Emy 'nin Sevgili Günlüğü :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Artık hiç canım yanmaz, çünkü kaptan denize açılmaz.
Güvensiz tayfalardan mıdır.. benden midir,başka bişeyden midir ?..
Bülent Ortaçgil

Günaydın günlük.. Bu aralar pek iyi değilim.. Dün akşam anneminde dikkatini çekti. Odama geldi..Başımı dizlerine koydum. Saçlarımı okşarken korkularımdan, umudumu kıran onca şeyden, kendimi diğerlerinden soyutladığımdan.. herşeyden bahsettim gözlerim dolarak. Kendince beni teselli etti herşey düzelecek diyerek ama kimsenin bu duygularla samimiyeti benimkinden öte değil. Tam olarak bilinmez, anlaşılmaz, anlatılamaz. Canım annem.. Pek fazla birşey anlatmak istemiyorum aslında. Ben sussam da içim konuşsa ..

Ezginin Günlüğü - Teninle Konuşmak . Günlerdir bu şarkıyı dinliyorum. Nasıl huzur kokuyor anlatamam ..
Çalışmalarıma ara verdim, sadece gece telkin dinliyorum. Biraz nefes alacağım .. İnziva mod ..

Ah, küçücük gemi, sulara attın şimdi kendini, delisin
Ah, yakarlar seni, dönmezsin bir daha geri, delisin

Ah, peşimde rüzgâr, ne yağmurlar dost ne bir kıyı var,
deliyim
Ah, düşlerim kaldı, yalnızım düşlerim kaldı, deliyim

Kime sorsam dönüşüm yok
Nereye gitsem mavi
Yelkenimde deli rüzgâr
Her yanım tuz, deliyim

Ah, yaralı kalbin, yanıp gidecek yaralı kalbin, delisin
Ah, küçücük gemi, dönmezsin bir daha geri, delisin

Ah, deniz olayım, tuzumu rüzgârda savurayım, deliyim
Ah, ne yelken ne yel, köpüklerde kaybolayım, deliyim

Kime sorsam dönüşüm yok
Her gemi biraz deniz
Her yanım mavi, her yanım yel
Her yanım tuz
Deliyim

Günaydın günlük. Birazdan kahvaltı yapıp işe gideceğim. Güzel bir gün..

Bu mübarek kandil akşamında Rabbim hepimizin elinden tutar, dualarımızı kabul eder inşallah..

Günaydın günlük. Az önce burnumda patates ve biber kokularıyla uyandım. Annem yine döktürmüş. Hava çok güzel. Birazdan kahvaltımı yapıp dışarı çıkarım. Hoşçakal

Günaydın günlük. Az önce burnumda patates ve biber kokularıyla uyandım. Annem yine döktürmüş. Hava çok güzel. Birazdan kahvaltımı yapıp dışarı çıkarım. Hoşçakal
kahvaltını yap dışarı çık gönlünce güzel enerji dolu bir gün geçir
sevgiyle ve ışıkla kalttli3

Hayat yolunda.. Eve pek sık uğramıyorum bu sıralar:) Mevsim geçişlerinden midir nedir içim kıpır kıpır.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri