ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

[youtube=425,350]38Uo6-d8M2E&mode=related&search=[/youtube]
zaman herşeyi unutturuyor en derin yaraları bile kapatıyor ağla

Suskunum hem de çok, kabuğuma çekildim yine, herşeyin aynı olması herşeyin sıkıcılığına tahammülüm yok, güzel olaylar olmalı hayatımda artık yeterrrrr ağla

Canım ya ne olur bi sakin ol lütfen inancını kaybetme
yakınında değilim buradan yardımcı olamıyorum neler oluyor lütfen birşey anlat sıkıcı değil hayat değişimdeyiz olacak dedik düşme lütfen 96

zor günler yaşıyorum bu günlerde , sanki iyiyim ben demekle kendimi kandırıyor gibi hissediyorum ara sıra, pazar gününden bu yana moral olarak sıfır durumdayım , sanki hayat durdu birşeyler kilitlendi akıp gitmiyor gibi geliyor bana,ailemle çatışıyorum bazen tabii çabuk gelip geçiyor , yarın bambaşka birgün olmalı yine de umudum var, erkenden kalkıp hayata dört elle sarılıcam ve bu bunalımlı ruh halimden çıkıcam karar verdim, çok üzüldüm 2-3 gündür toparlanmalıyım artık actionsmile

Şükürler olsun şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum, birkaç saat uyuyup kalkıcam ve sabah bambaşka bir gün olacak ,dışarıda yapılması gereken ertelediğim bir çok işim var onları bitirmeliyim ,akşam üzeri de sevdiğim bir sanatçının konseri var ona gitmeyi düşünüyorum biraz da kendimi şımartayım yeter bu kadar bunalım , herşey güzel, güzel olacak şimdi uyumalıyım wave uykulusmile

konserdesin demii gulensmiley vurdun eglencenin dibine desene darısı basımaaa sevincli

iyi eğlen valla bence de üzüntülerin 3 günü geçmesin mutlulukların daim olsun

ayy geldim geldim dolu dolu bir gündü güzeldi bugün wave hepimizin mutluluğu daim olsun kiss3

hayat sabrımı zorlamaya devam ediyor biliyorum bunlar da geçecek de biran evvel geçse offfffff Allahım terli345 birgün mutlu birgün üzgün

şükürler olsun bugün güzel bir gündü ve beklediğim olumlu gelişmeler yaşadım teşekkürler Allahım ben şunu çok iyi biliyorum en sonunda tüm hayallerim isteklerim dualarım gerçekleşecek 98569

Hayat oyunu mu Burcu doğru mu anladım yoksa yanlış mı 4897

Ben içindeki herşeyi paylaşan biriyim, bazen üzgün oluyorum yazıyorum günlüğüme sonra acaba yazmasamıydım diye düşünüyorum, fakat benim için rahatlama oluyor biraz ve şu an olduğu gibi mutluyken de saklayamıyorum belli ediyorum ve şu an çok mutluyummmmmmmmmm kendimi çok hafiflemiş hissediyorum gelecekten umutlarım çok fazla ve bir sebebi yok hayatımde önemli yeni bir gelişme yok fakat ben çok çok mutlu hissediyorum kendimi hatta kendi kendime gülüyorum bile valla bir gören olsa kesin deli der khkh56 wave wave blissy blissy blissy kiss3 KİM NE DERSE DESİN BEN ÇOK İYİYİM MUTLU HUZURLUYUM KUŞLAR GİBİYİM onayi (maşallah) y789 actionsmile

MUTLUYUM MUTLUYUM MUTLUYUM blissy blissy blissy

Pazartesi veya daha da önce tam istediğim gibi bir işe başlıyorum f678h cilgin897 blissy şükürler olsun Allahım

Hayırlı olsun. tebrik ederim. blissy senin adına çok sevindim.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri