Elindeki Kitap

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigokyanus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün Anna Karenina'ya başladım. Sevdim şimdiden merak ediyorum neler olacağını. :)

evrende mutlu yaşamanın yolları---emmanuel`in kitabı----pat rodegast judith stanton arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim...sevincli

Her yazdığı roman milyonlara ulaşan, çağdaş romana damgasını vuran GUILLAUME MUSSO'dan zamanın ritmini yakalayan, içten, sımsıcak bir roman

'Ve acı katlanılmaz olup artık darbelere karşılık veremediğinde, büzüşüp fırtınanın geçmesini beklersin. Bir an gelir, düşman vurmaktan yorulur. Bir an gelir, tünelin ucunda nihayet bir ışık belirir.
Kendini çok fazla koruma, yoksa hiçbir şey hissetmez olursun. Kalbin buz tutar, yaşayan bir ölü olup çıkarsın ve hayat tüm tadını yitirir.'
Beş yaşındaki Layla, Los Angeles'ta büyük bir alışveriş merkezinde kaybolur. Anne ve babası bu acıyla başa çıkamazlar; hayatları tamamen değişmiş, ilişkileri tükenmiştir. Tam beş yıl sonra, aynı tarihte ve tam kaybolduğu yerde ortaya çıkar küçük kız. Ancak konuşamamaktadır. Anne ve babası kızlarının bulunmasına sevinmiştir, fakat bu sevinç cevaplanması zor soruları da beraberinde getirir. Layla bu bir yılı nerede, kiminle geçirmiştir? Ve asıl önemlisi, neden dönmüştür?
Çok değerli bir varlığı kaybetmenin ıstırabı, intikam ateşi, akıntıya kapılmış sürüklenen insanlar... Kader yollarını kesiştirecek, onları sadece sevginin ve affetmenin gücü kurtarabilecek… Çünkü Seni Seviyorum gerilim dozu yüksek, içten duygularla örülmüş, sıcacık bir roman.
Fransız basınından:

'Guillaume Musso yazmıyor, mümkün olan tüm anlatı yollarını izleyerek, hikâyesi tarafından kovalanıyormuşçasına nefes nefese koşuyor.
Son derece görsel bir edebiyat, sezgilerle yol alan bir gerilim…'
Le Parisien

'Çünkü Seni Seviyorum'da bir kitabı best-seller yapmak için gereken tüm malzeme var: gerilim, aşk, metafizik, yüksek tiraj.'
Livres-Hebdo

'Müthiş bir hayal gücü ve gerilim kokteyli.'
ELLE

'Guillaume Musso, polisiye roman yazarlarının çarpıcı metodunu kullanarak duygusal bir hikâye yaratma sanatında usta.'
L'EXPRESS

Yazar hakkında:
1974 yılında doğdu. 2004 yılında yayımlanan Ya Sonra adlı kitabı filme de çekilen Guillaume Musso'nun romanları yirminin üzerinde dile çevrildi ve çok satanlar listesine girdi. Sauve-moi, Seras-tu là, Je reviens te chercher, Que serais-je sans toi ? yazarın diğer eserleri. ( Tanıtım yazısından )

ASLINDA BEN KİTAP OKUMAYI ÇOK SEVİYORUM DİYEMEM.AMA KİTAP OKUMAK İNSANI ÇOK GELİŞTİRİYO BUNU BİLİYORUM.BİR DE SINAV ZAMANI HİÇ KİTAP OKUYAMIYORUM.....AMA BÖYLE BİR KONU AÇTIĞINIZ ÇOK İYİ OLMUŞ.....TEŞEKKÜR EDİYORUM.ÇÜNKÜ BENİ KİTAP OKUMAYA ÖZENDİRDİ.

Peyami safa -YALNIZIZ-

70-80. sayfaya zorla geldim bana biraz sıkıcı geldi devamı belki güzeldir, 1900 lü yıların başlarında bir aileden bahsediyor....

Tüm hastalıkların zihinsel nedenleri Louise L.Hay.

Bir günde okuyup bitirdim hatta birkaç saatte.
İnanılmaz şeylerden bahsediyor.

Sahip olduğumuz her hastalığı kendimiz yaratıyoruz hatta kazalarımızı bile ve yine kendimiz düzüeltebiliriz.Getirdiğimiz gibi gönderebiliriz de kanser de dahil olmak üzere.

Şimdi de yine Louise L.Hay in
Düşünce gücü ile tedavi adlı kitabına başladım.

Bu da bir öncekinin çok daha kapsamlı anlatıma sahip bir versiyonu.

Bu kitabın içeriğini gerçekten merak ediyordum.Hayal mühendisliği kitabını okudum bu konuda.Şimdide Nilgün ün Bedenin Bilgeliğini alıyorum.Bu kitabıda istiyorum şimdi.Sevgilerr..

Ben formdan bir arkadaşın tavsiyesiyle Nuray Sayarının "içindeki gücün sırrını keşfet" i yeni Bitirdim.Şimdide "mevlananın kızına" başlicam.

Nuray Sayarı'nın kitabını ben de okudum. Yarım bıraktım ama. O zamanlar Reiki, olumlama ,kuantum,çekim gücü gibi konuları bilmiyordum. İlk yarısını 2 günde okudum. Sonra araya birşeyler girince kaldı.

Bende bir maymun iştahlılık var. Bir kitabı bitirip başka bir kitaba başlamayı beceremiyorum.

Nuray Sayarı'nın kitabını ben de okudum. Yarım bıraktım ama. O zamanlar Reiki, olumlama ,kuantum,çekim gücü gibi konuları bilmiyordum. İlk yarısını 2 günde okudum. Sonra araya birşeyler girince kaldı.

Bende bir maymun iştahlılık var. Bir kitabı bitirip başka bir kitaba başlamayı beceremiyorum.

2. yarısında feng-shui ile ev dekorasyonu,şifalı taşlar,astroloji felan var.İlgini çekiyorsa okuyabilirsin yeniden.Zaten çok sade bir dili var.Hiç zorlanmadan okunup bitiyor.Laf aramızda benimde hala sonunu getirmediğim bir kitap daha var elimde.Üstüne kaç tane okudum ,onu daha bitiremedim.Onu diyorum ismi bile aklıma gelmiyor çünkü :) Buda Orhan Pamuğun kara kitabına benzemez inş.Onunda sonunu getirememiştim çünkü :)

2. yarısında feng-shui ile ev dekorasyonu,şifalı taşlar,astroloji felan var.İlgini çekiyorsa okuyabilirsin yeniden.Zaten çok sade bir dili var.Hiç zorlanmadan okunup bitiyor.Laf aramızda benimde hala sonunu getirmediğim bir kitap daha var elimde.Üstüne kaç tane okudum ,onu daha bitiremedim.Onu diyorum ismi bile aklıma gelmiyor çünkü :) Buda Orhan Pamuğun kara kitabına benzemez inş.Onunda sonunu getirememiştim çünkü :)

Evet. Dili çok akıcı. İlk yarısını bir solukta okudum. Olumlama konusuna gelince sıkıldım. Araştırdım o konuları. Bu siteyi buldum.Şimdi elimde 2-3 kitap var. Onlar bitince o kitaba döneceğim.
Kitapları da kitap okumayı da çok seviyorum ama bitirdiğim kitaplar başladığım kitapların sayısından daha az.

Sebahattin Yaşar'ın Pozitif Pencere isimli kitabını okumuştum. Güzelliklerin farkında olmak, çirkin görünen şeylerin bile arkasındaki güzellikleri, hikmetleri görebilmenin öneminden bahsediyor.

Bu kitabın içeriğini gerçekten merak ediyordum.Hayal mühendisliği kitabını okudum bu konuda.Şimdide Nilgün ün Bedenin Bilgeliğini alıyorum.Bu kitabıda istiyorum şimdi.Sevgilerr..

Hayal mühendisliğini merak ediyorum. Nasıl? Nelerden Bahsediyor?
Geçenlerde almaya niyet ettim. 2-3 gün araştırdım. Soruşturdum.Başka kitaba başladım.Hayal gücünü, imgelemeyi geliştirmeye ne ölçüde faydası oluyor.
dusun2

9786051130293.jpg

Yedinci ve en tesirli bıçak darbesi ensesine gelir boynu sağa doğru bükülmüştür. Dervişler yere kapanmasını bekleye dursun. Şems Hz. Peygamberin şu hadisini sesi boğuk mırıldanır: Allaha kavuşmayı isteyeni Allah da sever Dervişlerden birisi sırtına tekmeyi vurur. Yüzüstü taş zemine kapanır, dudağı patlamış, dişleri zemine dökülmüştür Siyah feracesi kanlar içinde bordoya dönmüştür. Saçlarından tutarak kafasını kaldıran dervişin niyeti Şemsin başını gövdesinden ayırmaktır Baş derviş engeller. Bırakın son nefesini versin. Sonra da en yakın bir kuyuya atın. Kıyafetine sarp atın. Avluyu yıkayın. Sabah ile yola çıkarız. Şems hala son nefesini vermemiştir Sille taşının üzerindeki başını hafifçe göğe kaldırır ve: Allah ne güzel sevgilidir. Rabbim sana aşığım. Ve bu canı sana hediye ediyorum. Mevlana içeri girer, mendili koklar eli titreyerek açar. İçinden san kağıda yazılmış bir not çıkar: Yemin ederim ki ölümümün gözlerinin önünde olmasını isterdim. Gör ki aşk için ölmek ne demekmiş. Mevlana olduğu yere düşüp bayılmıştır.Geceden sonra doğan ve kalplerin çöllerini cennetlere çeviren bir gözyaşı bu. Çoraklaşmış ve çöle dönmüş kalpler; açın sadrınızı! Aşkın gözyaşları, serin serin, sağanak sağanak, üzerimize damlıyor; bakın gökyüzüne, nasılda aşk yağıyor..( Arka kapak)

oshonun farkındalıkla ilgili kitabını okuyorum , çok anlaşılır bi anlatımı var , tavsiye ediyorum :)

bigokyanus, bu kitap çok güzel gerçekten. Bir solukta okunuyor. Ağlamak geliyor insanın içinden.

Aşkın Gözyaşları'nı aldım bende..

Şu an Ahmet Ümit'in "Bab-ı Esrar" kitabını okuyorum, bitiminde Aşkın Gözyaşlarını okuyacağım..Sabırsızım..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri