Erkegin guzeli cirkini olur mu?

Bilemiyorum, kadın parası yiyen erkekler de var. Üstelik de şöyle param var, şöyle markalardan başka yerlerden alışveriş yapmam diyenler içerisinde var. Karakter meselesi... Herkes kendine yakıştırdığını yapar.

doğrudur :D .. ilk başta dediğim gibi sonlandırmak istiyorum ..

her gördüğümde heyecanlandırsın yeter ..

url

Konu hakkında yorum yapmıyorum,çünkü uzlaşmaya varılacağını sanmıyorum.Fakat yorumları okuyunca aklıma şu söz geldi,gerçekten haklıymış :)

''Henüz yanıtlanamamış ve kadın ruhuyla ilgili otuz yıl süren araştırmalarıma karşın benim de yanıtlamayı başaramadığım çok önemli bir soru var: Kadın ne ister?'' Sigmund Freud

Yanıtlayamazsınız. Çünkü erkeklerin ne istediği bellidir. Erkekler daha çok fizyolojik dürtülerle hareket ederken, kadınlar daha çok duygularıyla hareket ederler. Ve her kadının duygusal dünyası bir diğerinden çok farklıdır. Dolayısıyla bu soruya bir kadın olarak ben bile NET bir cevap veremem. girlhaha

Bu konuya bir erkek olarak izninizle maydanoz olmak istiyorum:) Bizden bahsediyorsanız, kenarda durmak olmaz:) Bu yazıyı juger arkadaşımızın söylediklerine ve ona katılanlara şaşkınlık duyduğum için yazıyorum.
Juger arkadaşımız şöyle diyor: "..dolayısıyla kadın da sahip olacağı erkekte bir vasıf istiyor. bu da güzellik oluyor..artık kadınlarda güç, erkeklerde güzellik daha fazla ön planda. devir değişti arkadaş."
Bu devirde durum böyle, yani kadınlar paraya önem vermiyor özetindeki bu değerlendirmenin şaka olduğuna inanmak istiyorum, hem de bu devirde. Eğer söyledikleri ironi değilse, juger arkadaşıma ve sizlere sormak istiyorum:" Bir kadın olarak çok zenginsin ve bir holdingte yöneticisin. Diğer tarafta da işsiz, geliri olmayan çok yakışıklı, kişilik olarak da iyi bir genç var. Kpss sınavına hazırlanıyor. Gelecekten umutlu. Allah çocuğun işini rast getiriyor ve paraya pula bakmayan, kriteri yakışıklılık olan senle tanıştırıyor. Zaman geçiyor..Ve sen o yukarıda söylediğin içerikteki gerçekle yüz yüze geliyorsun: Zengin ve iyi biri olduğun için geliri sana denk olmayan bu delikanlı seninle evlenmek istiyor. Evlenir misin? Ya da evlenir misiniz? Bu arada sorumun içeriğinin demagojik ve klişe boyutta olduğunu biliyorum.

Kendi görüşüm şu: Bu durumda evlenenleri sadece filmlerde gördüm. Gerçekte ise kadın zenginse ekonomik anlamda kendi denginde, yakışıklı birini tercih ediyor. Ve bulma ihtimali de çok yüksek olduğundan kendinden aşağıdakilere ilgi göstermiyor.
Kusura bakmayın araya provokatör parazit gibi girdim:) krz67

bunda zaten şaşıracak bir şey yok ki. ben etrafta gördüğüm şeyi yazdım, olmayan bir şeyi hayal etmedim ki? :)

Sevgili azraist_24
Doğrudur, nicelik olarak iyi ama nitelik olarak kendine uygun kişilerle karşılaşmamış olmandan ve dahası spirütiel seçici olmandan:) kaynaklanıyor olabilir. Bu sitedeki bayanların erkeklere tinsel, kişilk bakımından yaklaştıklarından eminim:)

Bu arada "erkeğin güzeli çirkini olur mu?" sorusunun toplumdaki yanıtının daha çok "karizma" olduğu kanısındayım. Günümüzde karizmanın kişilerde uyandırdığı izlenim, hayranı olunan ünlülere benzer yönlerin kişiyi cezbetmesi olarak açıklanıyor. Yüz, göz, burun, kulak, boy, duruş, yürüyüş, tavır, giyim vs. Görünüm anlamında "işte tam aradığım bu adam! " sanırım bu yüzden deniliyor.

Yanıtlayamazsınız. Çünkü erkeklerin ne istediği bellidir. Erkekler daha çok fizyolojik dürtülerle hareket ederken, kadınlar daha çok duygularıyla hareket ederler. Ve her kadının duygusal dünyası bir diğerinden çok farklıdır. Dolayısıyla bu soruya bir kadın olarak ben bile NET bir cevap veremem. girlhaha

Kadınlar olarak bunu itiraf etmenizin güzel mi yoksa vahim bir durum mu olduğunu hala düşünür dururum ama sanırım farkında olmak açısından önemli ve güzel :)

Ayrıca diğer tespitinizde çok doğru.Zaten problem de burada ortaya çıkıyor.Erkeklerin fizyolojik dürtüleri, kadınlarınsa duyguları mantıklı düşünmelerinin önüne geçiyor.Dolayısı ile her iki cinsin karşılıklı olarak tartışıp bir sonuca varması olanaksız çünkü ortada mantıksal bir uzlaşma olması şu duruma göre olanaksız gibi :)

Konu hakkında yorum yapmıyorum,çünkü uzlaşmaya varılacağını sanmıyorum.Fakat yorumları okuyunca aklıma şu söz geldi,gerçekten haklıymış :)

''Henüz yanıtlanamamış ve kadın ruhuyla ilgili otuz yıl süren araştırmalarıma karşın benim de yanıtlamayı başaramadığım çok önemli bir soru var: Kadın ne ister?'' Sigmund Freud

Sigmund Bey acaba erkeklerin ne istedigine dair birseyler de yazmis mi:))))y789

[/b]

S.Freud'un şöyle diyor:
"Siz cevaplar bulmaya çalışıyorsunuz, biz ise daha çok soru sormak niyetindeyiz."

Karizma, kesinlikle çok doğru bir kavram... Ancak itiraf etmeliyim ki bu konuyu günümüz ünlülerine yönelik olarak hiç düşünmemiştim bu zamana kadar. Nedense hep 3'lü tipolojiler açısından düşünmüşümdür karizma kavramını. Yıllarca siyaset bilimi okumuş biri olmamın etkisi de olabilir.

Karizma benim için önemli midir? Hiç kuşkusuz evet bu sorunun cevabı. Ancak karizmadan anladığım şey dış görünüş değil (yani boyudur, yürüyüşüdür, gözüdür, bunlar değil). Kişiliğin ağır bastığı, insanları etkileme vasfıdır. Tabii ki bunları konuşmasından tutun, ideolojik duruşuna kadar genişletebiliriz.

Bu arada şu zengin kadın ile idealist genç olayında ben böyle bir evliliğin olmayacağı görüşündeyim. Olursa da nadir olur. Ben orta halli bir insanım ve kendi sosyo-ekonomik yapıma yakın bir insanla evlenmeyi tercih ederim. Çok zengin biriyle de değil...

Ve erkekler bu konularda hassas... Yanılıyor muyum acaba? Ekonomik olarak kadının daha güçlü olmasını istemezler. Cümlemin içinde bile güç kelimesi geçiyor. Erkekler güçlü görünmeyi severler. Her anlamda... Kadın da güçlü olmalıdır. Ama erkekler "kendilerinden daha güçlü" bir kadınla birlikte olmak istemez. (Erkekler güçsüz kadın sever anlamı çıkmasın buradan.) Bu ekonomik anlamda da bu şekilde tezahür eder gibime geliyor.

Tabii ki juger'ın görüşüne de katılmamak elde değil. Görünen köy kılavuz istemez. Eğri oturup, doğru konuşmak lazım.

[/b]

Sigmund beyin bu konudaki fikrini bilmiyorum.Benim bir fikrim var.Erkekler ne istediğini bilen kadın isterler.Ne istediğini bilen kadın yoksa madem ,öyle ise erkekler de ne istediklerini bilmiyorlar :)

Sigmund beyin bu konudaki fikrini bilmiyorum.Benim bir fikrim var.Erkekler ne istediğini bilen kadın isterler.Ne istediğini bilen kadın yoksa madem ,öyle ise erkekler de ne istediklerini bilmiyorlar :)

Erkekler çok detaycı değil bizim gibi. İşin ayrıntılarına girerseniz bizim gibi ohooo sizleri de kimse işin içinden çıkaramaz valla. khkh56

Erkekler çok detaycı değil bizim gibi. İşin ayrıntılarına girerseniz bizim gibi ohooo sizleri de kimse işin içinden çıkaramaz valla. khkh56

Evet haklısınız, zaten işin içinden çıkamayan birkaç numune detaycı erkek bu başlık altında yanıt bulmaya çalışıyorlar umutsuz bir şekilde dusun2 Sanırım en doğrusu ''en çok ne istediğini bilen görüntüsüne sahip'' olanı seçip konuyu kafamızda bitirmek ve ömür boyu sürecek beyhude bir uğraştan kurtulmak :)

bunda zaten şaşıracak bir şey yok ki. ben etrafta gördüğüm şeyi yazdım, olmayan bir şeyi hayal etmedim ki? :)

Tabii ki juger'ın görüşüne de katılmamak elde değil. Görünen köy kılavuz istemez. Eğri oturup, doğru konuşmak lazım.

Görünen köy kılavuz istemez. Yol ister, elektrik ister.. Sanırım düşüncemi anlatamadım. " Günümüzde kadınlar paraya bakmaz güzelliğe bakar" fikrinin realitede doğru olmadığını ve çevremde görmediğimi anlatmaya çalıştım. Bence eğri oturup, doğru görmek lazım:)

Görünen köy kılavuz istemez. Yol ister, elektrik ister.. Sanırım düşüncemi anlatamadım. " Günümüzde kadınlar paraya bakmaz güzelliğe bakar" fikrinin realitede doğru olmadığını ve çevremde görmediğimi anlatmaya çalıştım. Bence eğri oturup, doğru görmek lazım:)

Yok ben bunu sana cevap olarak belirtmedim. Kendi şahsi kanaatim. O şekilde düşünebilirsin elbette. Bunlar zaten evrensel birer yasa değil. Paraya bakan kadın da var. Güzelliğe bakan kadın da var. Çevrenizde hangisi yoğunsa ona göre fikirlerinizi şekillendirirsiniz. Benim çevremde güzellik ön planda...

Yok ben bunu sana cevap olarak belirtmedim. Kendi şahsi kanaatim. O şekilde düşünebilirsin elbette. Bunlar zaten evrensel birer yasa değil. Paraya bakan kadın da var. Güzelliğe bakan kadın da var. Çevrenizde hangisi yoğunsa ona göre fikirlerinizi şekillendirirsiniz. Benim çevremde güzellik ön planda...

Evet sizi anladım..Şekillendirme konusunda da haklısınız..

Konuya erkeklerin cevap yazması yasak değildir umarım. Konunun dışına çıktıysam mesajımı silebilirsiniz... krzm67

@müjde&müjde

Herkesin güzellik kavramı farklıdır. Sadece güzelliğe bakacak olursak, "ikisi arasında seçim yap, hangisinle evlenirsin?" diye sorsanız ben Gizem Güven derdim mesela ( soldaki ). Cansu Demirci'yle ( sağdaki ) evlenmezdim.

@eT HO win US AND

Bence her gördüğünde heyecanlanma olayı evlenince devam etmeyebilir.

@Zerynthia

Ben erkeğim ama ben de maço erkeklerle arkadaşlık kurmamaya çalışırım...

ve

Genç kızlar bence erkek yakışıklı/karizmatikse ve erkek kızı eğlendirebiliyorsa onunla çıkıyor. Yaşı büyük olanlar hakkında yorum yapamayacağım. Ve daha çok maço/agresif erkeklerden hoşlanıyorlar. Bu içgüdüsel sanırım...

Çok ayrıntıya girersek sayfalarca "evlenilecek kız modeli" için madde yazabilirim. Herkes güzelliğe bakmaz, ben güzelliğe önem vermem ama herkesin hayalinde düşündüğü eş vardır. Seçici olmak doğaldır bence. Benim için de karakteri, düşünceleri önemlidir.

-Deli gibi aşık olsun bana etrafdaki daha iyi alternatiflerle bana boynuz takmayacak kadar sevsin beni.

-Benden neşeli olsun. skan67

-Benden zeki olsun, kitap okumayı sevsin. idea3

-Yemek pişirmeyi bilsin. Bilmiyorsa da ben yemek yapmam demesin, ikimiz de yemek yapmayı öğrenelim. kahvesmiley

-Sinirli olmasın. n9598

-Sağı solu belli olmayan karakterde olmasın. 98569

-Kıskanç olsun. yu89

-Eski erkek arkadaşlarının büyük bir kısmı ölmüş olsun. y789

-Göbeğine, diline metal şeyler takmasın. guitar

-Spor yapmayı sevsin. Yapmıyorsa da yapmaya çalışsın. bisiklet

-Temizliğe önem versin ama hastalık derecesinde titiz olmasın. Bir kere kullandığı bardağı yıkmadan tekrar kullanmayan arkadaşım var ya. Garip... sigrt56

her kadının gönlünde bir faşist yatar
sylvia plath gizdökümcü şair

ÇİNLİ BİLGENİN ERKEKLERE 5 ÖĞÜDÜ;
1. Ev işlerinde ve zor işlerde sana yardım edecek olan aynı zamanda iyi bir işi olan bir kadın bulman önemlidir.
2. Esprili ve seni güldürmesini bilen bir kadın bulman önemlidir
3. güvenebileceğin ve sana hiç yalan söylemeyecek bir kadın bulman önemlidir.
4. Seninle aşk yapmayı seven bir kadın bulman önemlidir.
5. Bu dört kadının birbirlerini tanımamaları çok daha önemlidir..

Faşist yatar derken faşist eş mi? :D

Valla tatlım iş parada değil. Bak çok samimi söylüyorum öyle kızları da sevmiyorum. Öğrencisindir, adam o arada çalışıyordur para kazanıyordur zaten kadına bir yere gittiklerinde para harcatmaz. Sevgili olmaya da gerek yok bunun için. Arkadaşlarınız yok mu böyle ya? Benim çalışan kız arkadaşlarım bile ben çalışmıyorken bana hesap ödettirmiyorlardı. Ödettirmezler ki. O gün o öder, yarın sen ödersin.

Tabii her ikisi de çalışıyorsa bu tür şeylerin lafı olmaz. Özellikle ileriye dönük bir durumda onun parası, senin paran değil; sizin paranız olur. Birlikte harcanır diye düşünüyorum.

Ama şimdi ikisi de öğrenciyse herkes ana kuzusu, erkeklerin de cebini boşaltmaya gerek yok. Onlar da anne babalarından aldığı harçlığı kızlara mı yatırsın yani. Bizim kıyafetimiz, keyfimiz, makyajımız, kuaförümüz, bir sürü ıvır zıvırımız bitmez ki... Nasıl yetişsin. Bak daha bugün saçımı yaptırmaya fiyat sormaya gittim. 350 TL dedi. O da saçım uzun değil diye. Şimdi napıcak adam bana yaranmak için 6 ayda bir benim fön paramı mı ödeyecek? Ben bunlara da karşıyım. Dilenci gibi...

Erkeklerde zaten en üzüldüğüm şey karısıyla ya da sevgilisiyle alışverişe gidenler... Bundan çok büyük haz duyan erkekler de vardır. Ama ben çok üzülüyorum bu erkeklere. Her mağazayı 3-5 kere gezdiğim için de böyle düşünüyor olabilirim. Şahsen sevgilim olursa onunla alışverişe gitmem. Yazık olur çocuğa. Bir de çoğu sıkılıyor. Anlamıyorlar da boş gözlerle bakıyorlar etraflarına. Ben nerden düştüm bu azaba diye. Çok büyük bir fedakarlık... Bazıları kapının önünde bekliyor. Bu kadar erkeklere de yüklenmeye gerek yok. Ama bak sevildiğinden emin olmak isteyen kadınlara bu yöntemin etkili olacağını söyleyebilirim. Çünkü zor bir şey...
bence anlattıkların erkeklerin aradığı özellikler.ee bir de güzelsen....tamamdır.bu arada gerçekten çok düşüncelisin.bencil olmayan ilişkilerde böyle olmalı zaten.

kadının güzeli olduğu gibi erkeğinde olur bana göre fakat bu sadece dış görünüş için geçerli değil.ayrıca neden bi değerlendirme yapmak için illaki iki uçları örnek veririz? hadası benim emin olduğum bişey var insanın içi güzelse eğer düşünceleri ve öğrendiği güzel bilgiler zamanla genlerine geçerek dış görünüşünüde güzelleştirip cazip biri yapıyo. sempati örneğin kişi görsel anlamda çekici gelmese bile sempatisine hayran kaldığımız pek çok kişi çıkabilir.yani önemli olan iç güzelliği elbetteki ama ben dış görünüşün içerisine ayna tuttuğu inancındayım...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri