şu an elimde biraz farklı bir kitap var.telekült gücü
bitirince paylaşırım..
sevgiyle ve ışıkla kalın
bitirince paylaşırım..
sevgiyle ve ışıkla kalın
şu an elimde biraz farklı bir kitap var.telekült gücü
bitirince paylaşırım..
sevgiyle ve ışıkla kalın
![]()
Tek ve Tek Başına
Bir ülkeden cüzamı kovdu. Türk, Kürt, Süryani demeden, kırsalın evlere hapsedilmiş kızlarına kapıları araladı, ışık tuttu yollarına.
Hırpaladılar, yerden yere vurdular, ne gâvurluğu kaldı ne Kürtçülüğü, ne komünistliği. Ömrünün son döneminde de darbeci yerine kondu. Umurunda bile olmadı.
Çünkü o sadece yüreği insan sevgisiyle dolu bir hekimdi. Hayatı boyunca tek isteği, iyi ve dürüst bir insan olmaktı.
“Bütün işlerimi tamamladım. Konser gecesini de atlattıktan sonra, kemoterapiyi kestireceğim. Yolcu yolunda gerek!”
( Tanıtım yazısından )
kitabın adı : gülün adı
yazarı : umberto eco
Konusu Orta Çağ İtalya'sında geçen romanda, Papa ile İmparator arasında atama yetkisi savaşı, Hıristiyan tarikatlar arası görüş ayrılıkları, cinayetler, bir Manastır ve etrafında gelişen olaylar, iyi kurulmuş Polisiye bir öykü ile bir anlatıcı (Melk'li, Dom Adso) tarafından aktarılmaktadır. Yedi günlük zaman dilimine bölünerek yazılmıştır
YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM O KITABIN FİLMİ DE CEKİLMİŞTİ...
Oğuz Saygın 'nın Negatif Limanlardan Pozitif Sulara ..
Okumak istiyordum şimdi kısmet oldu. Güzel bir kitap. Herkese tavsiye ediyorum deyemeyeceğim zaten bu sitedekilerin çoğu okumuştur..) 956k956k
Kısa bir kitap , bunu bugün bitirebilirsem. Nuray Sayarı nın İçindeki Gücün sırrını keşfet i okuyacağım, yada
Aykut Oğut un Aynalı kitabını ama karar veremedim şimdi.) bakiciğiimm
))y789
Aynalı Kitap'ı ben aldım, okumaya değer, alıp okuyabilirsiniz. Bu arada ben kitaplarında Aykut Oğut'un çok sözünü ettiği Amerikalı hocası Darel Rutherford'un kitabını aldım, şu anda yarısındayım kitabın, okuduğum kadarıyla, insan yaşamlarında dikkatimizi veremediğimiz bir çok şeye parmak basıyor, özellikle "sessiz antlaşmalar" konusunda yazılanlar dikkat çekici, bir çok sessiz antlaşmaya imza atabildiğimi bende farkettim!
Merak ettim bu kitabı da , bir de Şafak Pavey'in 12 numaralı peron kitabını merak ediyorum . Araştırdım internette bulamadım , denk gelirsem almayı planlıyorum . Bir de Allah'ın isimlerinin sırları isimli kitabı almayı planlıyorum . Sanırım yazarının adı Arif ti soyadını hatırlayamadım![]()
Ben de 12 numaralı Peron adlı kitabı araştırayım Bigokyanuscum, Ankara'da yoksa, İstanbul'a gidince, oradan da bakarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.