Erkek gözü ile kadınlar

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
Anneniz,ablanız ,kızkardeşiniz,nineniz,sevgiliniz hayatınızdaki kadınlar beklentileriniz istekleriniz yaşanmışlıklar anılar yaşayamadıklarınız hayal kırıklıklarınız haydi beyler buda sizin için
erkek gözü ile kadınlar .... birde sizden dinleyelim dusun 44 blook sevincli

Ynt: Erkek gözü ile kadınlar

333022Resim5.png

868947Resim3.png

269312Resim1.png
girlhaha

Hiç kimse kusura bakmasın emi khkh56

Erkeklerin gözünde kadınların değerini açıklayalımda zaaflarımızı öğrenin heee

vay uyanıklar vayyyy

yok öle yağma khkh56

asisler bak oğlum gel otur şurayada anlatayım ben sana cat22
Ben hayatınıza giren hayatınızda olna kadınlardan beklentilerinizi neler istediğinizi neden sizi anlamdıklarını düşündüğünüzü öğrenmek istedim diğer başlıkta bu yüzden kimse senin aklındakileri yada zaaflarınla işi yok
ahh ahhhh işte erkekler kuşkucu yahu dusun 44 blook

blook buradan anlaşiliyorki kadinlar zaaf maaf konusunda daha bi cesur blook sung66
girlhaha

haklısın vallaaaa bu erkekler çoçuk gibiler yhau ürkekler biraz blook

ben ürkmeyen erkek tipiyim aa34 kadınlar zariftir, ilgi ister, bir şeyi elde etmek istediğinde dişiliğini kullanır, çocuk gibidir sevilmek ister, başını okşamanız gerekir, tam bir muammadır erkek gözüyle onları çözemezsiniz, anlamak için sanırım kadın olmak gerekir, çok anlayışlıdırlar, sabırlıdırlar, erkeklere katlanabilecek kadar, duyarlı, hassas, kırılgandırlar, yapma dediğin bir şeyi ısrarla yaparlar.

Kadinlar??? Beni dünyaya getiren bir kadin. En sevdigim insan yine bir kadin, o da annem. Annem'den sonra en cok sevecegim insan yine bir kadin. Benim beklentilerim? Benden yüz metre öte'de de olsa bir bakisda bir birimizi anlayacagimiz, hayatin bütün zorluk ve güzelliklerinin beraber paylasip tasiyacagim bir insan. Benim onu sevdigim kadar oda beni sevecek, onun mutlulugu icin ugrastigim kadar o da benim icin ugrasacak...derken HERSEYDEN EN ÖNEMLISI, birbirimizi sevmek ve saymak, saygi'da kusur etmemek, birbirini yüceltecek ve birbirine deger katacak, herzaman bir bütün olacak ve herseyin temelinde sevgi olacak. Her göz göze gelisimizde ask olacak. öyle bir kadin olacak'ki SEN BENIM HAYATIMIN KADINISIN düsüncesi olacak kiss3

Kadınlar erkeklere çok daha pratik,hızlı düşünüp uygulayan,dili iyi kullanan insanlar.ama şu kro tiplerden hoşlananları anlamıyorum doğrusu.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri