim.. sen de beğenecek misin bakalım videoyu..Yannız sanırım karıştırmışım , doğan cankunun videosunu iki ayrı konuya da yapıştırmışım..olacak artık o kadar... 44

Buglecim zaten ben de o kitabı sipariş verdim fakat kitapçılarda yoktu yarın gelme ihtimali var umarım gelir
sevgiler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri