ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

ltf elifcim en ufacık terslikte umudunu kaybetme.herşey bizim için...

insan bazen tüm gücünü kaybedebiliyor işte bugün öyle bir gün

Ben hep gunun sonunda siteye ulasabildigim icin oncelikle insallah diyorum modun biraz olsun duzelmistir Elifcim, lutfen arkadasim en kotu durumlar bile bizim en degerli derslerimiz, sakin olmaya calis kendini olumsuz dusuncelerle besleme, herzaman yaptiginin tam tersini yapmaya calis yani en kotu zamaninda "biliyorum gececek" de ve sadece sakin olmaya calis tercih etmek zor ama inan ise yarar Elifcim, yasamak istemedigimiz zamanlar evren bize yasanacak daha cok ders sunar ne yazikki, hep yasamak iste ama huzurlu neseli saglikli ve bolluk icinde yasamak iste, ve sabirli ol. Seni ve hepinizi seviyorum ve sonsuz sabir diliyorum Elifcim actionsmile

Sağol Ferya yazdıkların ve olumlu sözlerin için gündüze nazaran biraz daha iyi hissediyorum kendimi en azından sakin olmaya çalışıyorum ve güzel şeyler düşünmeye gayret ediyorum biliyorumki mutluluğu hakettim artık hakkım diye düşünüyorum ve bu sitenin, senin gibi güzel düşünen , destek veren arkadaşlarımın olması bana güç veriyor iyi ki varsınız
sevgiler actionsmile

Sende iyiki varsin Elifcim s456

Elif hep diyorum Hayatta hiçbirşey Raslantı Değildir. Madem bizde bu sitede sevgili Atakan sayesinde toplandık tanıştık dost arkadaş ne dersen de işte öyle bir kuvvet oluştu ki bizde inan çok daha iyi olacağız biz buradaysak herşeyin iyi gitmesi için super

Herşeyin iyiye gitmesi umuduyla,herbirimizin hayatlarının günden güne en iyiğe doğru ilerlemesi umuduyla hepinize sevgiler

Akşam bir rüya gördüm çok çok güzeldi ve hayırlara yoruyorum inşallah çıkar acaba bu rüyayı istediğim için , yani bilinçaltımda olduğu için mi gördüm yoksa geleceğe dair birşey miydi bilmiyorum anlamadım yaşayarak öğrenicem sanırım ama çok güzeldi super

[youtube=425,350]-FObUl6V-iI[/youtube]
Rahmetli Zeki Müren ne güzel yorumlamış duygularıma tercüman olmuş sevince herşey dünya bambaşka oluyor biliyorum,
o sevgiyi seveni bir bulursam hiç bırakmıyacağım super

[youtube=425,350]kDSdCWsL3SY&mode=related&search=[/youtube]
Sevgiyi hakedene vermeli actionsmile

[youtube=425,350]4PnLOA00Tho&mode=related&search=[/youtube]
hismiley

Aslinda Elifcim sevgiyi herkesin hakettigini dusunuyorum. Insanlar yeterli sevgi goremedikleri icin mutsuzlar, etraflarina saldiriyorlar korku icindeler. keske haketmedigini dusundugumuz insanlara bile sevgiyle davranabilsek o zaman tas olsa yumusar, gordugu sevgiye insanliga bir sekilde layik olmaya calisir. Ortamlar yureklerimizi cok sertlestirmis sevgiye kapatmisiz kendimizi, ben Turkiyedeyken kalbimin kirilmadigi bir gun hatirlamiyorum diyebilirim ama yinede herkese guleryuz gostermeye sevmeye calisirdim, bu benim ruhsal yapimi ayakta tuttu diyebilirim. Onun icin sevgiyi herkese gostermekten yanayim, bu arad isin ilginci ben eskiden bitkileri hic sevmezdim hic cicegim falan yoktu, simdi neredeyse tuvalete bile bir saksi koyacagim geliyor (annemin tuvaleti kucuk sera gibidir bu arada 12389 )
Sevgi ve Isikla kal hismiley

[youtube=425,350]xAN6nxXxvww[/youtube]

hadi kızlar hep beraber gülmece dagıtalım şöyleee....... sevincli sevincli

Keşke biraz olsun sevginin değerini bilsek koşulsuz sevgiyi öğrenebilseler. Tabi herkesin önce kendini sevmesiyle başlıyor

Bugün bir iş görüşmesine daha gittim , üstelik evime çok yakın bir yerde bu sefer hayırlı bir şekilde olmasını diliyorum. 96

Ay inşallah canım sen güzel olna herşeye layıksın olmazsa üzülmek yok hayırlı değilmiş de geç inan dilediğin işin olacak

Çok sağol Burcucum iyi kalpli dostlarım benim super

Elifcim en hayirlisi olsun, gonlunu ferah tut, insallah en kisa zamanda kiss3

İnşallah Feryacım en hayırlısını diliyorum 96

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri