- Reaksiyon puanı
- 0
Forumda yeniyim
Kişisel Gelişimimle GUZEL BIR SEKILDE 2 Haftadir ugrasmaktayim.
Telkinlerde ilk once ego ve suc... deniliyor fakat ben erken uyanmadan basladim cnk
Aklimdaki Gereklilik Listesine göre eksiklere kökten baslamam gerek. Ve telkin sonrasi
Not: Normalde Uyanma saatim 12.00 14.00 arası
Ilk gun : 5 6 Saat Dinledim ertesi sabahi 4 gozle bekledim ve Gozum acildigi an saate dikildi nedense saatte 10.00 idi Bu benım icin buyuk başarı.
Ikinci gün: 3 4 Saat dinledim sanırım Ve sabahi tekrar 4 gozle bekledim Ve uyanma saatim beni soke etti. Sabahin kötü 06.00
Bir sorum var: Rüyalarım artti 2 gundur normalde pek gormem 2 gundur baya goruyorum. Ve birde
06da uyandım evet ama neden tekrar uyudum Veya duzelecekmi bu durum
SAYGILAR.... H.D forum üyeleri.
Edit: Yarin bu guncellenecek ve 3. gunumu ekleyecegim
Kişisel Gelişimimle GUZEL BIR SEKILDE 2 Haftadir ugrasmaktayim.
Telkinlerde ilk once ego ve suc... deniliyor fakat ben erken uyanmadan basladim cnk
Aklimdaki Gereklilik Listesine göre eksiklere kökten baslamam gerek. Ve telkin sonrasi
Not: Normalde Uyanma saatim 12.00 14.00 arası
Ilk gun : 5 6 Saat Dinledim ertesi sabahi 4 gozle bekledim ve Gozum acildigi an saate dikildi nedense saatte 10.00 idi Bu benım icin buyuk başarı.
Ikinci gün: 3 4 Saat dinledim sanırım Ve sabahi tekrar 4 gozle bekledim Ve uyanma saatim beni soke etti. Sabahin kötü 06.00
Bir sorum var: Rüyalarım artti 2 gundur normalde pek gormem 2 gundur baya goruyorum. Ve birde
06da uyandım evet ama neden tekrar uyudum Veya duzelecekmi bu durum
SAYGILAR.... H.D forum üyeleri.
Edit: Yarin bu guncellenecek ve 3. gunumu ekleyecegim