ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

ELİF-81 ' Alıntı:
Bugün üzerimde bir garip hüzün var içim sıkılıyor bilmiyorum nedenini umarım akşama doğru değişir ve bu günde güzelce sona erer
amiinn 96 96

Bugünlerde öylesine yoğun yaşıyorum ki hayatı herşey hızlıca geçip gidiyor ve siteye girmeye hiç vaktim kalmıyor.Bu akşam kardeşime ikince kez kız istemeye gittik ilk seferinde düşüneceklerini söylemişlerdi ve bu akşama gittiğimizde verdiler, mendil aldık geldik, umarım bir ömür boyu en güzel mutluluklar onlarla ve hep birlikte bizimle olur

Bana gelince ben yoğun bir şekilde çalışıyorum bu günlerde, her gün yeni olaylar yeni sürprizler hazırlıyor bana,yeni iş teklifleri alıyorum fakat olduğum yere çok alıştım onlar da bana aynı yerde devam etme fikrindeyim özel hayatımla ilgili ciddi tekliflerde geliyor fakat benim aradığım kişi hala karşıma çıkmadı ve bunlar benim için anlamsız

Hayat hızlı ve güzel bir şekilde akıyor doğan güneş her yeni gün güzel sürprizlerle geliyor wave

elif cim çok sevidim.. gogogo kardeşini her ne kadar tanımasakta hayatimdegisti ailesi olarak sevgilerimizi ilet kendisine... kiss3 uy897

en kısa zamanda kendinle ilgilide bu güzel haberden vermen dileğiyle canım... ark5 (hareket başlamış özel hayatında mutlaka doğru kişiylede tanışacaksın bu kadar alternatifin arasında ) sevincli

sevgiler.. ttli3

elifim isterken o kadar güzel istiyorsun ki gerçekleşmemesi imkansız..

Teşekkürler shamanic ve Hayal abla hepimizin hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle kucak dolusu sevgiler kiss3

elifcim öncelikle hayırlı olsun..senin adına çok sevindim..yeter ki hayatında herşey gönlünce olsun..buraya arada bir girip bizlerle paylaş ya da paylaşma..ama yüzündeki tebessüm daima kalıcı olsun..tüm toplum olarak gülen insanlara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum..biz seni nasılsa gülüşünden tanırız..sevgilerimle.. super

Herşey gönlünce olsun Elif.
Hayal ablanın dediği gibi , o kadar güzel istiyorsun ki olmaması imkansız.

Herşey hepimizin dilediği gibi olsun Coşkun,isteyelim inanalım ve gerçekleşsin,
seni tekrar burda görmek güzel.

Yorgun ve yoğun bir gündü yoğun stresli geçen bir günün ardından ohh eve nihayet gelebildim derken misafirler geldi neyse onlarda gittiler bugün hiç kendimle başbaşa kalamadım insan yalnız kalmayı da çok özlüyor yorgunum uykum var canım sıkkın en iyisi yatmak bir an evvel uyuyayım sabah yine iş var uykulusmile uykulusmile uykulusmile

iyi geceler balım iyice dinlen bir şarkı söyliyeyim gelmişken...aaaaşk kokusu var... havada aaaaşk kokusu var..ben bu şarkının bu kadarını biliyorum..gerisini sen getir bakiiim

hımm şarkının devamı super
aaaşk kokusu var havada aaaşk kokusu var
içimde dört nala kalplerin koşusu var
fazla birşey istemem sevgilim yanımda uyusun
diye gidiyor bu şarkı
Hayal ablacım aşk kokusu mu aldın yoksa sen bakiyım hımmmm??? actionsmile

evet kuzum, önümüzdeki bahara içimizden birçoğu yuva kurmak için çok yoğun olacak bir kaç taneside yuvasını kurmuş olacak.. 96

vayy be hayal abla lıstede kımler var tuyo versene art56art56

tresor ' Alıntı:
<center>
hidetaggdb7.png
</center> vayy be hayal abla lıstede kımler var tuyo versene art56art56
gulensmiley gulensmiley gulensmiley hadi bende merak ettim

bu çok özel burdan yazılmaz..ama iki kişi varki..onların evlilik çanları çalmaya başladı bile ah birde kendileri duysalar ..yanlış adresleri boş verip doğru adrese yönlenseler...gerçi bir tanesinden bayağı ümitliyimde diğerinden ses seda çıkmaz oldu..neyse müzikli ses kaydını yapamadım..başka bir proğram indirticem cana...şimdi kafam bununla meşgul..sonrasına allah kerim..ben kendi isteklerim içinde başkalarının istekleri içinde elimden gelen ne varsa yapıyorum..ben insanlar için daha naaapayım...evrene boooool boool enerji gönderiyorum..kendim için yapıyorsam namerdim...düğün olursa ben sadece yıllardır küflenmenin acısını çıkarcam.. uy897

Sanıyorum ve öyle umuyorum o evlilik çanları çalanlardan biri benimdir hayırlısıyla, e düğün yaparsak da hep birlikte dökeriz kurtlarımızı artık wave uy897 uy897

hayalayaz ' Alıntı:
bu çok özel burdan yazılmaz..ama iki kişi varki..onların evlilik çanları çalmaya başladı bile ah birde kendileri duysalar ..yanlış adresleri boş verip doğru adrese yönlenseler...gerçi bir tanesinden bayağı ümitliyimde diğerinden ses seda çıkmaz oldu..neyse müzikli ses kaydını yapamadım..başka bir proğram indirticem cana...şimdi kafam bununla meşgul..sonrasına allah kerim..ben kendi isteklerim içinde başkalarının istekleri içinde elimden gelen ne varsa yapıyorum..ben insanlar için daha naaapayım...evrene boooool boool enerji gönderiyorum..kendim için yapıyorsam namerdim...düğün olursa ben sadece yıllardır küflenmenin acısını çıkarcam.. uy897
abla özelden yaz bari gözün sevem çatlayacagım yahu göz göre göre şaşkın

Yarın akşam kardeşimin nişanı var eh darısı tüm bekarların başına f678h evde yoğun bir telaş hazırlık var wave wave

gif791iz.gif

ha bu gün ha yarın diye bekliyoduk bu güzel bi haberini....

ne mutlu... ne tatlı telaşlardır onlar... doyasıya her anın keyfini yaşayın...

dediğin gibi darısı tüm bekar dostlara...

kardeşini canı gönülden tebrik eder mutluluklarının sonsuza kadar sürmesini temenni ederim...
bu güzel evilik enerjisinden bolca istiafade ederek sen vasıtasıyla dalga dalga tüm bekar dostlarına yayılmasını sağla.. görevin büyük ark5

coeurnoelvq9.gif

hadi hayırlı olsun elifcim..ömür boyu mutluluklar diliyorum kardeşine..darısı tüm isteyenlerin başına olsun.. t678

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri