ELİFİN GÜNLÜĞÜ

Ynt: ELİFİN GÜNLÜĞÜ

Canım arkadaşlarım hayal abla aöf okuyanlar yarın aöf lelirler yarın sınav var. bana dua edin nolu bu 3 senem inşallah geçerim. sınava girecekler hepinize Allah yardım etsin.

piercvv7zw.gif
canım sana ve tüm sınava girecek arakadaşlara başarılar diliyorum..

bilginiz ihtiyacınız olduğu anda zihninizden cevaplar yolarak sayfalarınıza yansısın..
pierc34a2vz.gif

dilerim hepinizden çok güzel mutlu haberleri duyarız..
pierc1346mq.gif

sevgiler.. kiss3

Günaydınnn hepinize. hayat gerçekten güzelleşiyor. sorunlarımı kendimin çözebileciğime inannıyorum. ara sıra takıntılar oluyor ama. inşallah onlarda düzelecek. dün sabah kalktım işe girmek için kendi kendime bir den bire işyerinde kendi işin gibi çalışırsan seninde aynı iş yerinden olur dedim. nerden aklıma geldiyese...ama istediğim kendime söz geçirebilmek. şu saatte yat şu saatte kalk şu işi yap dedimmi yapabileyim .onuda yaptımmı tamam olacak.

Arkadaşlar merhaba hepinize. bende değişiklikler oldu gibi. bilmiyorum aslında bazen kendimi yanılttığım aklıma geliyor ama. bazende yok ben değiştim diyorum. aslında çaba gösteriyorum. değişmek için içimde çırpınan bir kuş var sanki. bir sorunumu çözemedim. akşamları uyku problemi ders çalışamıyom akşamları diyom sabah sabahları diyom akşam. bu sorun başka kimsede varmı çözdümü çözdüyse nasıl çözdü.

aynen bende öyle haziranın başında 10 dersten sınavım var ve ben halen 1 dersi bitirebildim...
havalardanmıdır nedir hiç ders yapamıyorum...
smiliyface

merhabalar..

bu durum hedefinize giden yolda negatif egonuzun çıkardığı engel..
başarısız olarak hüzün duygunuzu yaşamanızı isteyen size ait olmayan tarafınız..

gelişmemizin değişimemizin bütününe baktığımız zaman doğamıza aykırı olan
bu içsel yerleşmeye çalışan misafirimizi kovmak için değil mi çabamız..

bunun için içinizdeki isteği alevlendirmelisiniz..
önünüzde sınava kadar olan zamanınızı daha iyi değerklendirecek planlar yaparak uygulamada sadık davranmalısınız..

diyelimki açsınız.. mutfakta bir sürü yemek var..
koltuktan kalkıp oaraya gitmek için önünüzdeki engel ne..

bacaklarınız var ve yüremeyi biliyorsunuz olmayan birisi ise sürünerekte olsa gider ve açlık duygusunu ziyafet ile noktalar..

sınavlara girmekteki amacınız ne..
bir sonraki hedefinize yada bir çok avantajı size hazırlayacak olan rahat bir yaşama adım atmak değilmi..

o zaman sınavlara daha keyifle sevgiyle hazırlanmamız lazım değil mi..

tatile giderken yol ne kadar yorucu olsada denizin kumun ve göreceğimiz tüm güzelliklerin heyacanı ile
sıkıntılıda olsa yolculuğa katlanmazmıyız hatta garip bir şekilde bu durumdan hoşlanmaz mıyız..

ertelemeyi bırak telkinide listenize alarak yeni bir çalışma programı uygulayın bence.. ark5

aynı tarihteki sınavlara hazırlanacak olan arkadaşlar birbirlerine denetleme mekanizması kurarak
destek olurlarsa bu konudaki başarılarınzıı hep birlikte kutlayacağımıza eminim..

sevgiler..

arkadaşlar bana çok garip şeyler pluyor. ama ne olduğunu bilmiyom. çok sitresliyim. sanki çok kötü şeyler olacakmış gibi vücudum çok gergin. telkinlerin etkisindenmi ağlamak sitiyorum ağlayamıyorum. geçicimidir acaba. neden oluyor. acaba garip korkular içimde hemen bir şeyler söyleyin.

Bana bir şeyler yazın.

Melekelif seni sınav sitresi sarmış .Öncelikle sakin ol panik yaptığımızda daha kötü oluyoruz.Güzel bi duş al üstündeki negatiflerden kurtul sonra hiç bişey düşünme 15 dakika böyle kal.Hayatındaki hedefleri belirle ve kendine bu hedeflere ulaşmak için bi çalışma planı yap .Hiç bişeyapamayacağın korkusunu içinden çıkar yerine olumlu bişeyler koy.Olumlu düşün.Sitede sınavlarla ilgili bölümü oku.Sana kolay gelsin. smiliyface

melekelif ' Alıntı:
arkadaşlar bana çok garip şeyler pluyor. ama ne olduğunu bilmiyom. çok sitresliyim. sanki çok kötü şeyler olacakmış gibi vücudum çok gergin. telkinlerin etkisindenmi ağlamak sitiyorum ağlayamıyorum. geçicimidir acaba. neden oluyor. acaba garip korkular içimde hemen bir şeyler söyleyin.

bence telkinlerin işe yaradığının da göstergesi olabilir.. telkindense geçicidir zaten..
uzun sürmezse üstünde durma bence.. hepimze arada olur böyle.. ark5
blissy

melekelifcim .. ark5

hepimziin başına benzer durumlar geldi.. gelecektirde.. wave

bunlar dalgalanmalarımız.. b456

içimizdeki blokajlarımızdan tam olarak arınmadıkça karşımıza bizi yıldırmak için bu tarz engeller negatif egomuz tarafından çıkartılacaktır.. sevincli

önemli olan bu dalgalanmalarda kendimizden emin olmak.. 2600

bunun içinde sevgili mustang in de önerdiği gibi hedeflerimiz hali hazırda olmalı..
onlara odaklanarak kenidimizi geleceğe taşımayı bilmeliyiz..
içsel sesimizi olumluya çevirdiğimizde bu yarışmayı biz kazanmış olacağız.. 12389

bu elbette kolayca olmasada başaramayacağımız kadarda zor değildir.. tender45

bu durumlardan seni çıkartacak olanları hazırlarsan her şey daha rahat olacaktır..
olumlamalrın.. şükran duyduğun listen..
seni neşelendirecek hata dans ettirecek bir kaç güzel şarkı..
en sevdiğin film.. 956k

meditasyonlar .. yürüyüşler.. uğurlu taşın.. ttli3

sen hazırlıklı olduğunda bu içsel sıkıntıların kaçacak yer bulamayacak zamanla ve sonunda sende barınamayacaklarını anlayarak yok olacaklar..

91568.gif
sevgiler..

İçimde arasıra değişik eşyler hissediyorum. ama kendimi değiştiremiyorum. umut yolculuğum var. herşey de bir hayır var olduğunu düşünüyorum. Ama kendimi değiştiremiyorum. tembellik konusunda ne yapmam gerek bilmiyom. akşamları kitabı açıyom ders çaloışayım. bir uyanıyorum saat 2 2,5 olmuş bir ara toplamıştım kendimi yine dağıttım. toparlamalıyım. şimdi hepinize söz veriyorum bir plan yapıyorum . plana uymadığım aman sizi aklıma getirecem. onlara söz vermiştim diyecem. bu plan kalan 6 ay için uygulayacam. kendi sözümü dinleyecem. aslında kendi kendimi dinlesem çok başarılımolacam. ama içimde çok zayıf çok tembel biri beni yönetiyor. onu geçecem. yap dediğim şeyi yapacam. ne olursa olsunnn.

iyiki bu siteyle tanışmışım diyorum.sevgili hayal abla ve **shamanic** yorumlarına bayılıyorum. Allahım banada onlardaki gibi yorum gücü nasip et. anlayış sevgi vs. benim hep istediğim kendi kişiliğimi korumak. kendime sahip çıkmak. ayrıyetende yaratıcı uynaık aklı başında insanları seven ve onların sevdiği biri olmak. çalışkan olmak. eli herşey yakışan derler yaa öyle biri olmak. ama bende ne kadar istesem. yaşantım okadar bunun tersi oluyor. belkide olmuyor ben öyle hissediyorum. içimi dökmek geldi birden bire. hepiniz Allah'a emanet olun.

merhaba melekelif, hismiley

çok güzel şeyler istiyorsun, istiyoruz, istiyorlar... sen içini dökmen gerekeni biliyorsun melekelif... benzer şeyleri bizde istiyoruz... burada herkes birşeyler istiyor, istemesini biliyor... isteme aşamasından sonra istediği şeyi yakalamak için çalışıyor... zaten başarılı insanlar da böyle olabilenler değilller mi?

sana benimde yapmaya çalıştığım şeyleri söylemek istedim.. tabi kesinlikle ablalarımın tavsiyelerini, yorumlarını, yardımlarını tutmaz... ama nacizane fikirlerim işte....başarmak için var ol.. istediklerini?! başarmak için... istedikleri senin için en çok önem arz edenden, bu da olsun bunun da olmasını istiyorum dediğin herşeyi sırayla listele... hepsine birden sahip olunmuyor malesef... sadanim

ama önce istemek gerçekten istemek.. istemeyi bilmek lazım.. sena istediklerini verecek olan, istediklerini vermek istemeseydi sana istemeyi vermezdi... terli345(bymehmet abi bu sözü bende çok seviyorum ttli3 )

sevgiler... kiss3

melekelifcim.. ark5
istediğin dilediğin herşeye sahip olabileceğin için bu kadar net bir şekilde ifade edebilmişsin..

ben senin mesajlarından yorumlarından kendin ile ilgili özeleştirilerinden anladığım kadarıyla
benim kapasitemden çok daha fazlasının içinde olduğuna inanıyorum..

sadece bunun harekete geçmesi için kendi yaşamında bir şeyleri kanıtlamayı bekliyorsun..

bir gün bir bakacaksın.. içindeki sevgi dolu öğretici birikimler kelimelerinden yada mesajlarından etrafının aydınlanması için akıyor olacak..

bunu yapmak için özel bir çaba sarfetmene bile gerek kalmadan..

bilgi hazine gibidir.. bir kez kapağı açıldımı ister istemez aydınlığı etrafını sarar..

sevgiler.. kiss3

Olmuyor dostlarım olmuyor artık. Artık pes ettim kendimi değiştirmekten telkinleride azalttım hatta son 1-2 haftadır hiç dinlemiyorum. Ben yine içimi döküyom döküm döküyomda bitmiyo Allahım Bne niye istediğim gibi olamıyom. Akşamları Ders çalışayım geceleri uyumayayım diyom en gazla kitabın üzerinde en fazla 20 dk şaşmaz bu süre hemen uyuklamaya başlıyom. hemen yatağa atıyom o an işte oandan nefret ediyom. Nolur yani şöyle 4-5 saat çalışsam sonra uyusam sınav zamanıda keyfli keyfli geçirsem birşeyler başarsam nolur .Azim hikayelşerini okuyorum. oan bana kimse yetişemez akşam böyle yapacam şöyle yapacam diyom sonra yine aynı durum. Gündüzleri çalışıyom. Ama yapan nasıl yapıyor kendime 4- 5 saat uyku ayarlıyom yoook yok olmuyor. Ya nasıl kendime söz geçiremiyom bu uykudan nefret ediyom. şimdi kahve falanda geçirmiyo. İsteyen yapar diyorlar ben istiyorum istiyorum ve sadece istiyorum galibeee Yine aynı şeyleri diyecem daha öncedende demiştim istediğim özelliklere naıl sahip olacam.

Arkadaşlar yeniden merhaba.uzun süredir siteye girmiyom.ama yenidem başlamaya karar verdim. istediklerimi başarmak için mükemmel olmak zor ama mükemmelin benzeri olmak. herşeyden önce kendi kendime söz geçirmek istiyorum. yap dediğim şeyi yapmak zor yada kolay olmak insanları anlamak onlara kendimi anlatmak
hayalerim
*başladığım işi bitirmek
*tezcanlı olmak yani temiz titiz iş bitirmek
*şu saatte şunu yap demek ve yapmak
*sözüne özüne insanları ferahlatan sıkıntı vermeyen
sohbeti hoş bir kişi olmak vs................ çoook şey var bitmeyen.smanich özlem seni hayal ablanın desteklerini bekliyom pardon alıyorum oluyor gibi düşünmem gerek.buraya fazla giremiyom. ama yinede yüreğim hep burda.

gÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN CANLARIM .ben bendeki değişimleri söyleyeyim çocuklara takıldım bu ara. onlarla eğlenmeyi seviyorum hiç tanımadıklarımla bile konuluyorum. 4 yaşında bir kızım var. onla eğleniyorum. diğer çocuklarlada.dün kızımı parka götürdüm. onla birlikte diğer çocuklarlada eğlendim. basket oynadım. kaykaya bindikelrinde sohbet ettim. vs.vs.vs.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri